ÇEMBERLİTAŞ BEKLENTİSİ !!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
mask103
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

ÇEMBERLİTAŞ BEKLENTİSİ !!!

Mesaj gönderen mask103 »

ARKADAŞLAR BEN SIKILDIM BANA KATILAN VARMI ACABA !!! ÇEMBERLİTAŞ DEDİLER 1 YIL OLDU HALA EKLENTİ GELECEK BEKLE BEKLE NEREYE KADAR ANCA BU KADAR BEKLENİR, BURDAN YÖNETİME SESLENİYORUM ! AKÇE SİSTEMİ ÇIKARDINIZ ALDIK, SİZ SADECE SİZE PARA GETİRECEK ŞEYLERLE UĞRAŞIYORUSUNUZ. ARTIK MİLLET BAYDI AZ ÇALIŞINDA EKLENTİYİ ÇIKARIN ARTIK OYUNU BIRAKAN ARKADAŞLARIMIZIN HADDİ HESABI YOK TEK KALDIK OYUNDA YAKINDA ÇIKARDIĞINIZ EKLENTİDE SADECE SİZ OYNAYACAKSINIZ ....
BİLMEM SİTEMLERİMDE HAKSIZMIYIM ARTIK YENİ ZEVKLER OLACAKKİ OYUNUN İSTEĞİ ARTSIN AMA AYNI YERLERDE AYNI OYUNDA DOLAN DUR NEREYE KADAR...
BEN OYUNDA 10 SAATİ AŞKIN DURAN BİR OYUNCUYDUM ARTIK YAPACAK BİŞEYİM KALMADI NE VARSA ÜRETTİM ÇAR HERŞEYİ İLE TAS TAMAM AMA YAKLAŞIK 2 AYDIR OYUN BENİ BAYDI BUNU SADECE BENDE DEMİYORUM HERKES AYNI FİKİRDE YİNE HAKEZA BIRKAN ÇOK ARKADAŞIM OLDU ...

BU GİDİŞLE BIRAKAN ARKADAŞLARA KATILIRIM BENDE SAYGILAR SEVGİLER....
Kullanıcı avatarı
Kronik35
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Revenge Of Nobility

Re: ÇEMBERLİTAŞ BEKLENTİSİ !!!

Mesaj gönderen Kronik35 »

Bende bekliyorum sabır ve sukunetleee=))) Herkezzz....!!!é
Revenge of Nobility

KRoNıcK
''Öyle kolay bir sınavdayız ki,kitap açıp bakmak bile serbest''

Resim
Kullanıcı avatarı
xHeroxTurkx
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen xHeroxTurkx »

Arkadaşım birçok kişi senin gibi düşünüyor artık bıktırdılar oyundan bEnimde bir Sürü arkadaşım bıraktı oyunu. artık sadece akçe ile yapılan yenilikleri hemen getiriyorlar. mevlüt dinç, "mayıs ortası" diyor Zwartan, "çemberlitaş mutfakta fokurduyor" diyor Sciller, "mataralarınızı iksirle doldurun" diyor ancak hala ortada bir gelişme yok böyle giderse lanet olsun ikv ye...
YAHU OYUNDA YAPCAK Bİ,ŞEY KALMADI BARİ ÇEMBERLİTAŞIN NELER GETİRECEĞİNİ SÖYLEYİN NE ZAMAN GELECEĞİNİ SÖYLEYİN DE OYUNCULAR YAPACAĞINI YAPSIN qq YAPTIĞINIZ BU İŞE..
_MaDHaTTeR_
Kullanıcı avatarı
Aslanbambam
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: mahşer

