Etkinlik İksirleri Hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
xTANIMSIZx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Gölge Haramileri

Etkinlik İksirleri Hk.

Mesaj gönderen xTANIMSIZx »

Öncelikle Selamlar..
Biz az önce çemberlitaşa girdik bi aradaş oyundan düştü bi daha gelemedi. Onun çara bakiyim dedim hesabınız bloklanmış yazısını gördüm. Neyse dedim kendi hesabıma gireyim derken bi baktım benim hesapta bloklanmış. Bu işte bi terslik olduğunu anladım ve foruma girdimki ne göreyim. Şu olaylı Sancak savaşı etkinliğinden verilen iksirlerden dolayı hesabımız ban yemiş. Hatırlarsanız o etkinlikte kazanan herkese isim kodu verileceği söylenmişti. Etkinlik bitimine 2-3 gün kala sadece 3 kişiye verileceği söylendi. Bize o etkinliklerden kar kalan sadece ejderha dinazor veya dinazor ejderha iksirlerdi şimdi ise kazandığımız iksirlerden dolayı ban yiyoruz. Vallahi helal olsun ne diyim. /alkış
TANIMSIZ - UNJUST
Resim

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...
Kullanıcı avatarı
KuTSaLGeNc
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Etkinlik İksirleri Hk.

Mesaj gönderen KuTSaLGeNc »

xTANIMSIZx yazdı:Öncelikle Selamlar..
Biz az önce çemberlitaşa girdik bi aradaş oyundan düştü bi daha gelemedi. Onun çara bakiyim dedim hesabınız bloklanmış yazısını gördüm. Neyse dedim kendi hesabıma gireyim derken bi baktım benim hesapta bloklanmış. Bu işte bi terslik olduğunu anladım ve foruma girdimki ne göreyim. Şu olaylı Sancak savaşı etkinliğinden verilen iksirlerden dolayı hesabımız ban yemiş. Hatırlarsanız o etkinlikte kazanan herkese isim kodu verileceği söylenmişti. Etkinlik bitimine 2-3 gün kala sadece 3 kişiye verileceği söylendi. Bize o etkinliklerden kar kalan sadece ejderha dinazor veya dinazor ejderha iksirlerdi şimdi ise kazandığımız iksirlerden dolayı ban yiyoruz. Vallahi helal olsun ne diyim. /alkış

İSim kodu mu :) Akşam Sıyah Sabah Beyaz DIyenler Bunlar...
Hıc bı Hakları YOk Ban ATma Konusunda BOyle SAcmalık Hıc BI oyunda YOk....
KuTSaLGeNc TEŞKİLATIN İLK VE TEK KUTSAL'I
Kullanıcı avatarı
xTANIMSIZx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen xTANIMSIZx »

KuTSaLGeNc yazdı:
xTANIMSIZx yazdı:Öncelikle Selamlar..

İSim kodu mu :) Akşam Sıyah Sabah Beyaz DIyenler Bunlar...
Hıc bı Hakları YOk Ban ATma Konusunda BOyle SAcmalık Hıc BI oyunda YOk....
Aynen Dayı onlar hata yapıyor banı biz yiyoruz. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
TANIMSIZ - UNJUST
Resim

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...
Kullanıcı avatarı
KuTSaLGeNc
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen KuTSaLGeNc »

Bunlardan Ancak Hıyarsız CACIk olur :)
KuTSaLGeNc TEŞKİLATIN İLK VE TEK KUTSAL'I
Kullanıcı avatarı
Hewal
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: GöLGe HaRaMiLeRi

Mesaj gönderen Hewal »

Madem Böle Bi Hile Vardı Başta Düzeltilecekti 4 saattir Çemberli Deyiz 1 sn Geldiniz 4 satlik Emegin...............
İşte Oynu Sogutan Davranışlar Bunlar .
HeRKeS VaZGeÇeBiLeCeĞi MeNFaaTi KaDaR DüRüSTTüR...
Kullanıcı avatarı
wonka
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen wonka »

TAM ANLAMIYLA AYIP
WONKA
WANCHOPE