Yönetimin oyunculara bakış açısı...
- xKaBuSx
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Delta Force
Yönetimin oyunculara bakış açısı...
Kendi düşünce mi kısaca anlatıcam eleştirebilirsiniz fark etmez.Şimdi yükseltmeler geldi tamam eyvallah ona bir lafımız yok benim davam şudur.Savaşcı karakterinin ele alalım parayla boz ayı yetenegi alınıyor ve yükseltme vs.ben savaşçı charımla karşı karaktere kan yarma atıyorum ve adam zihin toplama yeteneğiyle tek hamlede götürebiliyor eger adam ayı almış ve yükseltmişse ayı bana kan yarma etkisi bırakıyor ve ben tek hamlede götüremiyorum ayrıca kudret sıfırlanınca 1 dk boyunca kudret oturarak doldurulmuyor.3.5 senelik oyuncuyum ve ikv yönetimi beni paradan daha degersiz görüyor.1 ayı 1 insandan daha kıymetli (!) neden o para verdi.Bu hal böyle giderse bir dakka arkadaş sağda inecek var.
IıIxDuMaNxIıI
Türkiyemxeczane
DeLTaFoRCeMARAZ
Türkiyemxeczane
DeLTaFoRCeMARAZ
- mert1
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Suikastçiler
Re: Yönetimin oyunculara bakış açısı...
erdi oyun paraya döküldü oyuncuların emeği kalmadı sirke döndü biz diyil sanki hayvanlar savaşacak bırak bizdende güçlü oldu hayvanlar eski oyun nerde şimdiki oyun nerde
IIALTAİRII
- xKaBuSx
- Sahaf Yardımcısı
Kubi sorun oyunun paraya dökülmesi değil o her oyunda var ama bayağı saçmalamışlar ayının yeteneği benimkinden daha üstün neden ? Adam para vermiş , oyun saçmaladı iyice boyle saçma sapan seyler yapıcanıza direk oyunun kolayını yapın daha iyi.
IıIxDuMaNxIıI
Türkiyemxeczane
DeLTaFoRCeMARAZ
Türkiyemxeczane
DeLTaFoRCeMARAZ
2 çeşit kanatma vardır. Biri yaratıkların yararak kullandığı kanatma diğeri ise savaşçıların kullandığı kanatma yeteneğidir.
Savaşçıların kullandığı; Kanatma bir savaşçı etkisidir. Zihin toplama 1 puan olsa bile bozulur. Durdurma, dikkat dağıtma yeteneklerini kaldırdığı gibi.
Boz ayı, Taşkanat, Tepegöz, Düşünen Adam, Motorin gibi kanatma atan düşman yaratıklarınki bir savaşçı etkisi değildir. Bunlar iyileştirme ustaları şifacıların büyü bozması tarafından 1 puan olsa bile bozulabilmektedir.
Savaşçıların kullandığı; Kanatma bir savaşçı etkisidir. Zihin toplama 1 puan olsa bile bozulur. Durdurma, dikkat dağıtma yeteneklerini kaldırdığı gibi.
Boz ayı, Taşkanat, Tepegöz, Düşünen Adam, Motorin gibi kanatma atan düşman yaratıklarınki bir savaşçı etkisi değildir. Bunlar iyileştirme ustaları şifacıların büyü bozması tarafından 1 puan olsa bile bozulabilmektedir.
