Yardım !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Excellence
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Yardım !

Mesaj gönderen Excellence »

Merhaba arkadaslar söyle bir sorun ile karsı karsıyayım ikv yi leptopdan oynayacağım oyunu indirdim kurdum ve giriyor.Ancak oyunda yer gök birbirine girms gibi bozuluyor pek bi şey gözükmüyor eğer leptopdan oynayanlar varsa ayarları rica etsem söyleyebilirler mi bu konuda ne yapabilirim ?
EXCELLENCE
Kullanıcı avatarı
zodiak2009
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Re: Yardım !

Mesaj gönderen zodiak2009 »

Excellence yazdı:Merhaba arkadaslar söyle bir sorun ile karsı karsıyayım ikv yi leptopdan oynayacağım oyunu indirdim kurdum ve giriyor.Ancak oyunda yer gök birbirine girms gibi bozuluyor pek bi şey gözükmüyor eğer leptopdan oynayanlar varsa ayarları rica etsem söyleyebilirler mi bu konuda ne yapabilirim ?
Merhabalar Bunun Bilgisayar ayarlarından kaynaklandığını sanmıyorum. Ekran kartının Performansının Düşük olmasından kaynaklanan bi Hata ola bilir bu.(Ekran Kartınızın Yeni sürümlerini Yüklemeyi deneyin bide)
Kullanıcı avatarı
Excellence
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

baska bi fikri olan ykmu
EXCELLENCE
Kullanıcı avatarı
zodiak2009
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Excellence yazdı:baska bi fikri olan ykmu
Merhabalar Ekran kartından başka Hiç bir hata olamaz Bilgisayarcınızada Danışa bilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
Excellence
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

saolasın arkadasım minnettarım
EXCELLENCE
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Mesaj gönderen Vandervaart »

Ekran Kartın İKV yi destekleyecek kadar yüksek deildir.
Kullanıcı avatarı
Excellence
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

arkadaslar en basından anlatayım leptop toshıba ekran kartı ise intel işte ben oyunu kurdum girdim ve oyuna girene kadar hiçbir sorun ile karsılasmadım oyuna girdiğim dee ekranda oynamalar yani mısır carsısı duvarları yerler gök birbirine girms gibi önümü göremiyorum.Bu sorunun bir cözümü varsa yardım edebilirmisiniz.Ekran kartı zaten son sürümünde yani güncellenmiyo.diğer oyunlarda hiçbi sorun olmuyor sadece ikv de lütfen bilen birileri varsa yardım etsin ?
EXCELLENCE
Kullanıcı avatarı
zodiak2009
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Excellence yazdı:arkadaslar en basından anlatayım leptop toshıba ekran kartı ise intel işte ben oyunu kurdum girdim ve oyuna girene kadar hiçbir sorun ile karsılasmadım oyuna girdiğim dee ekranda oynamalar yani mısır carsısı duvarları yerler gök birbirine girms gibi önümü göremiyorum.Bu sorunun bir cözümü varsa yardım edebilirmisiniz.Ekran kartı zaten son sürümünde yani güncellenmiyo.diğer oyunlarda hiçbi sorun olmuyor sadece ikv de lütfen bilen birileri varsa yardım etsin ?
Merhabalar ben burda size yeterli Açıklamayı yaptım sanıyorum. Yinede söylüyim Laptop'larda genellikle Ekran Kartı sorunu vardır siz İlk başta İntel ayit Ekran kartı Grafik sürümlerini indiriniz indire bileceğiniz Adres ise
http://www.intel.com/p/tr_TR/support?ii ... TR+support bu adrestir oda olmassa Bilgisayarcanıza Danışınız Emin olunki Sorununuz Ekran kartından kaynaklanmaktadır.
Kullanıcı avatarı
Excellence
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

güncell sorun devam ediyo halledebilmiş değilim aynı sorunu yasayan bi arkadas daha konu açmıs yeni fikirleri olanlar yazsın lütfen.
EXCELLENCE

“Genel Etkileşim” sayfasına dön