Yeter be!!!
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Meran
Yeter be!!!
Herkes konu açıyor yok yöneticiler para istio yok o yok bu arkadaşım herkes çemberli gelmio die desteğe her yere yazı gönderdi hatta oyunda forumda yöneticilere küfür edenler oldu çemberli gelmiyor die şimdi çemberli geldi.Yok erken geldi yok para gaspı yok o yok bu yok oyunu bırakıcam vs. işte.Bu oyunun büyümesi için para gerekli herşeyi ile para gerekli.Siz şimdi diyorsunuz bu oyun ndn parasız değil die.Diğer online oyunları gördünüz mü hiç.Daha çok para harcanıyor.Yinede ikv onlardan güzel ve daha az para harcanıyor.Ayrıca Türk oyunu.Para istemeyen bir online oyun bulun getirin bana o zaman susarım işte o zaman bana ve yönetime kapak olur.Şimdi bu oyunu oynamak istemeyen oynamaz zorla oynatmıyorlar.Kafanıza silahta dayamıyorlar.Şimdi şaheser meselesine gelelim.İlk önce Sonxlaz ın yaptığı yorumda gördüm reçetede yeni şaheseri üretmek için eski şaheser istesin diyorsun.Peki oyuna yeni başlayan ne yapacak veya zamanı olmayan ne yapacak seçkin olmayan elinde şaheseri olmayan senin gibi oyuna para dökemeyen ne yapacak bir kere şu soruları adam gibi yanıtlasın herkes öncelikle.Ve şaheserler çöp oldu diye şikayet edenler bu sözümde size Şaheser silahı olmayanları çemberlitaşa alcaklarmış gibi şikayet edipduruyorsunuz.Bir kere bunuda düşünün...
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
Re: Yeter be!!!
Counter Strike kardeşim online oynanılıyor ve parasız ama MMORPG diyorsan yok hepsi paralı Knight Online da çoğu arkadaşım para basıyorlar itemelre 150 Tl verenleri görüyorum yada 1000 Tlye char satanlarıda ikv hepsinden de iyi
tek sorun diğer oyunlardan biraz fazla lag oluyor
Meran Püskevitsizler Derneği

- xxvengatxx
- Salgın Koruyucusu
git pvp oyna edit satışı olmayan sw ler beleşjuqero yazdı:Counter Strike kardeşim online oynanılıyor ve parasız ama MMORPG diyorsan yok hepsi paralı Knight Online da çoğu arkadaşım para basıyorlar itemelre 150 Tl verenleri görüyorum yada 1000 Tlye char satanlarıda ikv hepsinden de iyi
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı
- Klan: Lodos
xxvengatxx yazdı:git pvp oyna edit satışı olmayan sw ler beleşjuqero yazdı:Counter Strike kardeşim online oynanılıyor ve parasız ama MMORPG diyorsan yok hepsi paralı Knight Online da çoğu arkadaşım para basıyorlar itemelre 150 Tl verenleri görüyorum yada 1000 Tlye char satanlarıda ikv hepsinden de iyi
olm neden böyle davranışlar sergiliyosun sonra arkandan dedikodu çıkar yarım dünya falan derler
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT
MERAN HAXBALL TEAM
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
Evet lag biraz daha fazla ama mutlaka düzelecektir.juqero yazdı:Counter Strike kardeşim online oynanılıyor ve parasız ama MMORPG diyorsan yok hepsi paralı Knight Online da çoğu arkadaşım para basıyorlar itemelre 150 Tl verenleri görüyorum yada 1000 Tlye char satanlarıda ikv hepsinden de iyi