Mesaj gönderen Aslanbambam »

xHeroxTurkx yazdı:Arkadaşım birçok kişi senin gibi düşünüyor artık bıktırdılar oyundan bEnimde bir Sürü arkadaşım bıraktı oyunu. artık sadece akçe ile yapılan yenilikleri hemen getiriyorlar. mevlüt dinç, "mayıs ortası" diyor Zwartan, "çemberlitaş mutfakta fokurduyor" diyor Sciller, "mataralarınızı iksirle doldurun" diyor ancak hala ortada bir gelişme yok böyle giderse lanet olsun ikv ye...
YAHU OYUNDA YAPCAK Bİ,ŞEY KALMADI BARİ ÇEMBERLİTAŞIN NELER GETİRECEĞİNİ SÖYLEYİN NE ZAMAN GELECEĞİNİ SÖYLEYİN DE OYUNCULAR YAPACAĞINI YAPSIN qq YAPTIĞINIZ BU İŞE..
Yusuf
Kullanıcı avatarı
mask103
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen mask103 »

xHeroxTurkx yazdı:Arkadaşım birçok kişi senin gibi düşünüyor artık bıktırdılar oyundan bEnimde bir Sürü arkadaşım bıraktı oyunu. artık sadece akçe ile yapılan yenilikleri hemen getiriyorlar. mevlüt dinç, "mayıs ortası" diyor Zwartan, "çemberlitaş mutfakta fokurduyor" diyor Sciller, "mataralarınızı iksirle doldurun" diyor ancak hala ortada bir gelişme yok böyle giderse lanet olsun ikv ye...

ÇIKARALIM ÇIKARMASINADA, 4995 AKÇE Mİ YAPSAK, 9995 AKÇEMİ YAPSAK, ONUN HESABINI YAPIYORLARDIR :=). ARTIK BİZİ ÖYLE HALA GETİRDİLERKİ, HÖT DESELER AL SANA AKÇE DİYORUZ :=) ÇEMBERLİ TOPRAKBASTI : 7995 AKÇE :=)
ARTIK BU BİLE GELİRSE ŞAŞMAYIN ... DAHA NELER GÖRECEK BU OYUNCULAR AH AH ....
Kullanıcı avatarı
xFirelifex
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen xFirelifex »

Yaklaşık 1 yıl önce falan datacı diye biri vardı ya Gaffar Bey, Beyaz Büyücü ve birkaç yaratığın daha resmini yayınlamıştı. Yöneticiler de fazla meraklandırmamak için erkenden Çemberlitaş tanıtım videosunu yayınladılar.Onun için Çemberlitaşın gelmesi bu kadar uzun sürdü.Datacı resimleri yayınlamasaydı Çemberlitaş tanıtım videosunu daha geç yayınlarlardı ve bu kadar beklemiş olmayacaktık :)
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
Kullanıcı avatarı
xsWiTx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen xsWiTx »

xFirelifex yazdı:Yaklaşık 1 yıl önce falan datacı diye biri vardı ya Gaffar Bey, Beyaz Büyücü ve birkaç yaratığın daha resmini yayınlamıştı. Yöneticiler de fazla meraklandırmamak için erkenden Çemberlitaş tanıtım videosunu yayınladılar.Onun için Çemberlitaşın gelmesi bu kadar uzun sürdü.Datacı resimleri yayınlamasaydı Çemberlitaş tanıtım videosunu daha geç yayınlarlardı ve bu kadar beklemiş olmayacaktık :)
datacı yayınlamadan önce zaten o dosyalara bakmıştım 8-) :)
Tokerx ;)
Kullanıcı avatarı
player
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen player »

ben grup bolgelerıne karsıyım oyunda sadece ıtemı olan gırebılecegı bır yer
oyuncuların yarısından fazlasının yararlanamacagı bır bolge olucak yıne
Birisi Mevlana'ya:
-"Sen ne biçim Müslümansın, dinin de bir izzeti var.
Müslüman'a gel, Yahudi'ye gel, Mecusi'ye gel,
Tövbeni bozsan yine gel.. Olur mu öyle şey!!".

Mektubu okuyan Mevlana şu cevabı göndermiş;
-"Sen de gel..".

“Genel Etkileşim” sayfasına dön