YÖNETİMİN İŞİ GÜCÜ PARA OLMUŞ BUNU BUGÜN ANLADIM !!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Odiseus
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

YÖNETİMİN İŞİ GÜCÜ PARA OLMUŞ BUNU BUGÜN ANLADIM !!

Mesaj gönderen Odiseus »

Bugün aldığım 3 aylık plus un bittiğini gördüm neyse işte satış noktalarında kaldırılmıştı kutular üyelikal dan alırım diye sitesine girdim ve ne göreyim 1 aylık plus satılmaya başlanmış sadece.Sonra akçe ile alayım dedim bir baktım 30 tl olmuş 3 aylık plus. Ya sizin işiniz gücünüz para mı oldu Allah aşkına bu akçe ile yaptığınız paralar yetmedimi sırf ben o geçen 3 ay içerisinde 2 karakterimin şaheserini parlattım 2 tane 3 aylık plus aldım migrat arttırıcılar üyelik değiştirmeler filan 120 tl küsür para harcadım ve ben öğrenciyim.Sanki biz 20 tl lik 3 aylık plus alınca sizin cebinizden para eksiliyor siz bunları bu kadar pahalı yapıp diğer malları piyasadan çekerseniz çok oyuncu ve üstüne para kaybedersiniz.Yazık yazık şu verdiğim paraların hiç birine yanmıyordum fakat hepsi boş zaten arttırıcı alıyorum yok bişey çıkmıyor üyelik değiştirmeyi bile akçeyle yaptınız onada bişey demedim aldım yakında oyuna girmeyide paralı yaparsınız buna hiç şaşırmam.3 hafta önce isim değiştirmeli aldığım 30 tl lik kutu şimdi sadece 3 aylık pluslı 30 tl olmuş ee ne anlamı kaldı ki 3 aylık almanın karı.

Ben her ay bu oyuna bu kadar vermek zorunda değilim ve adam gibi oynamak istiyorum paramın karşılığını almak istiyorum.Dünyaca ünlü paralı oyunlara bile ikv den daha az para veriliyodur bundan adım gibi eminim.İkv sadece Türkiye çapında büyük bir oyun dünya çapında değil ve bu kadar para harcanması çok mantıksız geliyor.ona para buna para şuna para....
                                      AdeLHarD

“Genel Etkileşim” sayfasına dön