Başlarım pvp ne onlar çakma en fazla 2 ay ömürleri var hepsinin.Tabi m2tr onun yöneticileri zengin oyüzden ömrü fazla ama yakında kapanacak.xxvengatxx yazdı:git pvp oyna edit satışı olmayan sw ler beleşjuqero yazdı:Counter Strike kardeşim online oynanılıyor ve parasız ama MMORPG diyorsan yok hepsi paralı Knight Online da çoğu arkadaşım para basıyorlar itemelre 150 Tl verenleri görüyorum yada 1000 Tlye char satanlarıda ikv hepsinden de iyi
- xxvengatxx
- Salgın Koruyucusu
lordmt2 var 4 sunucu her sunucuda 4 ch sence kapanabilir mi adam ayda 2 m küsür kazanıyormuşPerfectmagician yazdı:Evet lag biraz daha fazla ama mutlaka düzelecektir.juqero yazdı:Counter Strike kardeşim online oynanılıyor ve parasız ama MMORPG diyorsan yok hepsi paralı Knight Online da çoğu arkadaşım para basıyorlar itemelre 150 Tl verenleri görüyorum yada 1000 Tlye char satanlarıda ikv hepsinden de iyi
tek sorun diğer oyunlardan biraz fazla lag oluyorBaşlarım pvp ne onlar çakma en fazla 2 ay ömürleri var hepsinin.Tabi m2tr onun yöneticileri zengin oyüzden ömrü fazla ama yakında kapanacak.xxvengatxx yazdı:git pvp oyna edit satışı olmayan sw ler beleşjuqero yazdı:Counter Strike kardeşim online oynanılıyor ve parasız ama MMORPG diyorsan yok hepsi paralı Knight Online da çoğu arkadaşım para basıyorlar itemelre 150 Tl verenleri görüyorum yada 1000 Tlye char satanlarıda ikv hepsinden de iyi
PaRaSı oLaN ÇaRı DiZeR PaRaSı oLMaYaN YeRaLTıNDa KaRaCiN KeSSiN aDaLeTSiZ BiRoYuN oLDu ArTıK iKV
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
sen karacin kesiosan o senin sorunun millet maden çeker sen karacin kes...SoNxPaSa yazdı:PaRaSı oLaN ÇaRı DiZeR PaRaSı oLMaYaN YeRaLTıNDa KaRaCiN KeSSiN aDaLeTSiZ BiRoYuN oLDu ArTıK iKV
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
yeter konuyu sapıtmaxxvengatxx yazdı:lordmt2 var 4 sunucu her sunucuda 4 ch sence kapanabilir mi adam ayda 2 m küsür kazanıyormuşPerfectmagician yazdı:Evet lag biraz daha fazla ama mutlaka düzelecektir.juqero yazdı:Counter Strike kardeşim online oynanılıyor ve parasız ama MMORPG diyorsan yok hepsi paralı Knight Online da çoğu arkadaşım para basıyorlar itemelre 150 Tl verenleri görüyorum yada 1000 Tlye char satanlarıda ikv hepsinden de iyi
tek sorun diğer oyunlardan biraz fazla lag oluyorBaşlarım pvp ne onlar çakma en fazla 2 ay ömürleri var hepsinin.Tabi m2tr onun yöneticileri zengin oyüzden ömrü fazla ama yakında kapanacak.xxvengatxx yazdı:git pvp oyna edit satışı olmayan sw ler beleşjuqero yazdı:Counter Strike kardeşim online oynanılıyor ve parasız ama MMORPG diyorsan yok hepsi paralı Knight Online da çoğu arkadaşım para basıyorlar itemelre 150 Tl verenleri görüyorum yada 1000 Tlye char satanlarıda ikv hepsinden de iyi
- xxvengatxx
- Salgın Koruyucusu
öneri veriyorum işte biran önce kurtulun şu oyundan :roll:Perfectmagician yazdı:yeter konuyu sapıtmaxxvengatxx yazdı:lordmt2 var 4 sunucu her sunucuda 4 ch sence kapanabilir mi adam ayda 2 m küsür kazanıyormuşPerfectmagician yazdı:Evet lag biraz daha fazla ama mutlaka düzelecektir.juqero yazdı:Counter Strike kardeşim online oynanılıyor ve parasız ama MMORPG diyorsan yok hepsi paralı Knight Online da çoğu arkadaşım para basıyorlar itemelre 150 Tl verenleri görüyorum yada 1000 Tlye char satanlarıda ikv hepsinden de iyi