Sonspiderfreak,Godfreyxspiderfr,Godfreyxspider (2.konu)

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
SonSpiderFreak
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Sonspiderfreak,Godfreyxspiderfr,Godfreyxspider (2.konu)

Mesaj gönderen SonSpiderFreak »

Sildiniz fakat "geri" butonu ile konuya ulaşıp mesajları tekrar topladım.......

SonSpiderFreak 26 Oca 2010 17:40

Oyuncuları ile karşı karşıya gelmekten kaçınan İKV DESTEK EKİBİ ve TILSIM OYUNCULARINA,

"Gazete mevsusu"ndaki yorumlarımı Amisos Lonca Bilgilendirme Sayfası'na yapmış bulunmaktayım ama hızımı alamayıp buraya da üslubum el verdikçe kimseyi kırmadan birşeyler yazmak istiyorum.

[DEV]Lathender demişsiniz ki oyuncularımızla karşı karşıya gelmeyi istemiyoruz,fakat bizleri sizlerle karşı karşıya getirecek adımlar hep sizlerden geliyor.AmisosEmmi yönetime sivri dilli 2 açıklama yaptı,evet hepsini okudum.SONUNA KADAR DESTEK de veriyorum.HAKLI olan taraf her zaman bizlerdik ve bu konu(lar)da da bizleriz.

AmisosEmmi'nin yönetimi eleştiren mesajlarını silmek yerine tüm üyeliği silenler,gazetemizi sanırım hiç okumadılar,okumayacaklarda.Fakat biz Tılsım oyuncuları için gereken herşeyi tekrar tekrar yapmaktan kaçınmayacağız.Gazete'nin devamının gelmesi için elimizden gelen her şeyi yapacağız.

Bundan böyle benimle alakadar olacak oyuncular da lütfen kendilerini biraz tartsınlar,karşı çıkacaklar da,destek verecekler de kendilerini bilsinler.Çünkü ben bundan sonra karşı çıkacağım da,destek vereceğim adamı da çok iyi seçeceğim.

Belki de forumdaki bu son yazımı okurken,oyunu bırakmış olma ihtimalimi de düşünün,belki artık aranızda sıkça olmayabilirim.

Her zaman arkasında durduğum(uz) yönetim bize bunları yaptıysa,biz de onlara birşeyler yaparız elbet.

Saygılar,Sevgiler,Herkesi öpüyorum...............................

HarbicocuK 26 Oca 2010 17:43

sercancım ne yapıyolarsa kendilerine yapıyorlar şu an bir çok oyuncuyu oyundan soguttular. !! dediklerinin altına imzamıda atıyorum tam destek ..!

SonSpiderFreak 26 Oca 2010 17:50

Amisos Lonca Konusunu ve gazetemizi "batıran" Lathander,daha ifadelerin açıklamalarını bile ingilizceden Türkçe'ye çeviremeyen destek ekibi,Lütfen konumu kilitlerken kendinizi benim yerime koyup ne düşünüp hissettiğimi anlamaya çalışın.

Saatlerce uğraşıp yazılar hazırladığım/hazırladığımız gazetemiz 2 harflik komutlarla gittiyse,2 satırlık yorumlarımızı yazmamızı da engellemeyiniz..

AmisosxxDueLLo 26 Oca 2010 18:00

SonSpiderFreak yazdı:
"""""""Amisos Lonca Konusunu ve gazetemizi "batıran" Lathander,daha ifadelerin açıklamalarını bile ingilizceden Türkçe'ye çeviremeyen destek ekibi,Lütfen konumu kilitlerken kendinizi benim yerime koyup ne düşünüp hissettiğimi anlamaya çalışın

Saatlerce uğraşıp yazılar hazırladığım/hazırladığımız gazetemiz 2 harflik komutlarla gittiyse,2 satırlık yorumlarımızı yazmamızı da engellemeyiniz.."""""

Hadi bunada karşı çıksanıza.

