OYUNU YUKLUYEMIYORUM
- legendaryx27
- Salgın Koruyucusu

- Klan: Lodos
OYUNU YUKLUYEMIYORUM
Guncelleme olduktan sora yenı surumu yuklemeyı 5 kez denedım ama en cok %5 oldu sorası gelmedı aynı sorunla karsılasan veya bu sorunu nasıl cozucegımı bılen bırısı varsa lutfen yardımcı olsun...İYİ FORMLAR...
Aşkım:Sadece Sen SadeceSen Bebegım...
Birtanem:DuySesımı NoluR canTanem...
Herşeyiiiim:Deligibi bagLadım AŞKIMı Ben Sana ınaDı bıRak Hadı YenıDen Don Bana BıdeBıLebıLSen Icımdekı Sevgımı SenSebep oldun Bitırdım Kendımı...
Herşeyiiiim:Deligibi bagLadım AŞKIMı Ben Sana ınaDı bıRak Hadı YenıDen Don Bana BıdeBıLebıLSen Icımdekı Sevgımı SenSebep oldun Bitırdım Kendımı...
Re: OYUNU YUKLUYEMIYORUM
Bende 5-6 kere indirmeye çaLı$tım toplam 875MB. en Fazla YaRıSını YükLemeyi ßa$aRdım Fakat Sonra yüklemeyi bitiRiyoR Dosyayı açmak iStediğinde de Hata veRiyoR. ßence a$ıRı yükLenmden kaynakLanabiLiR ve ak$ama kaDaR da Sorunu çözemezler. ( Bu aRada tekRar deniyorum ve yava$ta oLSa 330 MB. tamamlandı umarım Bu seFer oLuR.)
ßy Yeniçerixtraklı ßy yNçRxTRaKLı
Hangi ÇıLgın ßana ZinciR vuRacakmı$ $a$aRım..
Hangi ÇıLgın ßana ZinciR vuRacakmı$ $a$aRım..
- xReNaRDox
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: T C
Yarıda bendede hata verdi pcyi yeniden baslattım 15dkdan az bi sürede indirdi kurdum hic bi hata yok sadece sunuculara bağlantı kesik durumda bi süreligine ..
iyi forumlar ..
iyi forumlar ..

Benim naçiz vucudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak TÜRKİYE CUMHURİYETİ ilelebet payidar kalacaktır.
K.ATATÜRK
K.ATATÜRK
- legendaryx27
- Salgın Koruyucusu

Teşekkur ettim kardeşim allah razı olsun...İyi günler
Aşkım:Sadece Sen SadeceSen Bebegım...