aklıma birşey geldi.gidiyor gibi yaptım fakkat arkamı dönünce zihin tutulmasını yaptım.Koştum ve kıs kıs güldüm:
-sarıbey adamım çok şakacısın demek geliyordu.
oh dedim eve gittim ilk olarak büyü bozma ile başladım sonra konsantrasyon ve meditasyon sonrada şifacının dediği iksirden bir yudum aldım.Sonrasını malesef hatırlayamıyordum çünkü bayılmıştım.Uyandığımda çok güçlüydüm.Gezerken bir cin saldırdı yağmacıya attığım buz büyüsü işledi ve tek aldı.Büyücünün verdiği aleti kullandım.erg enerjiniz %90 diyor.
bu erg enerjisinden sizi bıktırdım sanırım neyse.kahramanxbolt düello yapacaktı baktım karşısında Essoxperagma vardı.
çok güçlü bir savaşçıydı.O sırada bir zehir büyüsüne yakalandım bu skank tı bana bağırarak:
-zihnimi bulandırdın bre adam dedi.
birden bağırdım:
-kim söyledi
Skank sakince:
-sen
-of be dur şimdi savaşçı arkadaş düello atııyor.
-o essoxperagma değilmi.imkansız onu yenemez.
-atıyon
-ciddiyim
-aaaaaaaa neden daha önce söylemedin.
-sormadınki
-bunu yapmasan olmuyor dimi
-elimden gelmiyor hahahahaha
-git başımdan
skank birden kızar ve gider.Skank acaba doğrumu söylüyor ya o savaşçı bizim boltu alırsa.dedim ama geç başlamıştı düello.ilk olarak bolt esso ya güçlü bir vuruş çekti.esso öyle bir vurdu ki savaşçı bolt kurt mağrasının kapısından içeri girdi.neyseki kurtlar görmedi.bolt bir kritik vurdu esso tam onu öldürecek darbeyi vuracakti ki onza zihin attım fakat tutmadı.Hemen kutub açtım keşke açmasaydım öyle bir öfkelendiki kafa koparan elinde bağırıyıyordu:
-adın ne lan süt çocuğu
-adımm....
-adın hiç önemli değil sen silahı görüyonmu
-eeveet
-bunla seni deşicem
-anacımmmmm
olan oldu kutub açıldı:
-şimdi sana yeni adını takıyorum ölü büyücü.
-...
ve vuruş öyle vurduki ama birşey olmadı.kapıda skank belirdi.can kurtaran. diye bağırdı