ATATÜRK 19Mayın1881'de doğmuştur(ben değil kendisi öle dedi)

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Hirs
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

ATATÜRK 19Mayın1881'de doğmuştur(ben değil kendisi öle dedi)

Mesaj gönderen Hirs »

SAAt 15:30 gibi sunucu hatırası etkinliği yapılacağı duyruldu... yönetici en içten coşkusuyla bu günü atlatmaya çalışırken saygısızlık yapanları şahsen kınadım ama ben ''Bugün ATATÜRK'ün doğum günüdür, iyiki doğdun ATATÜRK...'' dediğimde bana ''kaç yaşındasın'' sorusunu yönelten şahsiyet ve zihniyet bana ''cahil :D'' ifadesini yazan ahmak bilsinki sizden akıl yaşınca da , sizden daha aydın olma konusundada iyiyim bu iki kişi.... EN AZINDAN MİLLİ BAYRAMIMIZIN ÖNEMİNİ DEĞERİNİ VE BİZE ARMAĞAN EDENLERİN KIYMETİNİ BİLİYORUM bu tip ifadeleri kullanan kişiler TÜRK milliyetçiliğine ve Milli bayramlarımıza saygısızlık yapıp ATALARIMIZIN KEMİKLERİNİ SIZLATMIŞLARDIR BUNDAN SORNA KARŞIMDA İSTERSE BÜYÜK BİR GÜÇ OLSUN( ki öle sanmıyorum) bu adamın her fırsatta anlını karışlayacağım....

Resim
işte o şahsın öfkemi bastırıp sakinken çektiğim fotoğrafı o adam kim mi? (Choselllshifa)

ATATÜRKÜn resmi olarak doğum gününün 19 mayın olduğunu kanıtlayan (zaten bilen TÜRK biliyo ama) bazı alıntılar:
NOT:Kurallar doğrultusunda site ismi vermem yasak ama merak edenler özel mesajla siterin adını istesin hemen göndereyim.

1.kaynak:
Atatürk'ün doğum tarihi ve saati bilinmemekte, bir rivayete göre akrep burcu olduğu (22 ekim - 22 kasım) söylenmektedir. Bir astrolojik incelemeye göre de *17 Mayıs 1881'dir. Daha eski olan bir çok olayın tarihi bilinirken, bilinmemesi enteresandır.
ayrıca; sağlığında, ingiliz imparatorluğu Hükümeti Atatürk'ün doğum gününü tebrik için Türk Hükümeti'nden sormuş, Atatürk, 19 Mayıs 1881 diye yanıtlamış ve kayıtlara böyle geçmiştir.
2.kaynak
Mustafa Kemal Atatürk'ün doğum tarihi resmi olarak nüfus cüzdanında yazan doğum tarihi 19 mayıs 1881 yılıdır. Ancan kesin tarih değildir. Kimi ciddi kaynaklarda 1880 yılı işaret edilmektedir.
3.kaynak
atürk'ün kesin olmayan ancak resmen 19 Mayıs 1881 olarak kabul edilen doğum tarihinin şifreleri çözüldü.

Bugün Mustafa Kemal Atatürk’ün 130. doğum tarihi olarak kutluyoruz. Atatürk'ün doğum tarihi gün ay yıl şeklinde kesin olarak bilinmiyor. Ancak kendi isteğiyle doğum gününü 19 Mayıs olarak belirlediği belirtiliyor. Çok ilginçtir, Atatürk’ün resmi doğum günü kabul edilen 19 Mayıs 1881, hayatı süresi içinde yer alan son (57.) doğum günü 19 Mayıs 1938, ve ölüm günü olan 10 Kasım 1938 tarihleride hep Perşembe gününe denk gelmiş.
......
4.kaynak
Atatürk'ün milli mücadeleyi başlatmak için Samsun'a ayak bastığı tarih, yani 19 Mayıs O'nun aynı zamanda "doğum günüm" dediği gündü...
..
.
.
.
.
.
.
.
BEce daha fazla bilgi göstermeye gerek yok kendinizde araştırıp burabilirsiniz tek internette değil gezi rehperleri, bugüne kadar tanıdığım öğretmenlerim, kitaplar herşey bunu işaret ediyor

bu kadar tepki göstermemi herşeyden önce milli bayramlarına ve atasına saygı duyan bir TÜRK Olarak normal karşılamanızı bekliyorum.... :evil: :evil: :evil:
Hırs
IISehrazatII
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Re: ATATÜRK 19Mayın1881'de doğmuştur(ben değil kendisi öle dedi)

Mesaj gönderen IISehrazatII »

Önemli olan kişilerin,canlıların ne zaman, nerede doğdukları yada öldükleri değildir. Önemli olan düşüncelerin, düşüncelerinin nasıl doğduğudur. Mustafa Kemalin doğum tarihi zamanında nufus kayıtları iyi tutulmadığı için bilinmiyor, ancak hepimiz çok iyi biliyoruz ki hayatını Türk Milleti'nin İstikbaline ve hürriyetine adamış bir dava insanına ancak ve ancak 19 Mayıs gibi bir doğum tarihi yakışır. Anlatmak istediğim şu ki insanların bedenlerine doğum tarihlerine itibar etme, Her insan 365 günden birinde doğar ve 365 günün birinde ölür ancak dünyaya iyi bir ışık bırakmışlarsa fikirleri ölümsüzdür.Sevgiler ,saygılar.
IISeHRaZaTII
Montecarlo

"Öyle horozlar var ki, öttükleri için güneşin doğduğunu sanırlar."
(L. Dumont)
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: ATATÜRK 19Mayın1881'de doğmuştur(ben değil kendisi öle dedi)

Mesaj gönderen mitmet »

bir gazeteci sorduğu zaman "neden 19 mayıs olmasın ?" dedi o yüzden 19 mayıs fantastik olaylara girişmeyin. eskiden bu kadar önemli değildi günler tutmuyorlar kayıtlarda.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!

“Genel Sohbet” sayfasına dön