beyler dikkatimi çektide tkxxwormx arkadaş listemde eklidir ama düşmanımdır yani nerde ne yaptıgını merak ettiğim için ekliyorum. adam 9 da oyundaydı , 9,30 da kapattı , 12,30 da girdi oyuna. sbs de 10 dan 12 ye kadar sürüyordu biliyorum. bu adam 14 yaşındadır kesin karar verdim yalanıım yoktur iyi forumlar
Jethro
Tkxxwormx :D
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Tkxxwormx :D
dougie
- OttomanxBaskan
- Salgın Koruyucusu
Re: Tkxxwormx :D
NeihborhuudSnipa yazdı:beyler dikkatimi çektide tkxxwormx arkadaş listemde eklidir ama düşmanımdır yani nerde ne yaptıgını merak ettiğim için ekliyorum. adam 9 da oyundaydı , 9,30 da kapattı , 12,30 da girdi oyuna. sbs de 10 dan 12 ye kadar sürüyordu biliyorum. bu adam 14 yaşındadır kesin karar verdim yalanıım yoktur iyi forumlar
Jethro
İşin yok onumu takip ettin bea
SaNCaK TeaM
SaNCaKPolyShit [(^)Ejder Asa]
SaNCaKErFuaTsaN [(^)Ashab-ı Keyf]
SaNCaKRocxPeLL [(^)Ecel Getiren]
Tkxxwormx yaza akdar oyuna ara werdı canım o yüzden oyuna girmior çara arada ben giriorm
benlede tanısmak istiyorsan ozelle temasa geç ama once su ws de kaybettiğin 100m yi wermen gerekiyor ki ben senı adam die karsıma alayım
Tkxxelegnasx
benlede tanısmak istiyorsan ozelle temasa geç ama once su ws de kaybettiğin 100m yi wermen gerekiyor ki ben senı adam die karsıma alayım
Tkxxelegnasx
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
2-1 di en son vs sanıyosam ben yeniyodum sonrada kaçtın dedin çünkü işim çıkmıştı
dougie
Bu salak dahala benimle mi uğraşıyor? :mrgreen:
Üzücü bi haber verebilirim sana belki beni bir daha hiç oyunda göremeyebilirsin.
http://www.facebook.com/eLeSsaR07
Burdayım ama bak.Burdan görebilirsin kaç yaşında olduğumu.Oyundan samimi olduğum arkadaşlarda ekleyebilir eskilerden.
Üzücü bi haber verebilirim sana belki beni bir daha hiç oyunda göremeyebilirsin.
http://www.facebook.com/eLeSsaR07
Burdayım ama bak.Burdan görebilirsin kaç yaşında olduğumu.Oyundan samimi olduğum arkadaşlarda ekleyebilir eskilerden.