Benim fikrim böyle az önce kabataslak bir çalışma yaptım.Mesela rahat olması açısından Tüm satış yapan npc lere eklenebilecek bir özellik...

Satın Al Bölümünde Satış yap kısmında koyulan malzemeler ve eşyalar gözükür ve fiyatı uygun gelen kişi ordan alır.
Mesela A kişisi menekşe elması 9 Milyona Satıyor alıcı kişi biraz daha ucuz fiyatlara bakarken B kişisinin 7 Milyona sattığını görüp ondan alıyor hem karlı bir işlem olur hemde ticaret dahada etkin bir hale gelir.
Satış Yap kısmında yukarıda yazdığım gibi A kişisi satmak istediği malzemeyi veya eşyayı oraya koyar fiyat ve adedini belirler.Heralde yönetim bunu yapabilir neyse sonuçta bir öneri bu.
Teklif ver kısmında ise yine satın al kısmındaki malzemeler olacak fakat Satın Al yerine Teklif Ver butonu gelicek kişi oraya teklifini yazacak oyuncu ise oyundayken ona bilgi gelicek ve uygun görürse kabul edicek malzemesi satılcak.Dakika başı rahatsız edilmek istemiyor ve koyduğu fiyattan satılmasını istiyorsa Pazar yerini engelle diye bir buton olur ona basarak engellemiş olur.
Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.