Ürettiğimiz şaheserler çöp değil
- hortlak
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Mahşer
Ürettiğimiz şaheserler çöp değil
Siteden baktığım yeni asalar ürettiğimiz asalar kadar iyi değil onların yarısından biraz fazlalar ama onlarda yükseltilirse onlar daha iyi olur ama yeni gelen asalar yükseltilmemiş asab ejder ecel latif gibi 
IDESCARTESI
lSHAKESPEAREl
ARISTOTELES
lSHAKESPEAREl
ARISTOTELES
Re: Ürettiğimiz şaheserler çöp değil
#@!? çöp degl
yenı gelen sılahı yukselttıkmı 1200max verır qq yeni ecel veya latif üretenlerin biyerine girdi onlar ecel iyi girmezde latif bayagı gırdı sivri sivri
Coskayn [^KURT ŞAMANI TARZI SOLUCAN MODELI ASA] Tarkan[Sert Balyoz] Karıkkas[urban ^kemıkkafa pala]
Kesin bir bilgi yok ama yeni gelen silahlar bence yükseltmeye tabi tutulmayacaktır.Çünkü öyle bir şey olsaydı İKV anasayfada yükseltişmiş fotoğraflarını da koymuş olmaları gerekirdi.
ByERseN MBLGL
ByERseNN xMBLGLx
ByERseNN xMBLGLx
Katılıyorum.Yada O Asalar Reçete Olarak Gelecek Ve 2 Çeşit Olacak 1.si Şaheser Üretemeyenler İçin 2.si Şaheseri Olanlar İçin Örnek Kıyamet Asa Üretmek İçin Ejder Asa + 2 İridyum Verip Üreteceğiz.Benim Düşüncem BU
Adalet:Türkiye'de Sadece Saray İsmi !!
- Katilxaral
- İri Fare Avcısı
haha ! kesinlikle yükseltilecek adamlar beleşe mi getirdiler bu çemberlitaşı düşünün nerdeyse herkeste saheser var hemde yükseltilmiş şekilde artık ordan para gelmiyor. Yeni şaheserler getirip ötekileri çöp yapacaklar ki tekrar silah yükseltme alınsın para kazanılsın
Kesinlikle yükseltilecek ecel, latif , ejder , asab satılsa bari artık
Kesinlikle yükseltilecek ecel, latif , ejder , asab satılsa bari artık
- hortlak
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Mahşer
Kesinlikle yeni gelen silahlar yükseltilmeyecek yoksa eski şaheser üretenlere büyük haksızlık olacaktır bu haksızlığı ikv yönetimi yapmayacaktır.
IDESCARTESI
lSHAKESPEAREl
ARISTOTELES
lSHAKESPEAREl
ARISTOTELES
- TempesTR
- İskele Babası
- Lonca: Kıyamet Şovalyeleri
Ejder,Latif,Ecel olmadan nasıl çemberlitaşa girmeyi düşünüyosunuz ? Eğer o silahlar reçete olarak gelirse arkadaşımızın dediği gibi örneğin 3 tane irid yerıne ejder+1irid verınce falan üretiliyor olarak gelir diye düşünüyorum vardır mutlaka sunulan bir kolaylık yolu yoksa gerçekden büyük haksızlık üretenlere basılıyor olsa siteye basılmış hallerını koyarlarkı güzel gözüküp mıllet direk alınca bassın...
xTEMPESTx [Mevlana Asa]
wecLes [Ejder Asa]
Kıyamet Şovalyeleri
wecLes [Ejder Asa]
Kıyamet Şovalyeleri
Merak ediyorum eğer bu şaheserler düşerse neyle girceksiniz tek item bilge asaylamı ?