Arkdaslar biliyorum bu aralar pek fazla ANKET yapıyorum ama bunLarı sııznle paylaşmak ikv forum camiasında büyük tartısmalar ve dusunce ozgurlu yansıtıyor..
*Konumuza gelince sizce en iyi lonca hanqısıdır?
*Bence en iyi ***2*** lonca var paylaşıyım siizinLe hemen
Gücüyle ve etkinlikleriyle sunucuda en iyi aRz loncası oLan=***RaiDeRs Of AnaToLia(RoA)***
39 lwl donemınde etkin olan Lodosların vazgecılmez loncası= ***OsmanLı Loncası(TLOO)***
Kardeş bir şey soracağım amacın ne bu açtığın konularda soruların cevabını öğrenince ne olacak ; Ki göreceli şeyler sorduğun sorular , diyelim ki mutlak doğruya ulaştın ne geçecek eline
En son secret tarafından 27 May 2011 22:37 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
secret yazdı:Kardeş bir şey soracağım amacın ne bu açtığın konularda soruların cevabını öğrenince ne olacak ; Ki göreceli şeyler sorduğun sorular , diyelim ki mutlak doğruya ulaştın ne geçecek eline
Anketlerde yapıLan beLirLi sıraLamaLarda Forumdan İKv oyuncularının dusunceleriyLe en iYi Loncayı Sormamım iLLa bi amacı oLması gereqmeZ Sadece bu konu iLe iLgiLenenLer fikRini söyLesin yeter
IxSPARCOxIBeNxSpArCoHERZAMAN HERYERDE ŞANLIURFASPOR
HAPŞUR DUĞUMUZDA COK YAŞA DİYEN SEVDİĞİMİZ OLMASA BİLE OHA YAVAŞ DİEN DOSTLAR MIZ VAR
Sen Benim İçime çektğim Dumansın. http://i.hizliresim.com/rgJAr3.jpg
ŞaH ve CİHAN I HÜKÜMRAN da bildiğim kadarıyla hic sevmediğim kimse yoq ve ayrıca cok sevdiğim insanlarda var bu loncalarda Bu Benim şahsi görüşüm. En iyi Lonca derseniz de bu saydıgım Loncalar da en iyilerin arasındadır. Ben sanmıyorum en iyi lonca vardır. En iyi lonca biziz diyen loncalar sadece boş bir kibirlilikten başka bir icraat göstermemektedir. Tüm Loncalara Ayrıca Başarılar . ( Bu arada ben kerim, Yılmaz hangilerini düşünüyor bilmiyorum ops: .Sonra yılmaz a demesinler sen şöyle demişsin felan .. )