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
Oyunun Yöneticilerinin Oyuncular Bakış Açıcısı Tamamen Para Oldu bu oyunu seçmenin nededi yöneticlerin paraya duşkun olmasıydı işindi tan tersi zahten İSTANBUL KIYAMET VAKTİ EFEK GEREK DİGER KONULARDA DİGER OYUNRA GÖRE SONUCU SIRALARDA 39 LEVELDE MİLLET K.P KASMAKTAN BIKTI 49 GELTİRDİLER ACELEYLE SONRA MİLET K.P VE LEVEL ATMAKTIM SIKILDI SIGINAK VE MİGRAT GELDİ DAHA MİLLET NADİ İTEMİNİ DİZMEDEN İŞİNDİSİ CEMBERLİ TAŞ YETİRYOR MİLLET ONDAN SIKILDIM BU OYUNUN DÜZENİ BU YENİ İTEM YENİ BÖLGE BAŞKA BİŞE YOK BEKİ BUKADAR PARA VERMEYE BİLİ DEGMİYCEK BU OYUNUNA NEDEN PARA VERİYORUZ... CEMBERLİ TAŞ YERİNE EFEK VE DİGER KONULAR YUKSELTEBİLİRDİ BİZİM
MH İKV OYNAYIM 2 KİŞİ VAR BİRİ BEN BİRİ KONT BAZEN NETE OYNADIK MI MİLLET DİYOR BUNE
SAÇMA OYUN EFEK BAK BOYLE OYUN MU #@!? GİBİ EFEK VAR DİYORLAR BU OYUNU OYUNU TEK BİRŞEY İÇİM OYNUYORUM ODA ARKADAŞ CEVRİSİ İYİ OLDUGU İÇİM
EKSİKGİM HATAN VARSA SİZ TAMAMLAYIM
Zalımın zulmü varsa mazlumun ALLAHI var
MH İKV OYNAYIM 2 KİŞİ VAR BİRİ BEN BİRİ KONT BAZEN NETE OYNADIK MI MİLLET DİYOR BUNE
SAÇMA OYUN EFEK BAK BOYLE OYUN MU #@!? GİBİ EFEK VAR DİYORLAR BU OYUNU OYUNU TEK BİRŞEY İÇİM OYNUYORUM ODA ARKADAŞ CEVRİSİ İYİ OLDUGU İÇİM
EKSİKGİM HATAN VARSA SİZ TAMAMLAYIM
Zalımın zulmü varsa mazlumun ALLAHI var
XxSENGEZERxX sengezer Sengezer
Zalımın Zulmü Varsa
Mazlumun ALLAH'ı Var
Ahım Seni Kül Der
Vallahi Billahi
Mahzuni Bu Rıhtıma
Yanaşıyor Son Gemi
Düşenin Dostu Olmaz
BUNU UNUTMA EMİ *
Zalımın Zulmü Varsa
Mazlumun ALLAH'ı Var
Ahım Seni Kül Der
Vallahi Billahi
Mahzuni Bu Rıhtıma
Yanaşıyor Son Gemi
Düşenin Dostu Olmaz
BUNU UNUTMA EMİ *
PEKİ BUNU CEVAPINI VERTATLISU yazdı:2 çeşit kanatma vardır. Biri yaratıkların yararak kullandığı kanatma diğeri ise savaşçıların kullandığı kanatma yeteneğidir.
29 LEVEL GÜÇLU KARAKTER ŞİFACIYDI
39 LEVELDE İSE SAVAŞICIYDI
49 LEVELDE BUYUCU OLDU
59 LEVEL ???????????????????
NEDEN SABİT NOKTASI YOK BUNUN
BÖLGELER GELMEMDEN BİR BUYUCU SAVAŞI KESERKEN
BÖLGELERDEN SONRA SAVAŞININ BUYUCUYE 3 VURUŞVURMASI YETERLİ
XxSENGEZERxX sengezer Sengezer
Zalımın Zulmü Varsa
Mazlumun ALLAH'ı Var
Ahım Seni Kül Der
Vallahi Billahi
Mahzuni Bu Rıhtıma
Yanaşıyor Son Gemi
Düşenin Dostu Olmaz
BUNU UNUTMA EMİ *
Zalımın Zulmü Varsa
Mazlumun ALLAH'ı Var
Ahım Seni Kül Der
Vallahi Billahi
Mahzuni Bu Rıhtıma
Yanaşıyor Son Gemi
Düşenin Dostu Olmaz
BUNU UNUTMA EMİ *
Oyunda savaşçı, şifacı veya büyücü sınıflarından hangisi en güçlüdür?
Oyundaki sınıfların hepsinin, birbirlerine göre avantaj ve dezavantajları vardır. Ancak oyuncu-oyuncu müsabakalarında bu üç sınıf arasında denge kurulmaya çalışılmıştır. İyi bir karakter düzeni ve doğru seçilmiş eşyalarla, herhangi bir sınıf bir diğerini elimine edebilir.
Oyunun sistemi değişikliklere uğrayacak mı?
Devasa online oyunların dinamik karakterlerinden ötürü, oyunun denge sistemi üzerinde sürekli güncellemeler yapılabilir. Oyuncuların daha zevkli bir oyun deneyimi yaşamaları için objelerin ve yeteneklerin özellikleri normalize edilebilir.
Oyundaki sınıfların hepsinin, birbirlerine göre avantaj ve dezavantajları vardır. Ancak oyuncu-oyuncu müsabakalarında bu üç sınıf arasında denge kurulmaya çalışılmıştır. İyi bir karakter düzeni ve doğru seçilmiş eşyalarla, herhangi bir sınıf bir diğerini elimine edebilir.
