Oyunda hiç aklıma gelmezdi 5 dakka ötemde biriyle beraber bu oyunu oynayacağım.Cengiz kardeşim loncandaki yeni yapılanman hayırlı olsun benide davet ettin çok teşekkür ederim.Bir loncanın herşeyi kendi başarması gerektiği kriterime uygun yaklaşımlarını, tavrını her zaman takdir etmişimdir.Böyle bir oluşumda yeralmak beni son derece mutlu etti.Hergün beraber olduğum arkadaşlarla bir amaç için güçleri birleştirmek kişisel olarak heyecan verici olacak.Herkese hayırlı olmasını temenni ederim.Sevgiler Saygılar.
Ocipres/DeLTaFoRCeOCİPRS
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
isim:göksenin gözde
yaş:16 (neden 18+ istediğinizi anladm ama yaşmdan olgn biri olduğuma emin oalbilirsnz)
oyun tecrüben:2 yıl(oyuna sık sık ara vermiş olsamda bir çok seyi biliyorum)
isim değiştrme kodu alıcam diğer karakterlerm e.ö deydi burada yeni bir başlangıç yapmak istiyorum
alırsanız pişman olmazsınız
loncanızda bana yer varsa katılmak isterim
Bazen DÜŞMANLIK kelimesinin anlamını DOSTsıfatı taşıyanlardan öğrenir insan
JesT yazdı:isim:göksenin gözde
yaş:16 (neden 18+ istediğinizi anladm ama yaşmdan olgn biri olduğuma emin oalbilirsnz)
oyun tecrüben:2 yıl(oyuna sık sık ara vermiş olsamda bir çok seyi biliyorum)
isim değiştrme kodu alıcam diğer karakterlerm e.ö deydi burada yeni bir başlangıç yapmak istiyorum
alırsanız pişman olmazsınız
loncanızda bana yer varsa katılmak isterim
Nerde lonca konusu görse yazıyor yazık alın şunu :D