yetenek ve eşyalar hk.
yetenek ve eşyalar hk.
merhaba arkadaşlar ben büyücü açıcam ancak yetenek ve eşyalar hakkında en ufak bir bilgim yok.büyücüde yetenekler 49 için nasıl verilmelidir.sadece 49 da nasıl olmalıdır onu söleyin 40 dır şudur budur gerek yok
yani vs karakteri nasıl olmalıdır.birde eşyalar şimdi sizce en iyi hangisi ateş , elektrik , fizik , buz hangisi en iyisi veya hangisini seçmeliyim.şimdiden teşekkürederim.iyi oyunlar.
- benzombi01
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: yetenek ve eşyalar hk.
valla şu anda en fazla hasar vuran 15 bin fln boş bir şekilde ateş çemberi ama buz sonnra 10 bin fln boş ama hepsi fiziksel ile elektirik söz konusu işte onların 2 side aynı gibi misal elektirik 5000 vuruyorsa fiziksel 5010 gibi çok yakınlar ama elktirk 2 kişi bir yaratığa dalıyorsa rlrktirik x3hasar veriyor bide kendi hasarının 3 katı ekleniyor. yani elektirik iyi şu anda bende bu konu hakkında konu açtım yıldrım mı yoksa fiziksel mi??
- FaunTLeRoy
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Anka
kardeş bari bilmiyorsun sallamabenzombi01 yazdı:valla şu anda en fazla hasar vuran 15 bin fln boş bir şekilde ateş çemberi ama buz sonnra 10 bin fln boş ama hepsi fiziksel ile elektirik söz konusu işte onların 2 side aynı gibi misal elektirik 5000 vuruyorsa fiziksel 5010 gibi çok yakınlar ama elktirk 2 kişi bir yaratığa dalıyorsa rlrktirik x3hasar veriyor bide kendi hasarının 3 katı ekleniyor. yani elektirik iyi şu anda bende bu konu hakkında konu açtım yıldrım mı yoksa fiziksel mi??

teşekkürederim
başka bilgisi olan varmı ? gerçekten ihtiyacım var 
- benzombi01
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
nasıl ya ben çarı 0 layıp elektirikle fizksele 15 verdim boş bir şekilde cine vurdum birinde 3200 (elektirik) birinde 3178 (elektirk) sonra yine cine vurdum (3489) Fiziksel (3589) fiziksel sonr kobralarda denedim bu sefer tam tersi yani bu 2 si çok yakınlar ama bence eleketirik daha güçlü bide ben asla salamam forumda yazıklarıma bak sonra konuşş...
- FaunTLeRoy
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Anka
Kardeş 4 yıllık büyücü tecrübem var
her yaratığa etki eden büyü farklıdır
Junona 13 bin çaktım fizikselle
Kemikkafaya 14 bine yakın vurdum fizikselle
wslerde zaten fizikselin büyük üstünlüğü var
Ateş bilgiside öyle her zaman 15 bin vurmaz zaten öyle bir şey olsa
İKV deki büyücülerin %90 ı çemberci olurdu ama %10u bile çemberci değil
denemen lazım
ondan sonra konuşman lazım
her yaratığa etki eden büyü farklıdır
Junona 13 bin çaktım fizikselle
Kemikkafaya 14 bine yakın vurdum fizikselle
wslerde zaten fizikselin büyük üstünlüğü var
Ateş bilgiside öyle her zaman 15 bin vurmaz zaten öyle bir şey olsa
İKV deki büyücülerin %90 ı çemberci olurdu ama %10u bile çemberci değil
denemen lazım
ondan sonra konuşman lazım

FaunTLeRoy teşekkürederim. denye deneye herkes ayrı tartışıyo bi sen cevap vermişsin
ama diyerlerinede teşekkrüederimm iyi oyunlar arkadaşlar en iyisi savaşcı devam
oyunda görüşürüz 
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Tılsım
arkadaşlar benim 37 büyüvüm war Direnç=15 BUZ=14VEBİLGİSİ=15 ELEKTRİKVEBİLGİS=15 chrm nasıl ypmm lazım slyn lütfennnn... :?: :?: :?: :mrgreen: :mrgreen:
- melodrama44
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
buz elektirklede vs atılır meteorit buzlada bu senin kullanmana ve hasar yeteneklerinin yanında verdiğin yeteneklere bağlıdır.bi miktarda şans faktörü.
keşke
1 temmuz 2012.
1 temmuz 2012.