Oyunun sistemi değişikliklere uğrayacak mı?
Devasa online oyunların dinamik karakterlerinden ötürü, oyunun denge sistemi üzerinde sürekli güncellemeler yapılabilir. Oyuncuların daha zevkli bir oyun deneyimi yaşamaları için objelerin ve yeteneklerin özellikleri normalize edilebilir.
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
- xKaBuSx
- Sahaf Yardımcısı
Tatlısı onun oyle ollduğunu zaten biliyoruz benim davam o değil, Bu AYI varya AYI kan yarma atınca kudreti yiyo kudret bitincede 1 dk boyunca otur oturma kudret dolmuyo.Olay su ben bir savaşçıyım ve karşıdaki savaşcıya kan yarma atıyorum o savaşçı kan yarmayı tek hamlede [Zihin Toplama] götürüyor.Bu AYI atınca ben tek hamlede götüremiyom.Eeee AYI'nın yaptığı şeyi ben yapamıyosam ne anlamı var oynamanın ? Kudret dolmaması olayıda biraz şaçma.Bunları yapmayan adam güçsüz olacak yani :arrow: Parası olan biner/olmayan binemez hesabı...
IıIxDuMaNxIıI
Türkiyemxeczane
DeLTaFoRCeMARAZ
Türkiyemxeczane
DeLTaFoRCeMARAZ
- mert1
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Suikastçiler
parayı veren ayıyı alır nasrettin hocanın hikayesi gibi oldu oyun ne ypcz paramz yok (büyücü olarak) olsa bile ayının büyücüye attğı kanatma büyücüyü tm anlmyala bitiriyor savaşcnın silahla tek kurşun vurması yetiyor büyüücye sonra zatn kanatma kudretini ve canını rahatlkla indiriyor + ikv nin BOZ AYIYLA ne alakası var zatn gçlü olan (durdurmanın zihin tutma yeteneğiyle) savaşcı 2x güçlendi yani anlycnz büyücü şansna karşsna ayılı savaşcı çkmasn diye dua etck oda zor paraya veren alıyor ayıyı işin kötüsü büyücü her zaman yerde
IIALTAİRII
Merhaba,
Oyuna ilk Akçe sistemi geldiğinde karşı çıkmıştım. Hatta yetkililerin zamanında ''İKV dünyasında gerçek para yoktur, hiçbir zaman olmayacaktır.'' dediğini defalarca hatırlattım. Ama diğer oyunlara da bir göz attım ve neredeyse tüm oyunların bu hale geldiğini gördüm, ses çıkarmadım.
Akçe ile gelen bazı yeniliklerde oyun içi dengeyi bozdu. Bunların en iyi örneği ise savaşçıya gelen Boz Ayı figürü.
Ancak bu denge zamanla yerine oturur. Çünkü İKV gelişim sürecinde bir oyun. Öyle ki dünya genelinde tanınmıyor. Bırakın dünyayı sokağa çıkıp 5 genç-çocuk yaşlarındaki bireye sorsam en az 3'ünün bilmesi gerekirken bu sayı çok aşağılarda.
Gelen yenilikleri beğensek de beğenmesek de oynamasak bile bir Türk oyunu olduğu için destek verelim, diyorum.
Oyuna ilk Akçe sistemi geldiğinde karşı çıkmıştım. Hatta yetkililerin zamanında ''İKV dünyasında gerçek para yoktur, hiçbir zaman olmayacaktır.'' dediğini defalarca hatırlattım. Ama diğer oyunlara da bir göz attım ve neredeyse tüm oyunların bu hale geldiğini gördüm, ses çıkarmadım.
Akçe ile gelen bazı yeniliklerde oyun içi dengeyi bozdu. Bunların en iyi örneği ise savaşçıya gelen Boz Ayı figürü.
Ancak bu denge zamanla yerine oturur. Çünkü İKV gelişim sürecinde bir oyun. Öyle ki dünya genelinde tanınmıyor. Bırakın dünyayı sokağa çıkıp 5 genç-çocuk yaşlarındaki bireye sorsam en az 3'ünün bilmesi gerekirken bu sayı çok aşağılarda.
Gelen yenilikleri beğensek de beğenmesek de oynamasak bile bir Türk oyunu olduğu için destek verelim, diyorum.