Deveyi Gütmeyecez çağa ayak uydursun
Deveyi Gütmeyecez çağa ayak uydursun
Bir kaç ay evel daha akçe sistei gelmeden aşağı yukarı ilerde olacakları paylaştım.Ya dveyi güt ya bu diyardan git başlığını aramadan veya googleden taratıp okuyabilirsiniz.
Çemberlitaş geldi bundan sonra oynayacaklara hayırlı olsun.
Heşeye rağmen geçen aya kadarda paket plus v.s desteğe ve oynamaya devam ettik.
Çemberlitaş ve beraberinde getirdiği ek faturalarıda görünce pek te şaşırdmadım.
Gelişme aşamasında olan bir oyuna katkı katkı katkı saçmalığı artık yeter.Bloomberg tvde Dragonlar beğendikleri fikirlere ortak oluyor gelişme aşamasındaki fikirleri ise elerinin tersi ile itiyorlar ,hoş biz ejderler kadar para babasımıyızki gelişmekte olan oyuna para verelim.Beta aşamasındaki oyunlar (dünya çapında en yüksek ücret 15 euro ile wow ) tek sefere mahsus bu ücreti alırken bizim oyun maşşalah nerdeyse maşıma ortak olcak.
Bence yönetim şurda yanlış yapıyor bir evde sadece 1 kişi bu oyunu oynar mantığıyla hareket ediyor kanımca bütün yanlış burdan kaynaklanıyor.
Sadece para konusu değil oynanabilirlik görselik v.s hemen her açıdan sanki bütün oyuncular sabit bir yaş grubu sabit bir kafa yapısı sabit bir görüş açısıyla oynayacak. Belkide grafiklerin göz alıcı olmamasının nedenide budur.
İkv de sorun yok ikv nin (halkla) oyuncularla ilişkilerinde sorun var.Bu kadar madiyatçılığın bu kadar mantıksızğın arkasında artık başka neden bulamıyorum.