Mevlüt Dinç'in Skytürk Konuşması.
Mevlüt Dinç'in Skytürk Konuşması.
Usta Mevlüt Dinç'in Skytürk Pixel Proğramındaki konuşması.
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
Re: Mevlüt Dinç'in Skytürk Konuşması.
Mobilden girdiğim için izleme imkanım yok rica etsem bir arkadaşımız konuşmayı kısa bir şekilde özetleyebilir mi ?
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
İkv ile ilgili hiç bir şey yok izlemeyenlere benden söylemesi 
- izdirapgrafik

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Organize İşler
AhUlanAh yazdı:Mobilden girdiğim için izleme imkanım yok rica etsem bir arkadaşımız konuşmayı kısa bir şekilde özetleyebilir mi ?
Mevlüt Dinç Süpercan projesinin Türk Telekom'a dahil olduklarından sonra tasarlandığını söylüyor.
Oyunun bundan sonra daha farklı versiyonları olacağını ve tamamen Türkiye'de geçeceğini ve dünya çapında oynanacağını vurguluyor."Marvel ile eşi benzeri görülmemiş bir anlaşma yaptık,tüm Marvel karakterlerini oyunlarımızda istediğimiz gibi kullanma hakkına sahibiz." diyen Mevlüt Dinç oyunun grafiklerine de dikkat çekiyor ve dünya standartlarında olduğunu belirtiyor.İKV ile ilgili bir şey yok videoda.Telefondan giren arkadaşıma yardımcı olabilmişimdir umarım.
2006-2013
Teşekkür ederim dostum tam beklediğim bir konuşmaydı.Marvel ile görüştüklerini yabancı oyun basınında okumuştum.Sanırım İKV nin ikinci plana atıldığını artık kabullenmemiz gerekiyor.
- SpyderFreak
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
Oyunun grafik kalitesi gerçekten Dünya standartlarında,iyi bir bilgisayara sahipseniz ve yüksek ayarlarda oynuyorsanız bu açıkca ortaya çıkıyor zaten.Marvel karakterlerini istedikleri gibi kullanma hakları var,umarım çok iyi değerlendirip daha uzun soluklu oyunlar çıkarabilirler.
Spyderfreak ismi başka biri tarafından açılmıştır, adıma bir şey istenirse vermeyin. Mesuliyet kabul etmiyorum, oluşabilecek sorunlardan sorumlu değilim.
paylaşım için çok teşekkürler sobee yi ve Türk oyun sektörünüçok yakından takip ettiğim için bu video benim için önemliydi