Arkadaşlar link bu girin bakın.Eminönü sunucusundaki 'dev' imiz [KADİM HİDRA]nın yanında devliğini yitirmiş bulunuyor.Fazla söze gerek yok .
KaDiM HiDrA ws [DEV]LATHANDER :D içeri
KaDiM HiDrA ws [DEV]LATHANDER :D içeri
http://img691.imageshack.us/img691/4637 ... 122903.jpg
Arkadaşlar link bu girin bakın.Eminönü sunucusundaki 'dev' imiz [KADİM HİDRA]nın yanında devliğini yitirmiş bulunuyor.Fazla söze gerek yok .
(Ayrıca resimde devin konuşma penceresine 'No Foto )' yazdığını belirtmek isterim) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
- Dadaskentxgokhan
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: KaDiM HiDrA ws [DEV]LATHANDER :D içeri
büyücü adamın orda ne işi var yahu
:D
Asil LODOS Ordusuna Gönül Verenlerin, Emek Verenlerin Loncası ERGENEKON' --
Ergenekonxgökhan - Dadaşkentxgökhan -- Fullheall
Ergenekonxgökhan - Dadaşkentxgökhan -- Fullheall
Esselam,
Arkadaşlar unutmayın artık [GM] ve (eski adıyla MOMT)[DEV]'ler eskisi gibi güçlü falan değiller.Bana göre İkv yönetiminin bu davranışı oyuncular tarafından iyi görüntülenmektedir.
Gerektiği zaman güç,gerektiği zaman heves.
Arkadaşlar unutmayın artık [GM] ve (eski adıyla MOMT)[DEV]'ler eskisi gibi güçlü falan değiller.Bana göre İkv yönetiminin bu davranışı oyuncular tarafından iyi görüntülenmektedir.
Gerektiği zaman güç,gerektiği zaman heves.
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
- Tayfaxgregory
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Sunada bir zahmet GM CaptainATX baksın 

GM ve DEV ler artık o kadarda güçlü tutulmuyor.Bunun sebebi oyunda eşitlik onlar sadece normal bir oyuncu gibi gerektiği servera girerek kontrol yapıyor böylece oyundaki aksamalara bakıyor.İstediği kıyafeti giyebilir yalnızca o kadar.Örneğin büyücü ve şifacı için gelecek zırhları denemekte oluyorlar bazen oyunda iken.
MAVİEJDER
SİYAHEJDER
BEYAZEJDER
- Tayfaxgregory
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
İstese canını 15 milyon yapar girer keser kadimi 
- Slyrapxottoman
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
Yanlıs Bılıosn....inoky yazdı:GM ve DEV ler artık o kadarda güçlü tutulmuyor.Bunun sebebi oyunda eşitlik onlar sadece normal bir oyuncu gibi gerektiği servera girerek kontrol yapıyor böylece oyundaki aksamalara bakıyor.İstediği kıyafeti giyebilir yalnızca o kadar.Örneğin büyücü ve şifacı için gelecek zırhları denemekte oluyorlar bazen oyunda iken.
DEV Nerull Merana gırdıgınde ıflıss e buyucu halıyle asasıyla 32 bın vuruodu yetenek kullanmadan...
meteor buz falan atmadan asa ıle vurarak kestı ıflıss ı ıstedıklerınde guc ayarlarını Kendılerı ayarlıorlar galıba...

~~Barış~~
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
Evet orda eğer kadim hidraya gerçek güçleriyle saldırsalar kadim hidra kesilirdi ve adaletsizlik olurdu . Çünkü oyuncuların bir bölümüne yardım etmek gibi bir lüxleri yok . Böyle bir adaletsizlik olmaması adına güçlerini kullanmıyorlar....
Oyuncu isteği üzerine artık kullanmıyorlar güçlerini örn Abura lodosların isteği üzerine Handan kesmişti.Ama artık böyle bir olay yok.Keserse denemek için kesiyorlar.Örneğin Hidra açılmadan önce onları denemeleri gibi.
MAVİEJDER
SİYAHEJDER
BEYAZEJDER
Esselam,Slyrapxottoman yazdı:Yanlıs Bılıosn....inoky yazdı:GM ve DEV ler artık o kadarda güçlü tutulmuyor.Bunun sebebi oyunda eşitlik onlar sadece normal bir oyuncu gibi gerektiği servera girerek kontrol yapıyor böylece oyundaki aksamalara bakıyor.İstediği kıyafeti giyebilir yalnızca o kadar.Örneğin büyücü ve şifacı için gelecek zırhları denemekte oluyorlar bazen oyunda iken.
DEV Nerull Merana gırdıgınde ıflıss e buyucu halıyle asasıyla 32 bın vuruodu yetenek kullanmadan...
meteor buz falan atmadan asa ıle vurarak kestı ıflıss ı ıstedıklerınde guc ayarlarını Kendılerı ayarlıorlar galıba...
Tamam bak kardeşim sende haklısın ama GM ve DEV'ler karakterlerini istedikleri gibi kurabilirler.Ama bu aralar çoğu GM ve DEV'ler karakterlerini oyun içerisinde oyuncular gibi eşit tutmaya bakıyor(Hız farkı ayrı).
- [GM]captainATX her zaman geldiğinde karakterinin gücü yüksek.
- [GM]Lathander'i 1 defa gördüm ve 500-750 hasar kadar dalıyordu.
- [GM]Arinna ise Vahşi'ye sadece el vuruşu ile 97.000 vurduğunu gördüm.Çember ile 300.000 vurduğu gördüm.
- [GM]zembekoğlu ise sadece Muhabbet için girdiği ve her zaman görünmez olduğunu gördüm.
Diğer [GM]'leri görmedim zaten görsem ne yararıma ?
İyi oyunlar ..
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !