BLOCKKKKK
BLOCKKKKK
Bune ya ne bıcım bir oyuna döndü bu ikv.Hatalı iksirler verıorsunuz çemberlinin geldıgı gun block yıyoruz.Birde ceza uzuyacak dıosunuz.Hatalı iksirleri verıyorsunuz bize neden ceza gelıyor su konuya acıklık getırın.Oyundan resmen sogudum dahada sogumak uzereyım Bıktım artık.Oyuna para verıyoruz ertesı gun block yiyoruz işe bak sen
Re: BLOCKKKKK
Aynen ben de yedim demin :!:
- DeathxShock
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Death
3 ay önce bildirdiğim iksir hatasını yeni mi fark ediyosun yönetim oha sana ve başındaki o .... insana !
DeaTHxSHoCK
DeaTHxTeRaPi
DeaTHxTeRaPi
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Lonca: #direngezi
biz de yermiyiz la ?DeathxShock yazdı:3 ay önce bildirdiğim iksir hatasını yeni mi fark ediyosun yönetim oha sana ve başındaki o .... insana !

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Çift item iksir var mı kasada veya çantada ??Canceazi yazdı:biz de yermiyiz la ?DeathxShock yazdı:3 ay önce bildirdiğim iksir hatasını yeni mi fark ediyosun yönetim oha sana ve başındaki o .... insana !
cıft ıksırle yada ıtemle ne alaka cozemedım ?
Çift item iksirlerde hata varmış(!). Hatayı kaldırmak için blokladılar. Sonra incelemeye alıp iksirleri silecekler çarlardanhasan143 yazdı:cıft ıksırle yada ıtemle ne alaka cozemedım ?
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Lonca: #direngezi
rockipsiz yazdı:Çift item iksir var mı kasada veya çantada ??Canceazi yazdı:biz de yermiyiz la ?DeathxShock yazdı:3 ay önce bildirdiğim iksir hatasını yeni mi fark ediyosun yönetim oha sana ve başındaki o .... insana !
Yedim bile
Çift item iksir değil dinozor ejderhada hata vardı.rockipsiz yazdı:Çift item iksirlerde hata varmış(!). Hatayı kaldırmak için blokladılar. Sonra incelemeye alıp iksirleri silecekler çarlardanhasan143 yazdı:cıft ıksırle yada ıtemle ne alaka cozemedım ?![]()

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN