Bir ömür biçilir yaradandan, biz yaratılmışlar bu bahşedilen ömürden yaradanla vuslata kadar yaşam denilen bu dünyevi tekrarlarla vaktimizi bir şekilde geçiririz.Bu sürece kim daha iyi anlamlar yüklemişse, ölüme daha hazır bir iç huzura kavuşur kanaatini taşımışımdır hep.Ölüme hazır olmak.Oysa kim hazır olmuşturki değilmi?.Ama öyle değil.Ölüme direnç, yaşamın ayakta kalmak üzerine bizde oluşturduğu bir direnme,bir savunma mekanizmasıdır.O olmazsa ömür denilen yaşam süresini tamamlamamız mümkün olmaz.
Bahsettiğim yaşam süresini anlamlı kılma çabalarımızdan biride aşktır,sevgidir.Birini sevmek,ona karşı hassas olmak,kırılgan olmak ne yüce bir duygudur.Belkide Yaradan ın bize bağışladığı en güzel duygulardan biridir.Çünki seven herzaman sevdiğini gözünden bile sakınırki,nazarı değmesin diye.
Herşeye sevgi ile yaklaşmak doğamıza uygun olanı değilmidir.Sevgi ile yaklaşan hep hoşgörüyü,bağışlamayı içinde barındırmazmı ? Birşeyleri sevmek, bizi herzaman iç huzurumuza kavuşturacaktır.Sevginin olmadığı yerde düşmanlık,kin ve nefret bir ömür törpüsü gibi karşımıza çıkacaktır.Karşılaştığımız, meşkul olduğumuz herşeyi sevmemize sebeb olacak bir neden, mutlaka yaradan tarafından iç bünyesine gizlenmiştir.Bunu sevgiyle bakınca görebileceğimizi unutmayalım.Hayat kısa,sevgisiz dahada kısa.Sevgiler Saygılar.
Ocipres
BEN SENİN BEYNİNİ SEVDİM!
BEN SENİN BEYNİNİ SEVDİM!
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
- xKaBuSx
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Delta Force
Re: BEN SENİN BEYNİNİ SEVDİM!
Çok doğru söylemişsin Fikret abi bu nitelikte biri olmak için, her şeye sevgiyle hoş görüyle yaklaşabilmek için , İKV'ye ara vermenin gerektiğini düşünüyorum ikv beni bu düşüncelerin zıttına itiyor.Karamsar ,sinirli , asabi birisi oluyorum doğal olarak reelede yansıyor bu hal.Kendi doğamı bulmak için gidiyorum belki...ELVEDA
IıIxDuMaNxIıI
Türkiyemxeczane
DeLTaFoRCeMARAZ
Türkiyemxeczane
DeLTaFoRCeMARAZ
xKaBuSx yazdı:Çok doğru söylemişsin Fikret abi bu nitelikte biri olmak için, her şeye sevgiyle hoş görüyle yaklaşabilmek için , İKV'ye ara vermenin gerektiğini düşünüyorum ikv beni bu düşüncelerin zıttına itiyor.Karamsar ,sinirli , asabi birisi oluyorum doğal olarak reelede yansıyor bu hal.Kendi doğamı bulmak için gidiyorum belki...ELVEDA
Kararını saygıyla karşılıyorum güzel kardeşim.İkv herşeyin çoğu gibi, anca okadar zararlıdır buna inan.Gün oldu sinirlenmedimmi sinirlendim cayır cayır küfürler isyanlar ettim yedim cezamı oturdum yerime.Gün oldu tek başıma kaldım oturdum bankacının orda kaldırım taşına,buraya yalnız geldin yalnız gidersin kaybettiğin bişey yok fiko diyerek.İkv yi ölçüsünde oynamanın bilincine vardıkça sanırım bahsettiğin sıkıntıda ortadan kalkacak.Dönersen birde böyle dene.Sevgiler Saygılar.
Ocipres
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Türk Birliği
Hiç bir şey, her zaman hep kötü yada hep iyi değildir bence. Gayet de doğru söylemiş ' Madalyonun tek yüzü yok' diyenler. Bu oyunun hep kötü yanı konuşuluyor baktım da formda. Peki ya sahip olunan arkadaşlıklar? Belki dersiniz sanalda arkadaşlık mı olur diye (?) en küçüğünden bir çok örnek sıralayabilirim size... Keşke oyunda küfürlü; insanı, insana düşüren davranışlar sergilenmese, lakin engelleyemiyoruz sırası geldiğinde bizlerde çıkıyoruz zıvanadan, sabrımız taşıyor. Ancak dediğim gibi OYUNDA tanışıp sahip olduğum dostluklar her seferimde yüzümde bir tebessüm oluşmasına sebep oluyor. Gerçekte de görüşüp konuşmuşluğum var bazıları ile. Hepsine buradan kucak dolusu sevgiler; hayatıma giren en muhteşem insanlar arasında sayabilirim, sinirlendiğimde beni yatıştıran, yalnız kaldığımda boşluğumu dolduran, her şeyimin çalınıp sıfırlandığımda bana destek olup eski halime dönmemdeki tüm dostlarıma gerçek arkadaşlarıma kötü gün dostlarıma selam olsun... Onlarsız bir oyun düşünemiyorum. İKV'ye beni böyle dostlarla tanıştırdığı için teşekkür ederim...
Göster
Mkametebey ~ Mkamete ~ Mkakomutan