Yüklü Miktarda Madenler Alınacaktır(!)...

Alım - Satım ilanlarınızı buraya bırakabilirsiniz
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Yüklü Miktarda Madenler Alınacaktır(!)...

Mesaj gönderen Esadullah »

Selamlar,

Arkadaşlar aşağıda belirttiğim tüm madenlerrden yüklü miktarda alacam, abartmadan ve uçmadan satmak isteyen arkadaşlar oyun içerisinden;
Esedullahşifa veya Kronicxesadullah ile iletişime geçmeleri rica olunur!

Oyun içerisinde iletişime geçemeyen arkadaşlarımız, bu hesap üzerinden Özel Mesaj yoluyla bana ulaşabilirler.

1. Sibiryalı
2. Menekşe Elmas
3. Ganoderma
4. Zamk
5. Koyu Mavi Lapis
6. Turuncu Safir
7. Saf Titanyum
8. Osmiyum
9. Sığınak ve Migrat Şef' materalyalları (Örn: Motorin, Niobyum vs.)
10. Her türlü normal maden (Örn: Ökse Meyvesi, Mavi Safir, Çıban Otu vs.).

Yukarıdada belirttiğim gibi yüklü miktarda alınacaktır. Fiyat konusunda abartan veya uçuk fiyatlarla satan satıcılarla ilgilenmiyorum. Normal piyasa neyse ona göre istediğim adet kadar alacam. Normalde (Menekşe ve Ganoderma hariç) her türlü materalyal madenlerden en az x50 adet almayı düşünüyorum.

İlgilenen tüm satıcı arkadaşların dikkatine(!).

Hayırlı günler, bol kazançlar;
EsedullahŞİFA - M. Ali
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Re: Yüklü Miktarda Madenler Alınacaktır(!)...

Ek olarak;

Tekrardan selamlar,

Para konusunda sıkışık olan arkaşlar için, küçük bir fırsat sunmak istiyorum!

Getireceğiniz her türlü madenleri, (gereksiz olsa dahi) normal piyasa değerinden
%15 miktarda düşük fiyata alabilirim. Satıcı ila alıcı arasında fiyat konusu abartılmadan pazarlık yapılabilir.

Örn : Menekşe Elmas: 30 M ile satılıyorsa bunu, 23 M'den alabilirim.
         Ganoderma: 15 M'den satılıyorsa bunu, 9 M'den alabilirim.

- Peki değeri düşük olan madenler nasıl olacak?

Değeri düşük olan madenlerden bir taneside Örn: Sibiryalı. Normalde bizim sunucuda 3M ila 4M arasında satılmaktadır. Sibiryalı satıcı tarafından 3M'ye satılıyorsa, 2M'den alabilirim. 4m ise 2,5M veya daha yüksek miktarda alabilirim.

- Peki tek alış-verişte yüklü miktarda madenler satıyorsam?

Tek alış-veriş'te satacağınız madenlerden sadece pazarlık fiyatı alınacaktır. Örn: 25M ise, 22 veya 23M'den hesaplayabiliriz.

Satıcı arkadaşlar rica ediyorum, en kısa zamanda iletişime geçmeleri rica olunur...

Hayırlı günler,
Ese - M. Ali
bugrahan97
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen bugrahan97 »

Normal maden ve turuncu safir bol miktarda satılık .. :!:
xCRAZYWİLDx
CrazywildII
CrazyWild
Kullanıcı avatarı
Mertkinqx
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Mertkinqx »

Oncelıkle Merhaba.
Ganoderma x4
Menekse Elmas x2
İridyum x3
Sibiryalı x1
Kızıl zumrut x4
Dort Yapraklı Yonca x2
Mavi Topaz x18 ( 3 Kaya Halindedir )
Akik x2
ve Bütün Çöp Madenlerden Sınırsız olarak Maximum(+100) Olarak Satılıktır
Şuanda malesefki fiyatlar konusunda fazla bir bilgiye sahip degılım teklifin neyse görüşürüz inşallah anlaşırız

İyi Alışverişler :)
KEMALİZM

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]
Kullanıcı avatarı
Celikk
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Celikk »

Esadullah yazdı:Ek olarak;

Tekrardan selamlar,

Getireceğiniz her türlü madenleri, (gereksiz olsa dahi) normal piyasa değerinden
%15 miktarda düşük fiyata alabilirim. Satıcı ila alıcı arasında fiyat konusu abartılmadan pazarlık yapılabilir.

