Neden ?

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
perfectstylee
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Neden ?

Mesaj gönderen perfectstylee »

Neden Bzim Sunucuda Kardeşlik Yok Neden Yardımlaşma Yok ?? Sunucumuzun Farkı Olsun Be 49 Lvlsin Bitti Dahası Yok Yardım Et 15 lvl lik adamın dostlugunu kazanırsın ;)

Vesselam...:)
Google'nin Yeni Modelini Görmek İçin Click ! :)

Kod: Tümünü seç

http://mrdoob.com/projects/chromeexperiments/google_gravity/
Kullanıcı avatarı
71omer71
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: Neden ?

Mesaj gönderen 71omer71 »

perfectstylee yazdı:Neden Bzim Sunucuda Kardeşlik Yok Neden Yardımlaşma Yok ?? Sunucumuzun Farkı Olsun Be 49 Lvlsin Bitti Dahası Yok Yardım Et 15 lvl lik adamın dostlugunu kazanırsın ;)

bencede sana katiliyorum... ve diyorum ki keske eskisi gibi guvenilir insanlar oynasa su oyunu
@ carlar calinmistir Omerbeyx / Igdirlixcolblack / @

carimi calan arkadas ne olursun facemden ve msn den uzakdur ve sifrelerini ver
Kullanıcı avatarı
CIZIK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Bedr-in Aslanları

Mesaj gönderen CIZIK »

O önerdiginiz şeyleri vakti zamanında biz uygulardık. Lakin bir zaman sonra bu iyi niyetimizi suistimal edip oyuna yeni başlamış taklidi yapan vitaminsizlerin varlıgını farkettik. İlk başlarda istisnadır diye düşünsemde görevlerine yardim ettigimiz hatta level kastıgımız elemanların yolun sonuna geldiklerinde gider yaptıklarınada defalarca şahit olunca yardım işlerinin sonu genelde yalan oldugunu geçte olsa farkettik.

Bu bakıma neden sorusu yardım etmek isteyenleri suistimal edenlere sorulması gerekir.

Herkez mezara yanlız girer...
Resim
leones non capit muscas
Kullanıcı avatarı
angelona
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Jön Türkler

Mesaj gönderen angelona »

perfectstylee yazdı:Neden Bzim Sunucuda Kardeşlik Yok Neden Yardımlaşma Yok ?? Sunucumuzun Farkı Olsun Be 49 Lvlsin Bitti Dahası Yok Yardım Et 15 lvl lik adamın dostlugunu kazanırsın ;)

o eskidendi kardeşim daha çok beklersin :D ıkv geliştikçe bazı şeyleri kazanmak zor oluyo bunu hırs yapan çoluk çocuk ne yapıcak çalmaya başlıcak yani artık eskisi gibi bir ıkv olması imkansız gibi bişey oldu...
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde

M.akif

GalataKULESİ

mFERNANDES

SaaTKULESİ
Kullanıcı avatarı
perfectstylee
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen perfectstylee »

angelona yazdı:

o eskidendi kardeşim daha çok beklersin :D ıkv geliştikçe bazı şeyleri kazanmak zor oluyo bunu hırs yapan çoluk çocuk ne yapıcak çalmaya başlıcak yani artık eskisi gibi bir ıkv olması imkansız gibi bişey oldu...
Herkez BÖyle Düşünürse , Sen Yap kardeş Bir gün anlarlar..
Google'nin Yeni Modelini Görmek İçin Click ! :)

Kod: Tümünü seç

http://mrdoob.com/projects/chromeexperiments/google_gravity/
Kullanıcı avatarı
xMoRtaLx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xMoRtaLx »

CIZIK yazdı:O önerdiginiz şeyleri vakti zamanında biz uygulardık. Lakin bir zaman sonra bu iyi niyetimizi suistimal edip oyuna yeni başlamış taklidi yapan vitaminsizlerin varlıgını farkettik. İlk başlarda istisnadır diye düşünsemde görevlerine yardim ettigimiz hatta level kastıgımız elemanların yolun sonuna geldiklerinde gider yaptıklarınada defalarca şahit olunca yardım işlerinin sonu genelde yalan oldugunu geçte olsa farkettik.

Bu bakıma neden sorusu yardım etmek isteyenleri suistimal edenlere sorulması gerekir.

Herkez mezara yanlız girer...
cızık'a aynen katılıyorum, nice adamlara yardım ettik, fakat en sonunda aga oldular ve bize posta koymaya kalktılar. eskiler bilir labirent görevlerinde 25-30 kişi birlikte yapardı bi görevi ki o zamanlar gercekten yardımlasma vardı, simdi ise uzaktan yakından alakası kalmadı. kimse de eskisi gibi olmasını beklemesin.
‎"Dünyada her millet, icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK...

xMoRTaLxeFeSPiLSeNJaCKDaNieLS

“Genel Sohbet” sayfasına dön