Hattım 1 sene önce kayboldu arasından 6 ay geçti çıkartmadım hattı. Bu hattımın numarası üzerine bir sobee üyeliğim vardı şifremi arkadaşım biliyordu ve çarlarımı sildi.Karakter kurtarma işleminden karakterlerimi geri aldım fakat tekrar sildiler.Şifremi değişemediğim içiin birdaha karakter kurtarma işlemi yapmadım.Birkaç gün önce GM LATHANDER ile görüştüm bu konuyu kendisine izah ettim ve hesaplarımın kullanıcı adını istedi bende kendisine verdim.Bana karakterlerimi bulamadığını ve yazılımcılara bildireceğini söyledi.Haber vermesi için kendisinin bana ulaşabileceği bir msn istedi msn kullanmadığım için facebook verdim ve ondan gelecek olan yardımı bekledim.Aradan birkaç gün geçti ve iki hesabımada giremiyor oldum ikisinde de şifre yanlış diyordu.Ben değişmedim şifreleri değişsem bile bir hesabımınkini değişirim ama diğer hattı kayıp olanınkini nasıl değiştirebilirim ki hat yok.Acaba bu Sayın GM LATHANDER in işi mi kendisi çarları geri aldı ve tekrar silinmemesi için şifreyimi değiştirdi.Lütfen yardımcı olun biliyorum yeri burası değil ama desteğe kaç defa yazdığımı unuttum bi cevap vermiyorlar
Çar İsimleri ( Faşoşifa Dragony Darksheep Aduket Kuralsızkral Darkmessiah Selinus)
GM'ler İçeri Lütfen !!!!
-
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
GM'ler İçeri Lütfen !!!!
BörteçinexKenan
Hayatta 2 şeyin peşinden koşulmaz ; 1- Sevgili 2- Otobüs Çünkü ikiside 15 dk ' dɑ bi geçiyo.

Hayatta 2 şeyin peşinden koşulmaz ; 1- Sevgili 2- Otobüs Çünkü ikiside 15 dk ' dɑ bi geçiyo.

-
- İskele Babası
Re: GM'ler İçeri Lütfen !!!!
Güncel...
BörteçinexKenan

-
- Çınaraltı Müdavimi
Re: GM'ler İçeri Lütfen !!!!
Bu yazdığın konuyu Genel Etkileşime yazarsan Lathander orası ile daha çok ilgileniyor.... en azından konunu görür... belki işlem yapılmış yeni şifreni sana verilecek... belkide işleme başlandı ve yarım kaldı unutuldu.. bunu kimse bilemes ki =S

{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)