Oyundaki renkler ??

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Qxxbuz
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Anka
Klan: Lodos
Lonca: Anka Plus

Oyundaki renkler ??

Mesaj gönderen Qxxbuz »

Herkese selamlar arkadaşlar dün çemberlitaş paketini indirip kurdum ve oyuna girdiğimde özellikle karakterlerin üstleri halk arasında "cırtlak" :) diye tabir ettiğimiz bir renk tonuna bürünmüş durumdaydı sizdede varmı böyle birşey yoksa bilgisayardamı sorun merak ediyorum eğer herkeste varsa düzeltilmesi düşünülüyormu ?? Saygılar...
          Farabi  -  Alibey
eLeaNoR
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Oyundaki renkler ??

Mesaj gönderen eLeaNoR »

Qxxbuz yazdı:Herkese selamlar arkadaşlar dün çemberlitaş paketini indirip kurdum ve oyuna girdiğimde özellikle karakterlerin üstleri halk arasında "cırtlak" :) diye tabir ettiğimiz bir renk tonuna bürünmüş durumdaydı sizdede varmı böyle birşey yoksa bilgisayardamı sorun merak ediyorum eğer herkeste varsa düzeltilmesi düşünülüyormu ?? Saygılar...

Herkezde var. Oyunun renkleri açılmış. Bana göre daha gerçekçi olmuş.
YalnızYolcu
Kullanıcı avatarı
ArtiZzxKAAN
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: Oyundaki renkler ??

Mesaj gönderen ArtiZzxKAAN »

eLeaNoR yazdı:
Qxxbuz yazdı:Herkese selamlar arkadaşlar dün çemberlitaş paketini indirip kurdum ve oyuna girdiğimde özellikle karakterlerin üstleri halk arasında "cırtlak" :) diye tabir ettiğimiz bir renk tonuna bürünmüş durumdaydı sizdede varmı böyle birşey yoksa bilgisayardamı sorun merak ediyorum eğer herkeste varsa düzeltilmesi düşünülüyormu ?? Saygılar...

Herkezde var. Oyunun renkleri açılmış. Bana göre daha gerçekçi olmuş.
Evet Daha Gerçekçi Olmuş Fakat Aşırı Bir KASMA Oluşturuyor PC ' De..
Resim
Buradan Tek Bir Çıkış Var !
Oda Benim İstediğim Şekilde.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön