Merhabalar Gördüğüm Ve Gözlemlediğime Göre Savascı Sınıfları Öldürmeye ÇAlısıyorlar Yeni İtemlereGelince YApımcıların Ellerine Sağlık FAkat Biraz Aşmışlar KEndilerini 600 Bin Hasar Bence Çok Ws Diye Birşey KAlmaz Diye Düşünüyorum Normal ŞAhesersiz birine Tek vurus Atabilir %100 Bu Sadece Benim Görüşüm Sizin Görüşlerinizide Almak İsterim
İyi Oyunlar Demeyi Çok İsterdim
Yeni İtemler
- NWOxLYDER
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Yeni İtemler
Merak etme herşeyi planlıyolar, mesela tüm karakterlerin maximum canı %20 artırıldı. Buna benzer birçok önlem alıyolarlar...
Anladım
Biskrem yazdı:Merhabalar Gördüğüm Ve Gözlemlediğime Göre Savascı Sınıfları Öldürmeye ÇAlısıyorlar Yeni İtemlereGelince YApımcıların Ellerine Sağlık FAkat Biraz Aşmışlar KEndilerini 600 Bin Hasar Bence Çok Ws Diye Birşey KAlmaz Diye Düşünüyorum Normal ŞAhesersiz birine Tek vurus Atabilir %100 Bu Sadece Benim Görüşüm Sizin Görüşlerinizide Almak İsterim
İyi Oyunlar Demeyi Çok İsterdim
Arkadaşım Artık Max İtemlerle Ws Atılmayacak,Hasar Set şimdiden üstünü düzsen,Senin için iyi olur
Esat
Eskisi gibi olsa güzel olurdu yaratıkları maxla keserdik vs yi hasarla atardık.Artık herşey için max kullanılıyor 
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]
Olmazk' Bu Kadar B' MAx B' Hasar Ayip Ya
- secret
- FareAdam Düşmanı
Yeni silahların çizimini hiç beğenmedim oyuncak gibi duruyorlar, Halbuki bir Latif bir ecel getiren çok orjinal duruyorlardı ortaçağdan fırlamış ilkel silahlar gibiydiler ve oyunun dokusuna da çok uyuyordu bunlar. Yeni silahlara bakıyorum da sanki teknoloji çagından gelmiş ışın kılıçları filan gibi çizimleri bir tuhaf bence güzel olmamış

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W
- mahmutxsolmaz
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Adam haklı beyler..Power rangers gibi olmus tıpkı..secret yazdı:Yeni silahların çizimini hiç beğenmedim oyuncak gibi duruyorlar, Halbuki bir Latif bir ecel getiren çok orjinal duruyorlardı ortaçağdan fırlamış ilkel silahlar gibiydiler ve oyunun dokusuna da çok uyuyordu bunlar. Yeni silahlara bakıyorum da sanki teknoloji çagından gelmiş ışın kılıçları filan gibi çizimleri bir tuhaf bence güzel olmamış![]()
PowerRangers; :arrow: :arrow:
http://3.bp.blogspot.com/_13VoR7VVFHk/T ... lodeon.jpg
!! Adı Aşk Bu Eziyetin !!

Evet kardeşim haklısın hasarlar çok artıyo vs dolayısı ıle 4-5 sn surer gibi.Soyle bişey yapabılırler max hasarı yaratıklar üstünde etkın kılarlar bizde yine element hasarların değerlendiğine tanık oluruz oyunun laçka hal aldığınıda gorurceksınız
Kapı çalar
Açarasın
Jandarmaları görürüsün karşında
Derler ki ''Oğlun''
Gerisini anlarsın ve sadece 2 kelime dökülür ağzından;
VATAN SAĞOLSUN
Açarasın
Jandarmaları görürüsün karşında
Derler ki ''Oğlun''
Gerisini anlarsın ve sadece 2 kelime dökülür ağzından;
VATAN SAĞOLSUN
- secret
- FareAdam Düşmanı
mahmutxsolmaz yazdı:Adam haklı beyler..Power rangers gibi olmus tıpkı..secret yazdı:Yeni silahların çizimini hiç beğenmedim oyuncak gibi duruyorlar, Halbuki bir Latif bir ecel getiren çok orjinal duruyorlardı ortaçağdan fırlamış ilkel silahlar gibiydiler ve oyunun dokusuna da çok uyuyordu bunlar. Yeni silahlara bakıyorum da sanki teknoloji çagından gelmiş ışın kılıçları filan gibi çizimleri bir tuhaf bence güzel olmamış![]()
PowerRangers; :arrow: :arrow:
http://3.bp.blogspot.com/_13VoR7VVFHk/T ... lodeon.jpg

Harbiden benziyor ha

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W