ÇEMBERLİTAŞA GİREN BÜTÜN ARKADASLARIM BAN YEDİ , CEMBERLİTASA GİRMEYEN BAZI ARKADASLARIMDA BAN YEDİ KASA CHARLARA GİREBİLİYORUZ FAKAT ASIL HESAPLARA GİREMİYORUZ BANLAR KALICIMI YOKSA OYUN HATASIMI ??
Paramızla ban yedik gittik dün bide kutu aldık :S
Çemberlitaşa girdik ban yedik :S
Çemberlitaşa girdik ban yedik :S
[ . ''Mc''erdem , Megax''Mc'' , Q''MC''ERDEMQ , Hanedanx''Mc'' , CooL''Mc''. ]
2008 - ∞
Erdem GÜRSAN
2008 - ∞
Erdem GÜRSAN
Re: Çemberlitaşa girdik ban yedik :S
Aynen ben de yedim. Üstelik çemberliye de girmedim daha. Göremeden bloklandık anasını satıyım 
Senin ne farkın ver ezük 
la olm masum bebek gibiydim bugün ben bi hatam falanda olmadı
çemberliye gimeyenlerde ban yemiş zaten sadece meteor bögelsindekiler yedi büyük bi ihtimalle

- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Tüm sunucularda daha önce etkinlik sırasında verilmiş olan iksirlerde olan hata nedeniyle sözkonusu iksirler envanterden silinecektir. Silme işlemi için bu iksirleri bulunduran karakterler geçici olarak bloklanmıştır.
Hesaplar arasında detaylı bir araştırma yapılarak söz konusu iksirleri çıkar amaçlı kullanan hesapların ceza süreleri ayrıca uzatılacaktır.
Alın size cevap.Girişleri Arz Kalenin Dibine Koydular Yetmedi Şimdide BanLadılar.Ne Diyim Devam Edin Yönetim ... /ALKIŞ ...
Hesaplar arasında detaylı bir araştırma yapılarak söz konusu iksirleri çıkar amaçlı kullanan hesapların ceza süreleri ayrıca uzatılacaktır.
Alın size cevap.Girişleri Arz Kalenin Dibine Koydular Yetmedi Şimdide BanLadılar.Ne Diyim Devam Edin Yönetim ... /ALKIŞ ...
[YaLNıZSavaŞÇII]
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
Benim savaşçı 7 geçmiş olsun 

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

bÖlE adaletsizlik OluR mu Bi İş yapcaksanız tam yapın Bende Ban Yedimikvoyuncusu2008 yazdı:Tüm sunucularda daha önce etkinlik sırasında verilmiş olan iksirlerde olan hata nedeniyle sözkonusu iksirler envanterden silinecektir. Silme işlemi için bu iksirleri bulunduran karakterler geçici olarak bloklanmıştır.
ŞãFãKTã DoĞãN YéNi ßiR GüNéSiM..!
74 adet iksir + cemberlide geldiğimiz onca yol onca emek boşa gitti helal olsun !!
[ . ''Mc''erdem , Megax''Mc'' , Q''MC''ERDEMQ , Hanedanx''Mc'' , CooL''Mc''. ]
2008 - ∞
Erdem GÜRSAN
2008 - ∞
Erdem GÜRSAN