ÇARLAR 1 T DEN FAZLASINI ALMIYOR
-
Kholpashalixsah
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
ÇARLAR 1 T DEN FAZLASINI ALMIYOR
arkadaşlar sakın siz siz olun çarınıza 1 teden fazla para koymaya çalışmayın almadığı gibi para havaya gidiyor 910 m vardı hesabımda 180 m daha aktarmaya kalktım 1t oldu para 90 m ne aktarma yaptım çarda nede aktarılan çarda kaldı hava oldu gitti desteğe mesaj attım ama hala cevap gelmedi oyun hatasımı yoksa sınırlamamı bilgim yok bilgisi olan varsa dönerse sevinirim.ama saçmalık istedim kadar para neden koyamıyorum demekki diğer çarımdaki 800 m yi aktarmaya çalışsam toz olacaktı buna bi çözüm üretmeleri lazım.
Re: ÇARLAR 1 T DEN FAZLASINI ALMIYOR
MT2 DEDE aynı sorun var 2t den yukarı para çıkmıo tam 2 t yapıncada paran 0 da sabitleniyor sıkıcı bi durum 
Tokerx 
Dert ettiğin şeye bak ver o artan paraları ben borsaya yatırayımKholpashalixsah yazdı:arkadaşlar sakın siz siz olun çarınıza 1 teden fazla para koymaya çalışmayın almadığı gibi para havaya gidiyor 910 m vardı hesabımda 180 m daha aktarmaya kalktım 1t oldu para 90 m ne aktarma yaptım çarda nede aktarılan çarda kaldı hava oldu gitti desteğe mesaj attım ama hala cevap gelmedi oyun hatasımı yoksa sınırlamamı bilgim yok bilgisi olan varsa dönerse sevinirim.ama saçmalık istedim kadar para neden koyamıyorum demekki diğer çarımdaki 800 m yi aktarmaya çalışsam toz olacaktı buna bi çözüm üretmeleri lazım.

HeLPeR '' AmmiLao '' KHoLPaSHaLixZeRK '' ToBeOrNoTToBe
- MeNTHoLoKaLiPTuS
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
kardeşim o para hava oLmaz bence sen harcama yaptıkça muhtemelen o fazla gelen paradan düşecektir istersen deneme yapabilrsn. ßen qörüşüm ßu ama doqrumudur ßiLemicem

Insanlarda güzel olan yüzdür,yüzde güzel olan gözdür, Ama insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.
MeNTHoLoKaLiPTuS [(^)Mevlana Asa]
IIFeaRLeSLorDII [(^)Bıçak Sırtı Kılıç]
VeLoCiRaPToR [(^)Transformatör Asa]
MeNTHoLoKaLiPTuS [(^)Mevlana Asa]
IIFeaRLeSLorDII [(^)Bıçak Sırtı Kılıç]
VeLoCiRaPToR [(^)Transformatör Asa]
- MeGaxSHooT
- İri Fare Avcısı

- Klan: Lodos
Kholpashalixsah yazdı:arkadaşlar sakın siz siz olun çarınıza 1 teden fazla para koymaya çalışmayın almadığı gibi para havaya gidiyor 910 m vardı hesabımda 180 m daha aktarmaya kalktım 1t oldu para 90 m ne aktarma yaptım çarda nede aktarılan çarda kaldı hava oldu gitti desteğe mesaj attım ama hala cevap gelmedi oyun hatasımı yoksa sınırlamamı bilgim yok bilgisi olan varsa dönerse sevinirim.ama saçmalık istedim kadar para neden koyamıyorum demekki diğer çarımdaki 800 m yi aktarmaya çalışsam toz olacaktı buna bi çözüm üretmeleri lazım.
4 iletisi var kalkmış diyor ki; o çarımda 800m bu çarımda 1 trilyon vardı havaya gitti diyor biz ne trilyonluk adamların para dilenirkenki fotolarını gördük buralarda çakma hesap seni
Ayrıca 2 trilyona yakın param olsa 90m için kalkıp burda konu açmam ya çok cimrisin yada söylediklerinin hepsi hava gazı
- AmiR
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: KHoLPaSHaLi
Yukardaki gerizekalı.. Hesabın çakma olup olmadıgı hakkında elinde kesin bilgilerin varmı_?
Adam para derdinde değil sıkıntının derdinde.... Ben madur oldum sizlerde mağdur olmayın gibisinden bilgilendirme için konu açmış ve Neden o kadar para sınırı koymuşlar dıyor...
Adam para derdinde değil sıkıntının derdinde.... Ben madur oldum sizlerde mağdur olmayın gibisinden bilgilendirme için konu açmış ve Neden o kadar para sınırı koymuşlar dıyor...
Bir Ağaçtan Bir Milyon Kibrit Çıkar
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"
Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar
CW
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"
Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar
CW
:arrow:MeGaxSHooT yazdı:Kholpashalixsah yazdı:arkadaşlar sakın siz siz olun çarınıza 1 teden fazla para koymaya çalışmayın almadığı gibi para havaya gidiyor 910 m vardı hesabımda 180 m daha aktarmaya kalktım 1t oldu para 90 m ne aktarma yaptım çarda nede aktarılan çarda kaldı hava oldu gitti desteğe mesaj attım ama hala cevap gelmedi oyun hatasımı yoksa sınırlamamı bilgim yok bilgisi olan varsa dönerse sevinirim.ama saçmalık istedim kadar para neden koyamıyorum demekki diğer çarımdaki 800 m yi aktarmaya çalışsam toz olacaktı buna bi çözüm üretmeleri lazım.
4 iletisi var kalkmış diyor ki; o çarımda 800m bu çarımda 1 trilyon vardı havaya gitti diyor biz ne trilyonluk adamların para dilenirkenki fotolarını gördük buralarda çakma hesap senigit kişisel egolarını başka yerlerde tatmin et
Ayrıca 2 trilyona yakın param olsa 90m için kalkıp burda konu açmam ya çok cimrisin yada söylediklerinin hepsi hava gazı![]()
:idea:AmiR yazdı:Yukardaki gerizekalı.. Hesabın çakma olup olmadıgı hakkında elinde kesin bilgilerin varmı_?

HeLPeR '' AmmiLao '' KHoLPaSHaLixZeRK '' ToBeOrNoTToBe
- Kristalxsuveyda
- Sahaf Yardımcısı

len ilhan ne para göz adamsın 1 t var hala 90 m peşindesin
oyunda en fazla 999 m paranız olabilir diye uyarı var zaten hiç dikkatini çekmedimi
oyunda en fazla 999 m paranız olabilir diye uyarı var zaten hiç dikkatini çekmedimi
Meyve ekşi bile olsa, olmadıkça ona ham derler
999 dıyoalr ama tam 1t para oluyor parayı ben aktardım ılhana buna bı sorun getırmelerı lazm cakma hesap degıl bu arada bılgılendırme amaclı . ayrıca 1 t parası var dıye 90m ı cope atcak degıl 90m az para degıl 1 set dızılır
FeaR