AmisosxxPitbuLL 26 Oca 2010 18:09

Öncelikle ben AmisosEmmi (Harun) Ben ikv compex fuarına 4 gün boyunca gece sabaha kadar çalışıp sabah uykumdan feragat edip sırf İKV ye olan gönül bağımdan dolayı aksatmadan katıldım. Bu ordaki insanların bu oyunu yapanlara bir borç bildiğimdendi. Bu katılımda bana sözü edilen destek in ne olduğunu anlamış değilim. Biz oraya İKV yapım ekibine destek olabilmek adına katıldık ve bulunduk. Bir çıkar gözetmedik ve istemedik aksine ordaki yönelttiğimiz sorularada verilen cevaplara göre söylenilen yapılmadı. Biz ordaki yönetim ekibinden tek bir ricada vulunduk Bilindiği gibi Bir lig Düzenlicektik burda hakemlik yaparmısınız dedik onada olumsuz cevao geldi bizde eyallah dedik.
Şimdi bahsi geçen kişiler benim Hedef aldığım Roa üyelerini yönetici yapılması konusundan sonra bana karşı tepki göstermişlerdirki. Tepki gösteren kişilerde bilindiği üzere eski roa üyeleridir. Bundan dolayı üzerime yapılan bu baskıyı anlamak çokda zor değil.
Şimdi soruyorum 26 yaşında Kendine ait bir Ekmek Fırını olan bir kişiyim. Acaba bu yöneticilerden ne gibi bir beklentim olmuş veya isteğim olmuş veya nerde bana müsama göstermelerini istemişim. Bunların cevaplarını verin ondan sonra ne yapıyorsanız yapın.
Konuyu açan arkadaşla sadece oyundan tanışıyor ne lonca nede başka bir bağlantım yoktur.
Kendisi gazete de oyuncular için araştırma yapan bir arkadaş haklı olarak neden yaptığı araştırmanın silindiğini soruyor.
Bana gönderilen uyarıda 108 mesajın tümü kışkırtıcı denildi peki bu arkadaşın yaptığı araştırmalarda benim mesajlarımdaydı neresinde kışkırtıcı bir kelime vardı bununda cevabı varsa verin isteriz.
Hee sizler cevap veremeyeceğiniz konularda bizlere yaptığınız bu adi yakıştırmalarla kendinizi haklı gösteriyorsunuz.
Karşı karşıya gelmeyelim diyorsunuz ancak bize çıkarcılık yakıştırmasını yapmakdan geri kalmıyorsunuz.
Hiç bir yönetici Dev Gm den özel isteğim olmamıştır ve hiç bir müsama görmek istemedim istememde.
Kimsede bu kadar adi bir yakıştırma yapamaz bana terbiyenizi takınıp karşınızdakinin ne olduğunu bilin.
GodfreyXspideR
Kullanıcı avatarı
SonSpiderFreak
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Sonspiderfreak,Godfreyxspiderfr,Godfreyxspider (2.konu)

Mesaj gönderen SonSpiderFreak »

Anlayan anlar geçen konudaki mesajları farklı renklerle yazdım.
GodfreyXspideR
Kullanıcı avatarı
AmisosxxPitbuLL
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen AmisosxxPitbuLL »

Sercanım herşey ortada....
Resim

KarargaHxTeaM FAN !..!
Lavoisier Anısına :) ;) ;)

MahLas : AmisosxxPitbuLL
Sunucu : TıLsIm..
LonCa : Amisos..
KLan : LoDoS..
KaraKTer : Şifacı
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Lathander »

Gazete yada grup hakkında herhangi bir eylemde bulunmadığımızı açıkladığımız halde, halen konularda basit savunma mekanizması ile bizleri dikkatör AmisosEmmi'yi ise mağdur olarak gösterilmektedir. Konunun ve işlemlerin bu derece saptırılması oldukça yanlıştır.

Yönetim tarafından ÖZEL mesajla ile yapılmış uyarıyla GENEL alanda DALGA geçilmesi üyeliğin silinmesi için gerçek ve tek sebeptir.

Bunun farklı yerelere çekilerek eleştiri adı altında iftalara dönüştürülmesinde kasıt aramak istemiyoruz. Moderasyon hakkında forum üzerinden tartışma yaratacak mesajlar atmaya yada konular açmaya bir son verelim lütfen.
İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön