Mynet çok başarılı !!!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
IISehrazatII
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mynet çok başarılı !!!!

Mesaj gönderen IISehrazatII »

Bugün öğrendim ki 3 yıldır kullandığım, en az beş adet 3 aylık özel sürüm kutu ve 2 isim kodu yüklediğim mynet üyeliğim aslında yokmuş böyle bir e- mail hesabı hiç açılmamış. Bunu bana söyleyem mynette çalışan telefon destek haattında ki arzu hanım. Kriz geçirdim, elimde o hesaba yüklemiş olduğum 2 adet kod duruyor atmamış olduğum. Ama öyle bir hesap yokmuş. Telefondan kodları söyliyim ordan kontrol edin dedim kutunun FOTOKOPİSİNİ çektirin dedi. Şaka değil KUTUNUN FOTOKOPİSİNİ ÇEKTİRİP FAKS YOLLICAKMIŞIM. Sinirlendim kapadım, zaten öyle bir üyelik hiç açılmamış.....
IISeHRaZaTII
Montecarlo

"Öyle horozlar var ki, öttükleri için güneşin doğduğunu sanırlar."
(L. Dumont)
mutlakkonuxjun
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Mynet çok başarılı !!!!

Mesaj gönderen mutlakkonuxjun »

IISehrazatII yazdı:Bugün öğrendim ki 3 yıldır kullandığım, en az beş adet 3 aylık özel sürüm kutu ve 2 isim kodu yüklediğim mynet üyeliğim aslında yokmuş böyle bir e- mail hesabı hiç açılmamış. Bunu bana söyleyem mynette çalışan telefon destek haattında ki arzu hanım. Kriz geçirdim, elimde o hesaba yüklemiş olduğum 2 adet kod duruyor atmamış olduğum. Ama öyle bir hesap yokmuş. Telefondan kodları söyliyim ordan kontrol edin dedim kutunun FOTOKOPİSİNİ çektirin dedi. Şaka değil KUTUNUN FOTOKOPİSİNİ ÇEKTİRİP FAKS YOLLICAKMIŞIM. Sinirlendim kapadım, zaten öyle bir üyelik hiç açılmamış.....
Beyler :(
Kullanıcı avatarı
kargasa
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen kargasa »

burdan anladığım.hesap güvenliğimiz falan yok. :(
Hayat tek başına mücadele sanatıdır.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
Kullanıcı avatarı
xsWiTx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xsWiTx »

mutlakkonuxjun yazdı:
IISehrazatII yazdı:Bugün öğrendim ki 3 yıldır kullandığım, en az beş adet 3 aylık özel sürüm kutu ve 2 isim kodu yüklediğim mynet üyeliğim aslında yokmuş böyle bir e- mail hesabı hiç açılmamış. Bunu bana söyleyem mynette çalışan telefon destek haattında ki arzu hanım. Kriz geçirdim, elimde o hesaba yüklemiş olduğum 2 adet kod duruyor atmamış olduğum. Ama öyle bir hesap yokmuş. Telefondan kodları söyliyim ordan kontrol edin dedim kutunun FOTOKOPİSİNİ çektirin dedi. Şaka değil KUTUNUN FOTOKOPİSİNİ ÇEKTİRİP FAKS YOLLICAKMIŞIM. Sinirlendim kapadım, zaten öyle bir üyelik hiç açılmamış.....
Beyler :(
kendini heryerde belli etme panpa :D
Tokerx ;)
Kullanıcı avatarı
KUTLUBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen KUTLUBEY »

Mynet ile ortaklık çok yakında fes edilir. Demedi demeyin. Yol yakınken değiştirin üyelik tipinizi.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön