paketleme sistemi

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
morukkelleci
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

paketleme sistemi

Mesaj gönderen morukkelleci »

arkadaşlar arada paketleme sistemi değişmiştir ilgili güncellemeyi indiriniz uyarısı alıyorum ama oyuna yinede normal bağlanıyorum

zembekoğlu bana sil yeniden kur dedi ama aklımda çok mantıksız olarak geri sarma olurmu düşüncesi kaldı

arada da oyun kendini güncelliyor çıkıyorum tekrar giriyorum bu sefer güncellemiyo bu herkeste varmı yoksa bende mi sadece

soruların cevabını alabilürmüyüm
Kullanıcı avatarı
KIZILBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: İlk ve Son

Re: paketleme sistemi

Mesaj gönderen KIZILBEY »

Tabii ki cevab alabilürsünüz. ;)
Ama ismini zikrettiğiniz, yöneticimiz bu konuda yeteri kadar bilgiye sahibtir ve sizinle fikrini paylaşmış. Onun söyledikleri kafiidir, diye düşünüyorum.
Bende yardımcı olmaya çalışayım.
*Öncelikle oyundan çıkmanızın ardından oyunu bilgisayarınızdan kaldırmıyorsanız, her açtığınızda güncelleme olmayacaktır. Böyle bir şart yok. Tabii güncelleme derken; ben sizin sunucudan aldığımız ve açılış sayfasındaki yeşil yükleme göstergesiyle işaret edilen güncelleme yüklemesinden bahsettiğinizi varsayıyorum.
*Oyunda herhangi bir geri sarmanın sizin oyunu kaldırıp, tekrar kurmanızla bir alakası olması pek mantıklı değil. Bu geri sarmadan sadece bulunulan vakitle geri alınan vakit esnasında oyuna girdiyseniz etkilenirsiniz. (Şimdi oyunun bir saat geri sardığını varsayarsak, bu bir saat içinde oyuna girmeniz sizi etkileyecektir)
*Aldığınız uyarı benimde ilgi mi çekti. Bu konuda gereken araştırmayı yapmak üzere bilgi geçeceğim.
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
Kullanıcı avatarı
morukkelleci
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı

ben anlayamadım ama neyse ben oyunu silip tekrar kurmayı düşünüyorum

sn. Zembekoğlu'da aynısı bana söyledi

sizden yinede bilgi bekliycem

o güncelleme olayı sürekli launcher_dll adlı dosyada gerçekleşiyor ama arkadaşlarımda olmuyor sadece bende

dediğim gibi oyun güncelleme sayfasına çıkıp girdiğim zaman güncelleme olmuyo sadece anlık
Kullanıcı avatarı
choosensxduygu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen choosensxduygu »

aDI Ustunde paketleme :D :D :D SallayıN GitsıN
LODOS
RÜTBE
Resim
MeraN
Resim
Kullanıcı avatarı
morukkelleci
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı

ya o uyarı neyse OK deyip geçiyorum da paso launcher.dll ve istanbul.exe dosyalarını güncelliyo kotadan yiyo içim acıyo

evlat acısı gibi :mrgreen:

“Genel Sohbet” sayfasına dön