Bu film her izlendiğinde bir görme engelli çevresindeki renkleri öğrenebileceği özel bir yazılıma ücretsiz kavuşuyor.Jotun Boya'nın desteği sayesinde siz de onlardan birine renkleri armağan edebilirsiniz.Derneğin İstanbul Şube Başkanı Murat Demirok'un da dediği gibi /color]
'' Lütfen bu filmi izleyin, paylaşın, daha fazla insan duysun.Daha fazla insan bu imkandan yararlanabilsin.
Konuyu açan arkadaşa ilgisi için teşekkür ediyorum. Elimden geldiğimce bende paylaştıracağım ve destek vereceğim. Diğer arkadaşlarımızdan da destek vermelerini en azından kısa film i izlemelerini rica ediyoruz. Unutmayalım ki yarın aynı durumda bizlerde olabiliriz.
okan34 yazdı:Konuyu açan arkadaşa ilgisi için teşekkür ediyorum. Elimden geldiğimce bende paylaştıracağım ve destek vereceğim. Diğer arkadaşlarımızdan da destek vermelerini en azından kısa film i izlemelerini rica ediyoruz. Unutmayalım ki yarın aynı durumda bizlerde olabiliriz.
Konuya ilgi gösterdiğin için teşekkür ederim.Diğer arkadaşlarım ise konuya en azından cevap yazıp konuyu güncel tutarlar ise . Daha fazla kişinin görür ve daha fazla paylaşım olur. Ne kadar fazla izlenim , paylaşım. O kadar çok yardım.Görme engelli vatandaşlarımıza yardım etmek sadece bir mouse uzağınızda.
Gün boyunca saçma sapan video izleyenler , aptalca "Bu mesajı 10 kişiye göndermezsen seni ham yapacaklar" mesajlarını forward eden arkadaşlar , bir kere de yararlı bir iş için link tıklayın / paylaşın..
Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim !!!
Konuyu açan arkadaşı tebrik ederim Video IKV Sayfasında ve İKV Video Sayfasında yayınlanacaktır bilginze..
Yasin Kocamanca İKV Video Kurucusu IKV Sayfa Yöneticisi
justine yazdı:Gün boyunca saçma sapan video izleyenler , aptalca "Bu mesajı 10 kişiye göndermezsen seni ham yapacaklar" mesajlarını forward eden arkadaşlar , bir kere de yararlı bir iş için link tıklayın / paylaşın..
İlgilendiğiniz için teşekkür ederim. Ayrıca YasinKocamanca'ya da ayrı teşekkürlerimi sunarım sayfasında paylaştığı / paylaşacağı için.
okan34 yazdı:Konuyu açan arkadaşa ilgisi için teşekkür ediyorum. Elimden geldiğimce bende paylaştıracağım ve destek vereceğim. Diğer arkadaşlarımızdan da destek vermelerini en azından kısa film i izlemelerini rica ediyoruz. Unutmayalım ki yarın aynı durumda bizlerde olabiliriz.
Bu film her izlendiğinde bir görme engelli çevresindeki renkleri öğrenebileceği özel bir yazılıma ücretsiz kavuşuyor.Jotun Boya'nın desteği sayesinde siz de onlardan birine renkleri armağan edebilirsiniz.Derneğin İstanbul Şube Başkanı Murat Demirok'un da dediği gibi :''Lütfen bu filmi izleyin, paylaşın, daha fazla insan duysun''.
Daha fazla insan bu imkandan yararlanabilir.Renkler Herkes İçindir;