kingdom ve Elvetbende geri sarmadan dolayı çekişme...
- Elvetsizlerle
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
kingdom ve Elvetbende geri sarmadan dolayı çekişme...
arkadaşlar öncelikle slm dün oyung eri sardı bilhginiz vommardır.ben ise 45m luk ibni sina cevriye yüzük kolye aldım kingdom dan itemler geri sarmadan gelmemişti kingdom o itemlerin bende olduğunu düşündü üzerime geldi dedim ikimzide tanıdığız eskilerden nedne böle yapıyosun dedim hani bilrisniz ticarette bazı ufak yalanlar atılır başka param yok die bende geri sarmadan gittikden sonra başka ibnisina cevriye yüzük kolye aldım sonra başka itemler ararken aradığım itemimi buldum ibni sina cevriye pantolon ve yüzük satıyordu o kişi dedim yüzük bende var bena apantolon lazım dedim ve yyüzük kolyemi aynsttım sonra kingdom çarına girdi ve ver itemlerimi dedibu arkadaş bu itemlerin sadece kendinde mi olduğunu düşünüyor ??? gelmiş bana kimden aldın dior ben ona hesap vermek zorundamıyım ??? eğerki dielim o itemler bendebu bi hrısızlık mı ??? hadi dielimki hırsızlık bu kimin hatası bu sorularıda be ikv ye soruyorum beni banlatacakmış tanıdıkları varmı ahmet beni tanır dio fatih beni tanır dio o kişiler snein deiğinle hareket etmezler yinedeo konuyu geçelim en sevdiğim arkadaşlarımdan biri olan Aragonnn (serdar) kardeşimee hırsız dedi o niçin bu rkaşımın gözünde doğru adam yokmu ??? yoksa kendi acıları yüzünden başka larının damarına mı basıyor bana gelmiş benim paraya ihtiyacım yok dio ve foto almış neyin fotosunu aldın ibni sina yüzük kolyenin mi inş foruma koyarsın havam olur biraz daha başka bişi deiyorum ii forumlar...

Realde bastıramadığımız , duygular güzel oyunumuzda yer almasın ne dersiniz ?????
- Elvetsizlerle
- İri Fare Avcısı
Re: kingdom ve Elvetbende geri sarmadan dolayı çekişme...
birde gitmiş arkadaşlarına sölüyor hay allhım sen bteadansın ama hala akıllanmamışsın geri sarmalarda item birine gitse bile o kişinin insafına kalır erip vermemek bende 35m gitti bi allhın kuluda çıkp vermedi o paramı bide paraya ihtiyacım yok dio senin bu tavırların altına giyecek donun olmadığını gösteriyor nese rhatlamıştk çarlarımı sildim ve yeni çarım kimse bilmiyor bu ikvde en sevmediğim şey beni hırsızlıkla suçlayanlar ama olsun tanıdım artık herkezi birgün gelecek öle bi şifacı göreceksiniz ki o kişi elvettir elvetbende ...kingdom biyerlerine kına yak bundan sonra o nalet itemlerini inş bulursnda o zaman yanıma gelirsin özür dilemeye o zaman işte o zaman senin yüzünü öğrenecekler kingdom a bakın dicekleer
SAYGILAR //Elvetbende Elvetsizlerle çarlar silinmiştirartık oyunda göremiyeceksiniz ...
SAYGILAR //Elvetbende Elvetsizlerle çarlar silinmiştirartık oyunda göremiyeceksiniz ...

Realde bastıramadığımız , duygular güzel oyunumuzda yer almasın ne dersiniz ?????
- xIxFeNoMeNxIx
- Demirci Çırağı
Bence bosuna kendini uzmussun.+Kinqdoom un her dedigine millet inanacaksa ohoo.
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!
FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

- Elvetsizlerle
- İri Fare Avcısı
fenomen oyunde hırsız damgası yemek kötü bişey olurda inanan olursa dedim zaten artık zamanı gelmişti yeni çar açmanın buda neden oldu bu işe artık rahatlar ö.d ya baksana ceva bile yazamayacak kadar aciz sadece arkadan konuşan tipden napalım ...

