Selamlar.
23 SeneLik fiLme 12 ay RekLamLaR Girecek
askerliğimi İzmir Gaziemir Ulaştırma Mer-Man Arac Sürücü Çavuşu Olarak Yapacağım
Askerlik Nedeni İle İKV ye 12 Ay Mola..
Oyunda kalbini kırdığım rahatsızlık verdiğim küfürler ettiğim herkesden bolca özür dilerim :!:
oyunda ismini sayamadığım eş-dost-arkadaş-büyüklerim-küçüklerim herkes hakkını helal etsin.
benden yanada herkese hakkımı helal ediyorum ..
burası İKV ama burda dostluk arkadaşlık bam başka bunu öğrendim inş bunun sadece bi oyun olduğunu herkes anlar kimse kimsenin kalbini kırmaz sadece oyununu oynar temellim bu
İsmini sayamadığım bütün arkadaşlarım ve arz klanındaki bütün Paşax lere ve G.H ye tanıdıklarım herkes yüce Yaradana Emanet 12 ay sora Görüşmek Dileğiyle Herkes KENDİNE İYİ BAKSIN..
ve sevgili ailem Loncam Bedr-in Aslanları' na slm lar...
Sonunda gidiyorsun demek ohh be. Bende oyuna başladığım günden beri bu günü bekliyordum.
Şaka bi yana Selametle git Selametle gel kazasız belasız bitir inşallah. Bizi ararsan eğer ölmezsek buralardayız.
TANIMSIZ-UNJUST
Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün...Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün...Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...
Vay bee, senin cocukluğunu hatırlıyor gibiyim be ferit büyüdünde askere gidiyorsun bakıyorumda şimdi Ne diyelim, Allah yar ve yardımcın olsun. Dilerizki bir an önce vatani görevini sağ sağlim yapıp aramıza dönersin
FRTaDa yazdı:Selamlar.
23 SeneLik fiLme 12 ay RekLamLaR Girecek
askerliğimi İzmir Gaziemir Ulaştırma Mer-Man Arac Sürücü Çavuşu Olarak Yapacağım
Askerlik Nedeni İle İKV ye 12 Ay Mola..
Oyunda kalbini kırdığım rahatsızlık verdiğim küfürler ettiğim herkesden bolca özür dilerim :!:
oyunda ismini sayamadığım eş-dost-arkadaş-büyüklerim-küçüklerim herkes hakkını helal etsin.
benden yanada herkese hakkımı helal ediyorum ..
burası İKV ama burda dostluk arkadaşlık bam başka bunu öğrendim inş bunun sadece bi oyun olduğunu herkes anlar kimse kimsenin kalbini kırmaz sadece oyununu oynar temellim bu
İsmini sayamadığım bütün arkadaşlarım ve arz klanındaki bütün Paşax lere ve G.H ye tanıdıklarım herkes yüce Yaradana Emanet 12 ay sora Görüşmek Dileğiyle Herkes KENDİNE İYİ BAKSIN..
ve sevgili ailem Loncam Bedr-in Aslanları' na slm lar...
Vay vay Gülüm benim Sanada Kısmet OLdu VATANİ Görevini Yüklenmek Hayırlısı Ile Bıtırıp Dönmen Dılegi İLe. Sana tek Tavsiyem Sabret Zaman Tek İlacındır Askerde (TORUN:=)
SaygılarımLa PAŞA Ların Loncası Lonca Kuva-i Milliye Lideri PAŞAEYÜP PAŞAKURMAY