yetenek ve eşyalar hk.

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
Jettman
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

yetenek ve eşyalar hk.

Mesaj gönderen Jettman »

merhaba arkadaşlar ben büyücü açıcam ancak yetenek ve eşyalar hakkında en ufak bir bilgim yok.büyücüde yetenekler 49 için nasıl verilmelidir.sadece 49 da nasıl olmalıdır onu söleyin 40 dır şudur budur gerek yok ;) yani vs karakteri nasıl olmalıdır.birde eşyalar şimdi sizce en iyi hangisi ateş , elektrik , fizik , buz hangisi en iyisi veya hangisini seçmeliyim.şimdiden teşekkürederim.iyi oyunlar.
Kullanıcı avatarı
benzombi01
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: yetenek ve eşyalar hk.

Mesaj gönderen benzombi01 »

valla şu anda en fazla hasar vuran 15 bin fln boş bir şekilde ateş çemberi ama buz sonnra 10 bin fln boş ama hepsi fiziksel ile elektirik söz konusu işte onların 2 side aynı gibi misal elektirik 5000 vuruyorsa fiziksel 5010 gibi çok yakınlar ama elktirk 2 kişi bir yaratığa dalıyorsa rlrktirik x3hasar veriyor bide kendi hasarının 3 katı ekleniyor. yani elektirik iyi şu anda bende bu konu hakkında konu açtım yıldrım mı yoksa fiziksel mi??
Kullanıcı avatarı
FaunTLeRoy
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen FaunTLeRoy »

benzombi01 yazdı:valla şu anda en fazla hasar vuran 15 bin fln boş bir şekilde ateş çemberi ama buz sonnra 10 bin fln boş ama hepsi fiziksel ile elektirik söz konusu işte onların 2 side aynı gibi misal elektirik 5000 vuruyorsa fiziksel 5010 gibi çok yakınlar ama elktirk 2 kişi bir yaratığa dalıyorsa rlrktirik x3hasar veriyor bide kendi hasarının 3 katı ekleniyor. yani elektirik iyi şu anda bende bu konu hakkında konu açtım yıldrım mı yoksa fiziksel mi??
kardeş bari bilmiyorsun sallama
Resim

ResimResim
Jettman
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Jettman »

teşekkürederim :) başka bilgisi olan varmı ? gerçekten ihtiyacım var :)
Kullanıcı avatarı
benzombi01
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen benzombi01 »

nasıl ya ben çarı 0 layıp elektirikle fizksele 15 verdim boş bir şekilde cine vurdum birinde 3200 (elektirik) birinde 3178 (elektirk) sonra yine cine vurdum (3489) Fiziksel (3589) fiziksel sonr kobralarda denedim bu sefer tam tersi yani bu 2 si çok yakınlar ama bence eleketirik daha güçlü bide ben asla salamam forumda yazıklarıma bak sonra konuşş...
Kullanıcı avatarı
FaunTLeRoy
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen FaunTLeRoy »

Kardeş 4 yıllık büyücü tecrübem var
her yaratığa etki eden büyü farklıdır

Junona 13 bin çaktım fizikselle ;)
Kemikkafaya 14 bine yakın vurdum fizikselle

wslerde zaten fizikselin büyük üstünlüğü var

Ateş bilgiside öyle her zaman 15 bin vurmaz zaten öyle bir şey olsa
İKV deki büyücülerin %90 ı çemberci olurdu ama %10u bile çemberci değil
denemen lazım
ondan sonra konuşman lazım
Resim

ResimResim
Jettman
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Jettman »

FaunTLeRoy teşekkürederim. denye deneye herkes ayrı tartışıyo bi sen cevap vermişsin :) ama diyerlerinede teşekkrüederimm iyi oyunlar arkadaşlar en iyisi savaşcı devam :) oyunda görüşürüz :)
ARARATLI04
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen ARARATLI04 »

arkadaşlar benim 37 büyüvüm war Direnç=15 BUZ=14VEBİLGİSİ=15 ELEKTRİKVEBİLGİS=15 chrm nasıl ypmm lazım slyn lütfennnn... :?: :?: :?: :mrgreen: :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
melodrama44
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen melodrama44 »

buz elektirklede vs atılır meteorit buzlada bu senin kullanmana ve hasar yeteneklerinin yanında verdiğin yeteneklere bağlıdır.bi miktarda şans faktörü.
keşke

1 temmuz 2012.

“Büyücü” sayfasına dön