KaDiM HiDrA ws [DEV]LATHANDER :D içeri

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Xxkontxx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

KaDiM HiDrA ws [DEV]LATHANDER :D içeri

Mesaj gönderen Xxkontxx »

http://img691.imageshack.us/img691/4637 ... 122903.jpg

Arkadaşlar link bu girin bakın.Eminönü sunucusundaki 'dev' imiz [KADİM HİDRA]nın yanında devliğini yitirmiş bulunuyor.Fazla söze gerek yok . :D :D :D (Ayrıca resimde devin konuşma penceresine 'No Foto )' yazdığını belirtmek isterim) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
Dadaskentxgokhan
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat

Re: KaDiM HiDrA ws [DEV]LATHANDER :D içeri

Mesaj gönderen Dadaskentxgokhan »

büyücü adamın orda ne işi var yahu :D:D
Asil LODOS Ordusuna Gönül Verenlerin, Emek Verenlerin Loncası ERGENEKON' --
Ergenekonxgökhan - Dadaşkentxgökhan -- Fullheall
Kullanıcı avatarı
Rapkoliq
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Rapkoliq »

Esselam,

Arkadaşlar unutmayın artık [GM] ve (eski adıyla MOMT)[DEV]'ler eskisi gibi güçlü falan değiller.Bana göre İkv yönetiminin bu davranışı oyuncular tarafından iyi görüntülenmektedir.

Gerektiği zaman güç,gerektiği zaman heves.
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
Kullanıcı avatarı
Tayfaxgregory
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Tayfaxgregory »

Sunada bir zahmet GM CaptainATX baksın :)

Resim
Kullanıcı avatarı
inoky
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen inoky »

GM ve DEV ler artık o kadarda güçlü tutulmuyor.Bunun sebebi oyunda eşitlik onlar sadece normal bir oyuncu gibi gerektiği servera girerek kontrol yapıyor böylece oyundaki aksamalara bakıyor.İstediği kıyafeti giyebilir yalnızca o kadar.Örneğin büyücü ve şifacı için gelecek zırhları denemekte oluyorlar bazen oyunda iken.
MAVİEJDER

SİYAHEJDER

BEYAZEJDER
Kullanıcı avatarı
Tayfaxgregory
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Tayfaxgregory »

İstese canını 15 milyon yapar girer keser kadimi :)
Kullanıcı avatarı
Slyrapxottoman
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Slyrapxottoman »

inoky yazdı:GM ve DEV ler artık o kadarda güçlü tutulmuyor.Bunun sebebi oyunda eşitlik onlar sadece normal bir oyuncu gibi gerektiği servera girerek kontrol yapıyor böylece oyundaki aksamalara bakıyor.İstediği kıyafeti giyebilir yalnızca o kadar.Örneğin büyücü ve şifacı için gelecek zırhları denemekte oluyorlar bazen oyunda iken.
Yanlıs Bılıosn....
DEV Nerull Merana gırdıgınde ıflıss e buyucu halıyle asasıyla 32 bın vuruodu yetenek kullanmadan...
meteor buz falan atmadan asa ıle vurarak kestı ıflıss ı ıstedıklerınde guc ayarlarını Kendılerı ayarlıorlar galıba...
Resim

~~Barış~~
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Sancak
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ORHANBEY »

Evet orda eğer kadim hidraya gerçek güçleriyle saldırsalar kadim hidra kesilirdi ve adaletsizlik olurdu . Çünkü oyuncuların bir bölümüne yardım etmek gibi bir lüxleri yok . Böyle bir adaletsizlik olmaması adına güçlerini kullanmıyorlar....
Kullanıcı avatarı
inoky
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen inoky »

Oyuncu isteği üzerine artık kullanmıyorlar güçlerini örn Abura lodosların isteği üzerine Handan kesmişti.Ama artık böyle bir olay yok.Keserse denemek için kesiyorlar.Örneğin Hidra açılmadan önce onları denemeleri gibi.
MAVİEJDER

SİYAHEJDER

BEYAZEJDER
Kullanıcı avatarı
Rapkoliq
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Rapkoliq »

Slyrapxottoman yazdı:
inoky yazdı:GM ve DEV ler artık o kadarda güçlü tutulmuyor.Bunun sebebi oyunda eşitlik onlar sadece normal bir oyuncu gibi gerektiği servera girerek kontrol yapıyor böylece oyundaki aksamalara bakıyor.İstediği kıyafeti giyebilir yalnızca o kadar.Örneğin büyücü ve şifacı için gelecek zırhları denemekte oluyorlar bazen oyunda iken.
Yanlıs Bılıosn....
DEV Nerull Merana gırdıgınde ıflıss e buyucu halıyle asasıyla 32 bın vuruodu yetenek kullanmadan...
meteor buz falan atmadan asa ıle vurarak kestı ıflıss ı ıstedıklerınde guc ayarlarını Kendılerı ayarlıorlar galıba...
Esselam,

Tamam bak kardeşim sende haklısın ama GM ve DEV'ler karakterlerini istedikleri gibi kurabilirler.Ama bu aralar çoğu GM ve DEV'ler karakterlerini oyun içerisinde oyuncular gibi eşit tutmaya bakıyor(Hız farkı ayrı).

- [GM]captainATX her zaman geldiğinde karakterinin gücü yüksek.
- [GM]Lathander'i 1 defa gördüm ve 500-750 hasar kadar dalıyordu.
- [GM]Arinna ise Vahşi'ye sadece el vuruşu ile 97.000 vurduğunu gördüm.Çember ile 300.000 vurduğu gördüm.
- [GM]zembekoğlu ise sadece Muhabbet için girdiği ve her zaman görünmez olduğunu gördüm.

Diğer [GM]'leri görmedim zaten görsem ne yararıma ?

İyi oyunlar ..
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !

“Genel Etkileşim” sayfasına dön