Ikv Oyunu NedenHic Bir Yere Reklam Verip Unlu Olmak Icin Bir Caba Gostermiyor Mesela Unlu bir dizinin ciktigi gune assagiya reklam verse cok iyi oluyr ve oyun taninir daha cok oyuncu olur oyunda gelisir oyun ayrica plus paketi alma konusundada bir gelisme ilgi oluur.Insanlar bunu gorunce unlu bir dizinin altinda merak salar.zaten kim hangi dizilerin unlu oldugunu biliyor.eger reklam verirse bir yere ben ikv nin gelisecegini adim gibi biliyorum.Oyunu Gelistirmek Icin Hizli Hizli Levelleri Yukselebilirsiniz Oyundaki Zor Elde Edilen SIlahlari Vs.esyalari daha cok deger etmesi icin daha iyi yapabilirsiniz.Mesela emin onundeki trenleri deparla ayni hiza gelecek sekilde araliklik kulanabilmek icin yapabilirsiniz arkadaslar bu bence daha iyi olur.oyunda kulanilmyan o kadar sey varki.Sadece bunlardan Birtanesini Yapsaniz Yavas Yavas Yipranan Oyunu Kurtara Bilirsiniz...
Saygilarimla...Phxates
Reklam!!!
Re: Reklam!!!
Tabiki reklam güzel olur ama bunun maliyetini göz önünde bulundurmak gerekir 
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
Örneğin trenin bir ücreti olsun atıyorum Eminönü-Komutan seferi 5 bin 
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
- BiceRDoveR
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
k.v. yayınlanırken dizinin en heyecanlı yerinde(en heyacanlı yerinde reklam giriyo ayrı meselede
) sadece 1kez sol köşede ikv logolu yavaş yavaş ilk Türk mmorg oyunu oldugunu vurgulayan birazda açıklama içeren ve oyuna davet eden kırmızı bantlı bi alt yazı geçse varya süper tanıtım olurdu bence. oyuncu patlaması yaşanırdı belkide tabi bunun devamlılıgını saglamakta mesele 
Sanki Uçak Motoru Yapıyoruz, Oyun oynamaya ÇALIŞIYORUZ.
- Roaadonis1993
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Evet arkadaşlar yaf ne zamanreklamda görsemya son destan yada I can football ama bu oyuna iyi bi yatırım lazm gerçekten güzel ve sahip çıkılması lazım çıkılıorsa daha fazla reklam!!

İnFazTeamKronicK-IxadonisxI
Hayal Kurarken Bile Elalemden farklıyız,Biz KARŞIYAKALIYIZ...
Tv Kanallarına Reklam Vermek Her Babayiğidin Harcı Değil
Yakacef - Emergencyroom - Patronus

Herkes Sever Biz Ölürüz T A M 3 5

Herkes Sever Biz Ölürüz T A M 3 5
- Phxates
- Sahaf Yardımcısı
Ama Her Babayigidin Harci Olamayani Yapmayi BiliyorlarYakacef yazdı:Tv Kanallarına Reklam Vermek Her Babayiğidin Harcı Değil![]()
Her köpeğin duası kabul olsa gökten kemik yağardı...
bütün tv kanallarında telekom'un, ttnet'in reklamları var. telekom'un, ttnet'in bu saatten sonra reklama ihtiyacımı var? onlardan az biraz kısarak ikv'nin reklamını yapabilirler. çok zor bişey değil.Yakacef yazdı:Tv Kanallarına Reklam Vermek Her Babayiğidin Harcı Değil![]()

Biz ki Ustasıyız Vatan Sevmenin
Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

- Phxates
- Sahaf Yardımcısı
Evet Kardesim Haklisin Bencede Cok Reklamlari Var TTNET Falan Onlar Yeter Reklamlarini Surdu Goren Gordu Zaten Ikvninki Bir Hafta Surse Bile Muthis Bir Oyuncu Katliami Olur Bence...
Her köpeğin duası kabul olsa gökten kemik yağardı...
Zaten messenger açınca alt tarafta görmüyormusunuz?Ayrıca bi çok oyun sitesinde reklamları war. 
Anubis Team....
Shumpsssxemre (Savaşçı)(Online)
Shumpsssxsihirss (Büyücü)(Online)
Shumpsssxbyşifa (Şifacı)(Offline)
Yolumuz:LODOS
Shumpsssxemre (Savaşçı)(Online)
Shumpsssxsihirss (Büyücü)(Online)
Shumpsssxbyşifa (Şifacı)(Offline)
Yolumuz:LODOS