Benim eylül ayında Deathxxblow adında çarım çalındı. Mynet'i aradım plus olmadığı için alamadım.Adamın plus çektiğini öğrendim.Tekrar aradım.Ancak bu seferde plus ı ben çekmediğim için geri alamıyorum.Çarı geri alabilme şansım var mı yoksa sadece çalındığı ile mi kalacak.Bu çar çalındıktan sonra çok çar açtım o çarın yerini tutmadı.Yardım edin
[GM] [DEV] yardımcı olun
- evrybodycry
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
[GM] [DEV] yardımcı olun
Merhabalar ,
Benim eylül ayında Deathxxblow adında çarım çalındı. Mynet'i aradım plus olmadığı için alamadım.Adamın plus çektiğini öğrendim.Tekrar aradım.Ancak bu seferde plus ı ben çekmediğim için geri alamıyorum.Çarı geri alabilme şansım var mı yoksa sadece çalındığı ile mi kalacak.Bu çar çalındıktan sonra çok çar açtım o çarın yerini tutmadı.Yardım edin

GÖKxIIxCeDRiCxII===49 lwl
AFTERLİFE

AFTERLİFE

Re: [GM] [DEV] yardımcı olun
Merhaba
Çalınan hesabınızı ( mynet için ) geri almanızın 2 yöntemi vardır
1- Plus iseniz , müşteri temsilcisini ararsınız . Size yerdımcı olurlar
2- Cep telefonunuzu kayıt etmişseniz , şifreniz size geri gelir .
Sanırım siz şansınızı yitirmişisniz . geçmiş olsun