Eray Demiştim Yine Diyorum Boşuna Canını Sıktın Bizi Bilen Biliyor ...
kendalix youneedme Aragonnn. (Serdar)
kendalix youneedme Aragonnn. (Serdar)
- Meqan
- Cin Avcısı
- Lonca: Academy Of War
Eray sen canını sıkıyon oldu mu şimdi bu.Hem oyunda ibni sinalar sadece ondaysa kanıtlasın.Ayrıca senin suçlu olduğunu kanıtlayacak bir durum da yok ortada.

- Elvetsizlerle
- İri Fare Avcısı
la boşver yeni çar açmanın zamanı gelmişti zaten ayrıca çarımı sadece en sevdiğim dostlarım bilecek başka kimse deil

Selamlar ..
Bak kocum .. Bırıncısı. param yok dıyorsun son paranı benım ıtemlerım olan Ibnı sına cevrıye yuzuk kolyeye verıp satın aLıosn... Oyun gerı sarıyor gırıyoruz para'da ıtemde bende yok dıyosun .. "ama sen kafanı yorma ben senın paranı verıcem yarın." napıp edıp verıcem.. Yarın oluyor oyuna gırıyoruz ıbnı sına ıtem arıyosun .. Ben başka cara gecıyorum .. yuzuk kolye lazım mı dıyorum .. ıbnı sına cevrıye.. yok dıyosun onlar bende var. paran yoktuya benım paramıda nasıl verıcenı dusunuyodun .. hemende 40 m zarar yaptıktan sonrakı gun aradıklarını bulup almıssın
bıde aynı zamanda Sızofrenden asa almısın 20 m lık.. bıde benım cardan pantolon ıstıyosun 20 m lık .. bu ne yapar 80 m verıosun bır gunde ıteme .. hanı paran yoktu hanı son parandı ..? hanı benım paramı verıcektın .. ben cardan cıktım kendı carıma gectım .. Sana sordum ıtemler sende duruyomu bana hyr dedın .. yuzuk kolyene bakım dedım .. Kınqdom olarak bana tek ıtem takı yansıtıyosun .. paramı verıcekmısın dıyorum yokkı param nasıl verıyım dıyosun. halbukı 80 m paran varmıs .. sana oo dıger carın benım oldunu soyledım ıtemlerı yansıtmısıntıya ..
orda nasıLda tutustun ..hem bak bız yıllardır oynuyoruz .. bız cok gerı sarma gorduk .. yasadık .. bana dırek ıtemlerın bende vermıorum desene nıye oyalıosun ..? Bıde aragorna hırsız demısım dıye celallenıyosun
Aragorn *kendalıx*youneadme bunlar aynı kısı ztn bılıoruz .. ben buna hırsız demıyımde ne dıyım kendı gozlerımle gormesem neyse kendı kuzenımın carını caldı ..bom boş halde gerı verdı .. ben bunu gordugum halde hırsız demıcemde kıme dıcem
onu gec.. tanıdıgm varmıs ahmetmış fatıhmış senı banlatcakmısım .. le sen demedınmı bana maıl atalım gerı alsınlar oyunu dıye maıl atmamız gereken yerın adresını alıodum fatıhdende gelsın yassın yuzu burda ... fatıh eskı yonetıcı .. senı nasıl ona banlatıcamkı
ahmete banlatıcakmısım kımse kanıtsız kımseyı banlamaz . merak etme kafandan uydurup durma .... konuya sadece fenomen ve megan el atmış bayramcım bılıp bılmeden el atmamayın
neyden haberınız v var ssızın benım yerımde sız olmanız lazımdı anlamanız ıcın .. ıbnı sına takılar neKı? bana koymaz olsn yada olmasın benım 3 carımda dızlı rutbelı buluşma takımımda var paramda var en kralından
reklam yapmaya gerek yok ztn herkes herseyınb ılıncınde kalkıpta 40 m ıcın buralara yazı yazarak vakıt harcamam . onun tum parasıan vs atıorum ben oyunda para degersız benım ıcın para paradan bol ne var ? yazık kı fenocum sen anlıyamamıssın ... kımseyı tanımıosun bunların ne halt olduklarını ne oyun ettıklerınıde bılmıosn .. bız yalan konusmayız hak yemeyız oynadımız surece bunu gosterdık 40 m ugrastırmayın benı .. eraymısın nesın al ıtemlerı ne yaparsan yap ıstemıyorum .. ıtem fln sana ınsanca ver dedık.. karsımda yalan ustune yalan at demedık .. sana kul hakkımı helal etmıcemde fuardada gormustum epeyce kucuksun
