LONCASIZ OLANLAR VE SAĞLAM OLNALAR BAKSIN
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
LONCASIZ OLANLAR VE SAĞLAM OLNALAR BAKSIN
BEYLER LONCA AÇICAM AMA KİMSENİN GİRMEMESİNDEN KORKUYORUM EĞER BEYAZKÖŞK TE SAĞLAMSANIZ LONCAYI AÇICAM MESAJLARINI BIRAKABİLİRSİZ
- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Game Master>
Re: LONCASIZ OLANLAR VE SAĞLAM OLNALAR BAKSIN
+ basım KatılırıkIIDESTINYII yazdı:BEYLER LONCA AÇICAM AMA KİMSENİN GİRMEMESİNDEN KORKUYORUM EĞER BEYAZKÖŞK TE SAĞLAMSANIZ LONCAYI AÇICAM MESAJLARINI BIRAKABİLİRSİZ
-
- Acemi Savaşçı
OYUNDAKİ ADIN NE
- VicTorY
- Demirci Çırağı
Kısaca Epeli Diyoruz OnaIIDESTINYII yazdı:OYUNDAKİ ADIN NE
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
- Splash
- Zincir Bozan
Bugün karizmanı 0 layıncada böyle diyodun :mrgreen:VicTorY yazdı:Kısaca Epeli Diyoruz OnaIIDESTINYII yazdı:OYUNDAKİ ADIN NEAdamda Sobee'nin Takdiri Epe Var Sonuçta Ama Kaybetmiş ..
Korkudan maratonları giyip kaçıodun
- xxxTaTaNgAxxx
- FareAdam Düşmanı
Splash yazdı:Bugün karizmanı 0 layıncada böyle diyodun :mrgreen:VicTorY yazdı:Kısaca Epeli Diyoruz OnaIIDESTINYII yazdı:OYUNDAKİ ADIN NEAdamda Sobee'nin Takdiri Epe Var Sonuçta Ama Kaybetmiş ..
Korkudan maratonları giyip kaçıodun
xxxSaRıLaCixxx
maximussss
IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo
"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
maximussss
IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo
"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
-
- Acemi Savaşçı
beyler ilgili olanlar IIDESTİNYII ye pm atsın yada [içerik silindi] a ne diyosa sölesin ona göre lonca kurucam
TATLISU
TATLISU
- apomario
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: İhtiyarlar Heyeti
Len Epe mi var sende? İyi sallıyorsun ha.VicTorY yazdı:Kısaca Epeli Diyoruz OnaIIDESTINYII yazdı:OYUNDAKİ ADIN NEAdamda Sobee'nin Takdiri Epe Var Sonuçta Ama Kaybetmiş ..
- Splash
- Zincir Bozan
Hayallerle DOğup Hayallerle Büyümüş O...apomario yazdı:Len Epe mi var sende? İyi sallıyorsun ha.VicTorY yazdı:Kısaca Epeli Diyoruz OnaIIDESTINYII yazdı:OYUNDAKİ ADIN NEAdamda Sobee'nin Takdiri Epe Var Sonuçta Ama Kaybetmiş ..
O Yüzden Böyle Şeyler görüyor...;{deli deli }
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Ata
konuyu acan [İçerik silindi] diğerleri boş sohbet peşinde yahu işiniz gücünüz yokmu splash bir kerede benim karşıma çıksana yahu seni aramaktan bıktım ne bizim sancakta dolanıyon ne bankada bi güzel kesmek istiyom ama nasip olmadı ya he bu arada sobee hediyesi epe yok [İçerik silindi] sobee hediyesi ceket pantalon var bilmiyorsan gel ben öğretirim sana senin gibi [İçerik silindi] verilmez onlar anladınmı paşam clasas olmuş kişilere verilir bari bilmiyon konuşmada cahilliğin ortaya çıkmasın
konuyu acan arkadaşım neden [İçerik silindi] biliyormusun ya yeni başladın oyuna ya hakkaten boş oynuyorsun oyunu arkadaş çevren olamdan yardımlaşmayı bilen arkadaşların olamdan lonca acamassın actın diyelim bir kaç aydan fazla tutamassın bir arada oke
Uygunsuz içerikler sebebiyle; bir hafta forum hesabınızı kapatıyorum.
TATLISU
konuyu acan arkadaşım neden [İçerik silindi] biliyormusun ya yeni başladın oyuna ya hakkaten boş oynuyorsun oyunu arkadaş çevren olamdan yardımlaşmayı bilen arkadaşların olamdan lonca acamassın actın diyelim bir kaç aydan fazla tutamassın bir arada oke
Uygunsuz içerikler sebebiyle; bir hafta forum hesabınızı kapatıyorum.
TATLISU