Arkadaşlar üyelikal.com dan ttnet hesabı için 1 aylık plus paket almak istedim. Kredi kartı bilgilerini girip kabul ettim.
Siparişlerim bölümünde otomatik olarak kazı kartı ve şifre geliyordu hemen yükleyebiliyordum plusu. Dün gece plus almak için tekrar girdim fakat siparişlerim bölümünde bir türlü kazı kart ve şifre gelmedi. Stok bekleniyor yazısı çıkıyor. üstünde de onaylanmadı yazıyor. Kredi kartıma 12 tl yansıdı fakat plus alamadım. İlgilenecek kimseler var mı acaba sorun ile ilgili bilgisi olan ?
Plus paket sorunu !
- nabuforum
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Plus paket sorunu !
Fikirler Cebir Ve Şiddetle, Top Ve Tüfekle Asla Öldürülemez.
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Re: Plus paket sorunu !
TTNET i arasan daha ii olur Bnce
- zembekoğlu
- Sahaf Yardımcısı
Merhabalar;
Muhattabınız www.uyelikal.com dur. 0212 264 75 14 Gerekli bilgiye buradan ulaşabilrsiniz.
Muhattabınız www.uyelikal.com dur. 0212 264 75 14 Gerekli bilgiye buradan ulaşabilrsiniz.
Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?
D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
- nabuforum
- FareAdam Düşmanı
şu oyun ile ilgili direk bi bağlantı kuramayacağız anlaşılan. çıkartın artık şu aradakileri. eskiden mynet ti şimdi üyelikal.com. her topu birbirine atıyor. lanet olsun.
- nabuforum
- FareAdam Düşmanı
SORUNUN kaynağı da elektrik kesintisi. Bu kadar saçmalık ancak burda olur işte. Neyse kimi kime şikayet edecez.
bir gün daha bekleyeceğiz artık. İyi eğlenceler.
bir gün daha bekleyeceğiz artık. İyi eğlenceler.
- IIDoLcEgAbBaNaII
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Merhaba
uyelikal@uyelikal.com adresini msn adresine yükle neredeyse her saat acık oluyor.Burdan derdini anlatabilirsin garantili yol bu arkadaşım.Benimde sen gibi basıma geldi.Bana bi arkadaş bu adresi ekle dedi.Sorunu mu halletiler hemen sende ekleyip sorunun neyse anlatıırsan hemen sana yardımcı olurlar.
uyelikal@uyelikal.com adresini msn adresine yükle neredeyse her saat acık oluyor.Burdan derdini anlatabilirsin garantili yol bu arkadaşım.Benimde sen gibi basıma geldi.Bana bi arkadaş bu adresi ekle dedi.Sorunu mu halletiler hemen sende ekleyip sorunun neyse anlatıırsan hemen sana yardımcı olurlar.
Şerden kandırdım ,içimi avutmalıyım…
Kendimden kendime korkum,korum alevleniyorum
Yangının oldum..!

Kendimden kendime korkum,korum alevleniyorum
Yangının oldum..!

üyelik al desteğe 2 mesaj attım cevap yok. bugün aradım telefonu açmıyorlar. üyelikal@üyelikal.com u ekledim msnime açan yok. üç gün olacak parayı yatıralı. var mı başka bir önerisi olan ? bu nasıl işdir anlamadım.