OYUN HATASI ARKADAŞLAR Bİ YARDIMCI OLUN ?

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
IIKEYIFCIIII
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

OYUN HATASI ARKADAŞLAR Bİ YARDIMCI OLUN ?

Mesaj gönderen IIKEYIFCIIII »

21.05.2011 SAAT 8.30 CİVARI IŞIK HANIM ZIRH KENANIN GÜCÜ YÜZÜK ARDENELLER ARDENELLER YÜZÜK DÜŞÜRDÜM SAAT 2.15 CİVARINDA OYUNA TEKRAR GİRDİGİMDE İSE ZIRH YOKTU ARKADAŞLAR BUŞEKİLDE OLUPTA İTEMİNİ GERİ ALAN VARMI BİYARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM :( :cry:
Kullanıcı avatarı
Tatarian
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: <Nemesis>

Re: OYUN HATASI ARKADAŞLAR Bİ YARDIMCI OLUN ?

Mesaj gönderen Tatarian »

oyun şu sıralar geri sarıyor bu yüzden yönetim önemle uyarıyor G.b lerden item düşürdüğünüzde ve değerli maden çektiğinizden (ESC) ve (Çıkış Butonu) ile oyundan çıkmanızı öneriyor, Ve her an herşey olabilir diyorlar... İtemini geri almanın hiçbir yolu geçenlerde bende öyle bir kaç madenimi kaybetmiştim ama akıllandım =)
Resim Resim

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

Resim
Kullanıcı avatarı
mustaffauk
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen mustaffauk »

oyunda yenilikler geldikce oyun geri sayiyor oyun kalabalik oldumu pc zorlani oyunda geri sayiyor ozamman da olan oluyo :shock:
YaSaMak EDeBi OLsaYdi HaTiRaYa GeRek KaLmaZ Di...
Kurtlarxkadriye
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Kurtlarxkadriye »

bende aynı olayı yaşadım gibi ücretsiz lokman hediyesini aldığım gün.. itemim gitmese de madenlerim gitti değerli olanlar hemde çünkü sadece safları çantama atıyordum ve oyun bir anda durdu bende alt+f4 ile çıkmak zorunda kaldım geldiğimde çantamdaki hiçbir madenim yoktu.. sonra aklıma kasada kaybolan madenler geldi... çantamda bulunan değeli madenleri çantama alıp tek tek gezdirdim büyük bir kısmı geri döndü.. ama gene eksiğim vardı.. böyle bir şey deneseydin belki çıkabilirdi?? bir ümit yani.. ama bunu denemek için alt+f4 le çıktıktan yada oyundan düştükten sonra ikinci girişinde yapman gerekiyor diye biliyorum.. ikinci yerine üçüncü girişinde yaparsan çantanı son hali ile kaydettiği için olmuyor zannedersem...
Resim
{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)

“Genel Sohbet” sayfasına dön