DAHA SİZE BELEŞ AKIL YOK :D

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
XXASLANKRALXX
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

DAHA SİZE BELEŞ AKIL YOK :D

Mesaj gönderen XXASLANKRALXX »

viewtopic.php?f=46&t=65171

Anlaşılan o ki sizin beleş akla ihtiyacınız yok iyi benden bu kadar bundan sonra size beleş akıl vermiycem bundan sonra gelir benden akıl isterseniz peşin para konuşur demedi demeyin :D

Bu konuyuda kitleyin ama diğer 2 konuyla birlikte bu konuyuda neden kitlediğinizin mantıklı bir nedenini açıklayıp öle kitleyin..

Ha vermiycem dedim ama son bi beleş akıl daha vereyim zorlanmayın açmış olduğum 2. ve bu konu açılan ve kitlenen ilk konumun devamı niteliğinde olduğu ve kitlenen konunun devamında tekrar aynı konu ile alakalı konu açılamayacağından dolayı diyin tamam diyim bende kabul edeyim ama bana sadece ilk konuyu neden kitlediniz onun akla izana uyan bi nedenini açıklayın ki her zaman yaptıkları iş işlerine gelmedi kitlediler demeyeyim!!!
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: DAHA SİZE BELEŞ AKIL YOK :D

Mesaj gönderen Erdogan »

İlk konunun kilitlenme sebebi, bu kadar fazla beleş akıl verebilen bir kullanıcımızın da düşünebileceği gibi, konunun farklı yorumlanmasını ve gereksiz tepkilerin çoğalmasını engellemektir. Gerekli açıklamayı diğer GM arkadaşımız yapmış. Yapılan açıklamalara ve söylenen sözlere güvenmenizi rica ederim.

Teşekkürler.

@Yazacağınız cevaptan sonra konuyu kilitleyeceğim.
Kullanıcı avatarı
BLACKMAN
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen BLACKMAN »

O zaman sadece fotoyu atalım konuyu sabitle millet yorum yapamasın sadece baksın oda yeter..
єѕкι ∂σѕттαη ∂üşмαη σℓмαz” вυηℓαя єη вüуüк уαℓαηℓαя
XXASLANKRALXX
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen XXASLANKRALXX »

Erdoğan sen yapma bari konunun farklı algılanacak tepki alcak neresi var okumadanmı konuyu anlattığım dikkat çekmek isteğim konu gayet açık net görev metaryallerinin reçetelerde lazım olması ve her karaktere bir tane düşmesi ve bununla ilgili sıkıntının giderilmesi ile ilgili gayet açık seçik kibar bi dille biraz mizahi biraz kinayeli fakat seviye sınırları içinde yazılmış paylaşıma sunulmuş bir yazı...

Az çok beni tanırsın boş yere konuşmam dikkat çektiğim konu gereksiz boş bi konu sana katılmıyorum diyosanda diğer 3 konu ile birlikte bu konuyuda tamamen silebilirsin sanada darılmam gücenmem kolay gelsin...
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Erdogan »

Eğer amaç yalnızca yeni reçeteler ile ilgili öneri ise, ikvdestek kanallarımız hala bu noktada devreye girebiliyor. Önerileriniz elbette bizler için değerli ancak doğru şekilde gerçekleştirildikleri müddetçe İKV'ye yarar sağlayabilirler.

Teşekkür ederek konuyu kilitliyor ve yenilerinin açılmamasını rica ediyorum.

İyi eğlenceler.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön