Toplanın Balkan Seferine Çıkıyoruz.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
HaNeDanxTheNemNe
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Toplanın Balkan Seferine Çıkıyoruz.

Mesaj gönderen HaNeDanxTheNemNe »

Arkadaşlar istanbul kıyamet vakti oyunu artık bitti.istanbul kıyamet vakti eskilerden gerçekten güzeldi dostluk arkadaşlık vardı artık o kaldımadı .. herkesin işi gücü item oldu hırsızlar çoğaldı arkadaşlıklar azaldı .. istanbul kıyamet vakti yönetimi oyuncu sayımız çoğalıyor diyor fakat oyuncu sayısı gün geçtikçe azalmaktadır sebebine geleyim .. grup bölgeleri geldigi gün İSTANBUL KIYAMET VAKTİ Bitti... bu oyunda tanıdığın yoksa boşsun bir çöpten farkın yok.. adam çar kuryor oyuna giriyor 49 yapıyor zar zor .. sonra ne gruba alan var ne destek çıkan yardım eden var sebep tanımıyorlar birbirlerini ee ? bu adam oyunu bırakıyor ve şuan oyunda olan kişilerin %90 nıda yan çarları yada akrabaları .. birbirinden bağımsız insan göremezsiniz.. İSTANBUL KIYAMET VAKTİ ' OYUNU BİR ZAMANLAR MUHTEŞEM BİR TÜRK OYUNU İKEN ŞİMDİ YAVAŞ YAVAŞ ÇÖKÜŞE GİDİYOR.. YAKINDA OYUNDA OYUNCU BULAMICAKSINIZ.. GRUP BÖLGELERİNE GİREMİYORUZ SEBEP TANIDIGIMIZ YOK ADALETMİ BU ? GRUP BÖLGELERİ KOLAYLAŞTIRILSIN YADA BİREYSEL HALİNE GETİRİLSİN .. BÖYLE DEVAM EDERSE OYUNDA KİMSE KALMICAK SADECE ARKADAŞ OLANLAR KALICAKLAR.. BEN BAŞKA BİR ŞEY DEMİYORUM SİZ KAYBEDİCEKSİNİZ SOBEE EKİBİ.. SON SÖZÜM BUDUR.. YA GRUP BÖLGELERİNİ KOLAYLAŞTIRIN YA BİREYSEL YAPIN YADA GRUP BÖLGELERİNİ KALDIRIN !
Kullanıcı avatarı
MannScHafT
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: Toplanın Balkan Seferine Çıkıyoruz.

Mesaj gönderen MannScHafT »

Oynama ozaman kardeş sende çevre yap tanıs insanlarla konus bak çevren nasıl oluyor Git maden çek.
Kullanıcı avatarı
kargasa
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen kargasa »

ankada olsam bende git maden çek derdim.(bundan sonrasının senle bi alakası yok :) ).ankada çarımda var ama artık plus bile almadığım için giremiyorum.arada oyuna takılıyorum öylesine.nedenide arkadaşın izah ettiği gibi.ha oyunda arkadaşım yok mu var.grup bölgelerine girdim mi evet.ama arkadaşlarım yanımdayken.arkadadaşlarım oyunda değilse grup bölgesi maceram 4 dk sürüyor.bu oyunun amacı zaten grup olmak arkadaş edinmek desek herkez eskiden böyleydi eskiden şöyleydi diyip durmazdı.keşke yönetim bu sorunlar için uğraşsa oyun daha oynanabilir olacak ama her geçengün ümidimi yitiriyorum.
Hayat tek başına mücadele sanatıdır.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Resim
Kullanıcı avatarı
OOnuRR
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen OOnuRR »

HaNeDanxTheNemNe yazdı:Arkadaşlar istanbul kıyamet vakti oyunu artık bitti.istanbul kıyamet vakti eskilerden gerçekten güzeldi dostluk arkadaşlık vardı artık o kaldımadı .. herkesin işi gücü item oldu hırsızlar çoğaldı arkadaşlıklar azaldı .. istanbul kıyamet vakti yönetimi oyuncu sayımız çoğalıyor diyor fakat oyuncu sayısı gün geçtikçe azalmaktadır sebebine geleyim .. grup bölgeleri geldigi gün İSTANBUL KIYAMET VAKTİ Bitti... bu oyunda tanıdığın yoksa boşsun bir çöpten farkın yok.. adam çar kuryor oyuna giriyor 49 yapıyor zar zor .. sonra ne gruba alan var ne destek çıkan yardım eden var sebep tanımıyorlar birbirlerini ee ? bu adam oyunu bırakıyor ve şuan oyunda olan kişilerin %90 nıda yan çarları yada akrabaları .. birbirinden bağımsız insan göremezsiniz.. İSTANBUL KIYAMET VAKTİ ' OYUNU BİR ZAMANLAR MUHTEŞEM BİR TÜRK OYUNU İKEN ŞİMDİ YAVAŞ YAVAŞ ÇÖKÜŞE GİDİYOR.. YAKINDA OYUNDA OYUNCU BULAMICAKSINIZ.. GRUP BÖLGELERİNE GİREMİYORUZ SEBEP TANIDIGIMIZ YOK ADALETMİ BU ? GRUP BÖLGELERİ KOLAYLAŞTIRILSIN YADA BİREYSEL HALİNE GETİRİLSİN .. BÖYLE DEVAM EDERSE OYUNDA KİMSE KALMICAK SADECE ARKADAŞ OLANLAR KALICAKLAR.. BEN BAŞKA BİR ŞEY DEMİYORUM SİZ KAYBEDİCEKSİNİZ SOBEE EKİBİ.. SON SÖZÜM BUDUR.. YA GRUP BÖLGELERİNİ KOLAYLAŞTIRIN YA BİREYSEL YAPIN YADA GRUP BÖLGELERİNİ KALDIRIN !
Sana katılıyorum...haklısın.
Kullanıcı avatarı
xxJUN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Zuğauça

Mesaj gönderen xxJUN »

KaraXHayalet yazdı:Resim
:roll:
AyakLıHasTane
IMECAZMİRAI
xJUN
xJUNII
xJUNIII
TAKA
Myicefreezeyou

Devler gibi eserler bırakmak için, Karıncalar gibi çalışmak lazım.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön