36 lodos ve 6 arz başlanarak 1 grup lodosa Kıyametcelladı önderliğiyle kesildi.Emeği geçen herkese teşekkürler.Darısı bizim arzların başına.İnşallah bizde keseriz.
Arzlardan Tayfaxgregory,Ben Maviejder,Fianxleewoth,Aliçavuş,Kingxerkan,Rebelşifacı ve Unicornnn bulunmaktaydı.
TÜM KÖŞK'E HAYIRLI OLMASI VE DEVAMI DİLEĞİYLE...
Kadim Kesildi Sonunda
Kadim Kesildi Sonunda
MAVİEJDER
SİYAHEJDER
BEYAZEJDER
- SAZOBALII
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: Kadim Kesildi Sonunda
Sizden başka herkes geldi sahiplendi Maviejder.
Bundan sonra arz marz yok sadece kendimiz kesicez.
Hiç olmazsa sonradan gelip kura çekelim demiyorlar.
Bundan sonra arz marz yok sadece kendimiz kesicez.
Hiç olmazsa sonradan gelip kura çekelim demiyorlar.
Milletin eline kalem verdik; "Şekil çizmeye başladılar".Ama unuttukları birşey var; "Silgi hala bizim elimizde".
İyi Forumlar.
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
göevden yüclen halit ayakbı * verdiler mi?
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Siz kesiceksiniz tabi başka kesebilen mi var.
MAVİEJDER
SİYAHEJDER
BEYAZEJDER
- Alicavus
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Saygı Or Sevgi
Dün gece çok zevkli idi ve sonunda başarılı bir organizasyon ile KADİM kesildi emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkürlerimi sunar ve görevi olan arkadaşlara da hayırlı olsun dileklerimi sunarım.
İlk kesime başladığımızda çok güzel idi herkes ne yaptığını biliyor ve uyguluyordu kesim olduktan sonra tam bir kargaşa ortaya çıktıi şayet bu kargaşa olmasaydı 5-6 defa daha kesilirdi ve sunucularda bir ilki başarırdık. Ama malesef bu olmadı ama olsun bizim sunucu da kesme işlemi başardı sonunda darısı diğer kesemeyen arkadaşlarımızın iyi organize olup kesmelerini temenni ediyorum.
Eğer vakit bulursam bu gece ayarlayacağım 6 kişilik grup ile bir zaman belirleyip kimsenin bize karışmayacağı bir zamanda 5-6 defa üst üste kesip ilke geçmeyi planlıyorum.
İlk kesime başladığımızda çok güzel idi herkes ne yaptığını biliyor ve uyguluyordu kesim olduktan sonra tam bir kargaşa ortaya çıktıi şayet bu kargaşa olmasaydı 5-6 defa daha kesilirdi ve sunucularda bir ilki başarırdık. Ama malesef bu olmadı ama olsun bizim sunucu da kesme işlemi başardı sonunda darısı diğer kesemeyen arkadaşlarımızın iyi organize olup kesmelerini temenni ediyorum.
Eğer vakit bulursam bu gece ayarlayacağım 6 kişilik grup ile bir zaman belirleyip kimsenin bize karışmayacağı bir zamanda 5-6 defa üst üste kesip ilke geçmeyi planlıyorum.
Eski oyunu ve oyuncuları mum ışığıyla arıyoruz...
Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.
Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.
ALİÇAVUŞ
Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)
Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.
Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.
ALİÇAVUŞ
Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)
- SAZOBALII
- Işık Hanım'ın Elemanı
Tek üzüldüğüm siz yardım etmenize rağmen gelen arşların sanki ilk kesişte ordaymışlarda onlar olmasa kesemezmişiz gibi davranmaları oldu.Zar atmalar sıra belirlemeler.Zar atmaya esas gurupları almamalar.Sonra o alamdıkları guruplara yardım edin demeler.Bunlar sadece o kişilerin karaktersizliğini gösterir.
Milletin eline kalem verdik; "Şekil çizmeye başladılar".Ama unuttukları birşey var; "Silgi hala bizim elimizde".
İyi Forumlar.
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
Öncelikle herkeze selamlar kadım kesımınde yardımda bulunmaktan haz aldığımı söylemek ıstıyorum ben çok çabaladım nasıp kıyametcellat larındaymış sağlık olsun onlarda aynı sunucunun kardeşleri helal olsun hayırlı olsun.Benım çağrıma uyup saat 22.00 de toplanan butun arkadaşlara teşekkur ederım.Umarım bu kadım görevınde kı yardımlaşma sureklı olur. Bır sitemım olıcak Sazobalı gıbı dengesızlerın bu sunucuda yerı yok . herkeze sevgılerımle ....Lazo.....
- Tayfaxgregory
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
Sazobalı abinden özür diliyecegine hala ne demeye calısıosun Lazo bu Kadim hidrayı Sazobali hemşerim in taktiği ile kestik Ve kesilmesi icin cok ugras veren birisidir. Dün kadimi kacırmıstı evet dogru ama hakkatten yanlış kesiyorduk olmucagını bizde biliyorduk boşa uğraşmamamız için kaçırdı .. Artık bu Kadim hidra yı eleştirmeyi bırakında emekleri gecen doslarımızı tebrik edin bence..Lazo yazdı:Öncelikle herkeze selamlar kadım kesımınde yardımda bulunmaktan haz aldığımı söylemek ıstıyorum ben çok çabaladım nasıp kıyametcellat larındaymış sağlık olsun onlarda aynı sunucunun kardeşleri helal olsun hayırlı olsun.Benım çağrıma uyup saat 22.00 de toplanan butun arkadaşlara teşekkur ederım.Umarım bu kadım görevınde kı yardımlaşma sureklı olur. Bır sitemım olıcak Sazobalı gıbı dengesızlerın bu sunucuda yerı yok . herkeze sevgılerımle ....Lazo.....
SAYGILARIMLA..
- monsterdarker
- Yasemin'in Gözcüsü
- Klan: Arzın Çocukları
- SAZOBALII
- Işık Hanım'ın Elemanı
Vermedi görevden Yücelen Halit Ayakkabı :|
İyi Forumlar.
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex