2.bölüm yarım kalmıştı . skank can kurtaran büyüsünü atmıştı ve ölmedim.Sonunda yıldırımı öyle bir fırlattım ki esso ölmüştü.Skank onu can verme yeteneği ile kaldırdı.essoxperagma bizim gruba katılmak istedi ve kabul ettik.artık 2 savaşçı 1 büyücü ve 1şifacıydık taki alfa grrubunun lideri alfaxavatar bize laf attı ve saldırdı.Bu sırada biz kurt mağrasındaydım.bolt beni sırtına aldı esso skankı ve ikisi depar attı.dışarda cin grubu vardı ve arkadan alfa loncası saldırıyordu grubun şifacı alfaxdoktor bana bir tazı saldı ölüm üm böyle mi olacaktı tabiki hayır .bir buz oku tazıyı öldürdü.skank essoyu koruyor ben boltu koruyordum.alfaxgüçlünün saldırışıyla skankın kudreti tamamen tükendi ve skank ağır yaralanarak düştü.yara yüzünden iyileşemiyordu.şifacının olmaması sanki çıkardı esooya gelen alfaxcan ve alfaxdarbeci onu da ağır yaraladı.bolt zihin tutlmasındaydı. beni öldürmek istiyorlardı. ve birden öfkem kafama vurdu konsantrasyonu açtım ve kritik iksirimi içtim
bir anda attığım buz oku alfaxcanı öldürdü .yıldırım alfaxavatarı ağır yaraladı ve çekilmek zorunda kaldılar.şimdi boltun zihin tutulmasının etkisi bitmişti.beraber bir çadır kurduk çeteci mağrası ve krater bölgesinin arasındaydı.skank ile essoxperagma 2. çadırda uyuyordu.hala yaralılardı.ben çadırı girecektim fakat birden delirdim. ne olduğunu bilmiyorum ama çeteci mağrasına saldırı yaptım tüm bekçileri kestim.istemiyorum ama daha ilerledim delilere çok seri vurdum.kendimi zor tuttum az kaslsan gözdeye saldıracaktım zincir büyücülerini kestim ve hızlı bir şekilde çadırlara döndüm ve arkadaşlara:
-ben cin avına gidiyorum dedim.hala delilikten kurtulamadım ve hızlıca cin kestim 15-20tane kesince bile rahatlamadım devam ettim hayır diye bağırdım 6 cin birden bana geldi yıldırımı öyle bir attımki cinlerin hepsi öldü.anladımki olmıyacak bende biraz boş yere büyü atıyım dedim havaya bütün türden büyler attım ama hala rahatlamadım.çadıra döndüm yarım saat sonra geçti ve çok yoruldum hemen uyudum
3. düello bitiyor esso bizle oluyor ve alfa loncası peşimizd
3. düello bitiyor esso bizle oluyor ve alfa loncası peşimizd
alfaxsarıbey-------------------------30lwl kasılıyor
sarıbey--------------------43lwl arasıra
skank----------------------49 oldu (ashab düşünmüyorum
)
fatalxskank-------------------------6lwl

- Essoperagma
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: 3. düello bitiyor esso bizle oluyor ve alfa loncası peşimizd
nick hırsızları her zamanki gibi çalıntı peşinde koşarken, yükselen büyük dumandan etkilenen fareadam topluluğ......
biri 14 biri 10 yaslarındaki essoxperagma denen eleman ve (yanlış hatırlamıyorsam) kardeşi skank la yaptığımız, tam bir "iletişim kurma problemi örneği" sergiledikleri ve aşırı derecede seviyesiz olan "nick çalmak da bir hırsızlıktır" konuşmasından sonra bende bıraktıkları izlenim, şu hikaye metnini okumaya tenezzül etmemem için gayet yeterli bi sebep.
biri 14 biri 10 yaslarındaki essoxperagma denen eleman ve (yanlış hatırlamıyorsam) kardeşi skank la yaptığımız, tam bir "iletişim kurma problemi örneği" sergiledikleri ve aşırı derecede seviyesiz olan "nick çalmak da bir hırsızlıktır" konuşmasından sonra bende bıraktıkları izlenim, şu hikaye metnini okumaya tenezzül etmemem için gayet yeterli bi sebep.
Re: 3. düello bitiyor esso bizle oluyor ve alfa loncası peşimizd
merak etme eski dostum onu artık abim olarak bile kabul etmiyorum
alfaxsarıbey-------------------------30lwl kasılıyor
)