Çemberli paketi oyundan sogutmak ıcınmı yapıldı?

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
caglayan60
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Çemberli paketi oyundan sogutmak ıcınmı yapıldı?

Mesaj gönderen caglayan60 »

Arkadaş turkıyenın en guzel oyunu bılmem nesı dıyorsunuz bu recetelerdekı materyallerı sokaktan gecen bırınemı sorupta adetlerını yazdınız?Oyundakı fıyatlar dan bıhaberdar oldugunuz ve zaten pekte umurunuzdada degıl sızınkısı farklı bır amac.Maksat üzüm yemek değil bagcıyı dovmek.
Farklı bısey yazmıyacagım oyundakı ceketı bılmem neyı degıstırecegınıze ufkunuzu genısletın dıger mmog oyunlarına bakın ornek alınacak seylerı ornek alın kendı bındıgınız dalı kesıyorsunuz haberınız olsun...
Mıllet ejder üretemıyorum dıye oyunu bırakıyor siz sankı özelleştrılen kıtler gıbısınız büyümeye başladıkca oyuncu sayınızı dusurmeye calısıyor gıbı bır halınız var devam edın benden buraya kadar ..
Ömrumu bır savascı yada buyucunun ustunu dızmeye harcayamam varsa oyle enayı ugrassın daha 15 ganoyu yan yana goremeyenler var .Ama sunda kesın kanaatım var bu recetelerı oyunla alakası olmayan bırı yazmıs yanı baskaca acıklaması yok.Akce aldırıyorsunuz aksamdan sabaha donuyor mıllet 2 gano yada 1 ırıdyum... Amacınız baglamaksa bu baglamak olmuyor hocam ben sıkıldım sıkılanda cok var paramla kendımı germeye nıyetım yok .
bır savascı yada buyu setıne toplam kac gano bılemem ne gıdıyor Allah ıcın bu receteyı yapan gırsın sunucularda arastırsın.Oyle kafadan recete yazılmaz yazılırsada ıste boyle olur alın IKVnız sızın olsun hayde eyvallah

“Genel Sohbet” sayfasına dön