Gözüme takıldı verdiğin örnekte menekşe elmas 30 m satılıyorsa 23 m den alabilirim yazıyor.
Burada sen karlı çıkmıyomusun?..
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Selamlar,

Mertkinqx: Tamam kardeş özel mesaj yolula sana ulaşıyorum. Oyun içerisinde alış-verişimizi yapalım inşAllah.

bugrahan97: Özel mesaj yoluyla ulaşıyorum, oyun içerisinde alış-verişimizi yapalım.

Celikk yazdı:
Esadullah yazdı:Ek olarak;

Tekrardan selamlar,

Gözüme takıldı verdiğin örnekte menekşe elmas 30 m satılıyorsa 23 m den alabilirim yazıyor.
Burada sen karlı çıkmıyomusun?..
Bakınız yukarıdada 150TP büyüklüğündede gösterdiğim gibi (Para konusunda sıkışık olan arkaşlar için, küçük bir fırsat) gereksiz olamasına rağmen, yinede karşı tarafın para ihtiyacı olduğu için alabilirim diyorum..

Alış-Veriş konusunda karlı veya zararlı tartışmalarına girmek istemiyorum. Sadece şunu belirtmek istiyorum; Hiç bir satıcı, zararına satmaz ve malı kaç paraya aldığını söylemez (söylesede doğrusunu söylemiyordur) bunu unutmayın ;)

Hayırlı günler,
Muhammed Ali
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Selamlar,

• Turuncu Safir
• Ganoderma
• Isırgan Tohumu
• Alexandrite
• Hydrargyrum
• Motorin
• Antimon
• Köşk Madalyonu
• Kadim Hidra Pençesi x2

Yukarıda belirttiğim madenlerden her bir materalyalden (Kadim H. Pençesi hariç) x53 alınacaktır. İlgilenen arkadaşlar fiyatları uçmadan ve abartmadan Özel Mesaj yoluyla veya oyun içerisinde iletişime geçmeleri rica olunur...

Hayırlı geceler,
M. Ali
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Selamlar,

4 adet, Menekşe Elmas ve 5 adet, Dört Yapraklı Yonca satlıktır. İlgilenen arkadaşlara duyurulur!

* Alıcı arkadaşlar forum üzerinden Özel Mesaj veya bu konu üzerinden bildirim yapmaları rica olunur. Oyun içerisinde Esedullahşifa veya Kronicxesadullah ile iletişime geçebilirsiniz.

Esedullahşifa,
Muhammed Ali
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Selamlar,

Forum üzerinden Özel Mesaj ile ulaşmak isteyen arkadaşlarıma Özel Mesaj ile bildirim yaptım fakat bir kaç arkadaş bildirimlare bakmamış. Konuyu takip eden arkadaşlar bildirimleri takip etmeleri rica olunur..

Materalyal alış-verişlerim üzerinden yapacağım tüm bildirgenmelerim sadece bu konu üzerinden yapılmaktadır. Diğer konulara sadece ' materalyal alışı' için yorumları takip ediyor veya yorum yapıyorum.

İlgilenen arkadaşlarımın dikkatine!

Ek Olarak:

Sibiryalı ve Ganoderma satan arkadaşlar, oyun içerisinde veya forum üzerinden bana ulaşmaları rica olunur. Materallarden her birinden en az 27'şer adet alınacaktır. Fiyat konusunda oyun içerisinde veya forum üzerinden Özel Mesaj ile görüşülür.

Hayırlı günler,
EsedullahŞifa

“Kapalı Çarşı” sayfasına dön