cahıllıne verıyorum .. sende bende cok ıyı bılıyoruz herseyı carımı fln sılıyorum dıyede reklam yapma .. CAr fln sıLemessın sen Sılmedınde .. eger sıldım dıye kendını kandırıyosan .. eminönü sunucusuna Elvetbirgün yaz bakalım acabıLıcekmısın car Kullanılmaz o ısım cunkı car mar sılemesın sen sıLmedınde ... konu carı sılıp sılmemende degıl yasını bellı etme yeter oyunu ınsanca oyna yanlıs ınsanlarla dostluk yapma cevren herzaman ıyı olsun.. en guzelı ınsan gıbı yasayıp ınsan gıbı ölmek ... Bana en cok o yeMın etmelerın koydu ama dedıgım gıbı yasına verıyorm .
SAygılarımla .. Kinqdom*Kinqdomm*Kinqdooom*
Bak kocum .. Bırıncısı. param yok dıyorsun son paranı benım ıtemlerım olan Ibnı sına cevrıye yuzuk kolyeye verıp satın aLıosn... Oyun gerı sarıyor gırıyoruz para'da ıtemde bende yok dıyosun .. "ama sen kafanı yorma ben senın paranı verıcem yarın." napıp edıp verıcem.. Yarın oluyor oyuna gırıyoruz ıbnı sına ıtem arıyosun .. Ben başka cara gecıyorum .. yuzuk kolye lazım mı dıyorum .. ıbnı sına cevrıye.. yok dıyosun onlar bende var. paran yoktuya benım paramıda nasıl verıcenı dusunuyodun .. hemende 40 m zarar yaptıktan sonrakı gun aradıklarını bulup almıssın
SAygılarımla .. Kinqdom*Kinqdomm*Kinqdooom*
- Elvetsizlerle
- İri Fare Avcısı
şuan benim 250m luk param var ama sana para vermicem bi atirazın varsa söle hadi ?? benim paramdan sanane ben derimki sana benim param yok derim ama dier çarda 500m luk param avrdır bu seni ne ilgilendirir yoksa kıskandınmı ben ben sana dieyim senden adam olmaz beni bilen biliyo o anda o itemler geseydi sana itemleri verirdim ayrıca şunu git ve Harddoktora sor geri srdıktan sonra ben ibni sina cevriye yüzük kolye almadan önce kardeş 40m a ibni sina cevriye yüzük kolye var alıyımı dedim oda alma dedi 35m a al dedi ama ben yinede 40m a aldım dicen ki kimden aldın sölemiyorum suçlu kişiler hesap veriri çünki sana verecek bi hesabım yok benim ... ilk başlarda dedimki arkadaşlarımada sanada dedim keşke senin itemlerin gelsede benim param gelmese bile senin ben paranı telafi edecem dedim ama sen hırlı durmadın bu kadar üstelemeseydin ALLAHIMA KİTABIMA o parayı sana verecektim ama artık itemi ve parayı unut benim unutuğum gibi .. benimbaşıma ilk kez gelmiyor bu olay ama bundan sonra benim çarımın kim olduğunu sadece doslarım bilecek senden bundan sonra asla ve asla alışveriş yapmam ve karşıma çıktığında ... nese lafı uzatmaya gerek yok 3 arkadşımında ddiği gibi senin dediğin tüm lafları herkez inan saydı ikv varya .... yerdi benim kim olduğumu herkez bilir... onca kişi aktarma yapar benden onca kişi parasını ve itemini çekinmeden verir onların itemini çalmadımda seninkinimi çaldım ha bu arada keşke fotolarıda buraya koysaydın ya
ve fatihe ahmete felan gönderseydin yüzük kolyenin fotolarını:)