Dört arkadaş mısırdaki büyük piramidin tepesine çıkmayı hayal eder.Birgün herkes kendisini ayarlar düşerler yola bu hayallerini gerçekleştirmek için.Akşam vakti piramide yakın bir yerde konaklarlar, ertesi gün sabahtan piramidin tepesine çıkmaya karar verirler.Sabah olur güçlü bir kahvaltıdan sonra koyulurlar piramidin yoluna.Dört arkadaş yıllar süren bir özlemle biranönce piramidin tepesine varmak için can atarlar.Devasa taşları birbir çıkmaya başlarlar.Az soluklanarak yavaş yavaş tepeye doğru çıkarlar.En tepeye çıktıklarında inanılmaz bişeyle karşılaşırlar.Kolları ve bacakları olmayan bir adam yerde öylece onlara bakmaktadır.Etrafa koşuştururlar kimse yok.Dört arkadaştan biri bu şok eden manzaradan çabuk kurtulup buraya bu halde nasıl geldin diye sorar.Benim birçok numaram vardı herkesle paylaştım beni bu hale getirdiler,buraya bu halde gelebilecek bir numaram vardı kimseye söylemedim işte burdayım demiş.Sevgiler Saygılar.
Ocipres
PAYLAŞIMDAKİ İNCE ÇİZGİ!
PAYLAŞIMDAKİ İNCE ÇİZGİ!
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
- kontforum62
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: PAYLAŞIMDAKİ İNCE ÇİZGİ!
way be..
Gereksiz oyun yoktur,farklı zevkler ya da eksik bakış açısı vardır
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...
- KOZHEY
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Rock N Roll
Ocipres'e Aynen Katılıyorum.
-
- Cin Avcısı
Takdir edilmesi gereken bir yazı.
IISeHRaZaTII
Montecarlo
"Öyle horozlar var ki, öttükleri için güneşin doğduğunu sanırlar."
(L. Dumont)
Montecarlo
"Öyle horozlar var ki, öttükleri için güneşin doğduğunu sanırlar."
(L. Dumont)
- uLeMa
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: <Estergon Ailesi>
Çok ince.
Aslında o dört akradaşın o kolları ve bacakları olmayan adamı tanımaları daha enterasan olurdu.
Aslında o dört akradaşın o kolları ve bacakları olmayan adamı tanımaları daha enterasan olurdu.
BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ
uLeMa
KADI
<Estergon Ailesi>
uLeMa
KADI
<Estergon Ailesi>
uLeMa yazdı:Çok ince.
Kürşocum, 'herkesle herşeyini paylaşma!' üzerine kurulu bir mizansende editöryal rütuşları sana bırakıyorum:).
Ocipres
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."