Vesselam...
Neden ?
- perfectstylee
- Cin Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Neden ?
Neden Bzim Sunucuda Kardeşlik Yok Neden Yardımlaşma Yok ?? Sunucumuzun Farkı Olsun Be 49 Lvlsin Bitti Dahası Yok Yardım Et 15 lvl lik adamın dostlugunu kazanırsın
Vesselam...
Vesselam...
Google'nin Yeni Modelini Görmek İçin Click !
Kod: Tümünü seç
http://mrdoob.com/projects/chromeexperiments/google_gravity/
Re: Neden ?
perfectstylee yazdı:Neden Bzim Sunucuda Kardeşlik Yok Neden Yardımlaşma Yok ?? Sunucumuzun Farkı Olsun Be 49 Lvlsin Bitti Dahası Yok Yardım Et 15 lvl lik adamın dostlugunu kazanırsın![]()
Vesselam...
bencede sana katiliyorum... ve diyorum ki keske eskisi gibi guvenilir insanlar oynasa su oyunu
@ carlar calinmistir Omerbeyx / Igdirlixcolblack / @
carimi calan arkadas ne olursun facemden ve msn den uzakdur ve sifrelerini ver
carimi calan arkadas ne olursun facemden ve msn den uzakdur ve sifrelerini ver
- CIZIK
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Bedr-in Aslanları
O önerdiginiz şeyleri vakti zamanında biz uygulardık. Lakin bir zaman sonra bu iyi niyetimizi suistimal edip oyuna yeni başlamış taklidi yapan vitaminsizlerin varlıgını farkettik. İlk başlarda istisnadır diye düşünsemde görevlerine yardim ettigimiz hatta level kastıgımız elemanların yolun sonuna geldiklerinde gider yaptıklarınada defalarca şahit olunca yardım işlerinin sonu genelde yalan oldugunu geçte olsa farkettik.
Bu bakıma neden sorusu yardım etmek isteyenleri suistimal edenlere sorulması gerekir.
Herkez mezara yanlız girer...
Bu bakıma neden sorusu yardım etmek isteyenleri suistimal edenlere sorulması gerekir.

leones non capit muscas
- angelona
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Jön Türkler
perfectstylee yazdı:Neden Bzim Sunucuda Kardeşlik Yok Neden Yardımlaşma Yok ?? Sunucumuzun Farkı Olsun Be 49 Lvlsin Bitti Dahası Yok Yardım Et 15 lvl lik adamın dostlugunu kazanırsın![]()
Vesselam...
o eskidendi kardeşim daha çok beklersin
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
- perfectstylee
- Cin Avcısı
Herkez BÖyle Düşünürse , Sen Yap kardeş Bir gün anlarlar..angelona yazdı:perfectstylee yazdı:Neden Bzim Sunucuda Kardeşlik Yok Neden Yardımlaşma Yok ?? Sunucumuzun Farkı Olsun Be 49 Lvlsin Bitti Dahası Yok Yardım Et 15 lvl lik adamın dostlugunu kazanırsın![]()
Vesselam...
o eskidendi kardeşim daha çok beklersinıkv geliştikçe bazı şeyleri kazanmak zor oluyo bunu hırs yapan çoluk çocuk ne yapıcak çalmaya başlıcak yani artık eskisi gibi bir ıkv olması imkansız gibi bişey oldu...
Google'nin Yeni Modelini Görmek İçin Click !
Kod: Tümünü seç
http://mrdoob.com/projects/chromeexperiments/google_gravity/
cızık'a aynen katılıyorum, nice adamlara yardım ettik, fakat en sonunda aga oldular ve bize posta koymaya kalktılar. eskiler bilir labirent görevlerinde 25-30 kişi birlikte yapardı bi görevi ki o zamanlar gercekten yardımlasma vardı, simdi ise uzaktan yakından alakası kalmadı. kimse de eskisi gibi olmasını beklemesin.CIZIK yazdı:O önerdiginiz şeyleri vakti zamanında biz uygulardık. Lakin bir zaman sonra bu iyi niyetimizi suistimal edip oyuna yeni başlamış taklidi yapan vitaminsizlerin varlıgını farkettik. İlk başlarda istisnadır diye düşünsemde görevlerine yardim ettigimiz hatta level kastıgımız elemanların yolun sonuna geldiklerinde gider yaptıklarınada defalarca şahit olunca yardım işlerinin sonu genelde yalan oldugunu geçte olsa farkettik.
"Dünyada her millet, icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK...
xMoRTaLxeFeSPiLSeNJaCKDaNieLS
xMoRTaLxeFeSPiLSeNJaCKDaNieLS