Bilgisayarda con adında klasör neden açılmıyor ?
Bilgisayarda con adında klasör neden açılmıyor ?
Arkadaşlar bilgisayarda con adında klasör'ün neden açılmadığını bilen birisi var mı aramızda :?:
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
Re: Bilgisayarda con adında klasör neden açılmıyor ?
bu sorunun cevabını gerçekden merak edıyorsan GOOGLe yazman yeterli . Pcnet , Chip gibi sitelerde cevaplarıda var.

SPARTACUS
- serkannnn
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları

serkannnn-ssserkan-Sserkannşifacı-Serkannn
(Daha birçoğu, sadece Eminönü)
- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
Pc lerdeki çıkış noktalarına verilen isimlerden " prn, nul, com1, com2, com3, com4, con, aux, lpt1, lpt2, lpt3..... " gibi bu isimlerde dosya açamazsınız.
alıntıdır.
iyi forumlar.
alıntıdır.
iyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx
IIxDRaCuLaxII yazdı:Arkadaşlar bilgisayarda con adında klasör'ün neden açılmadığını bilen birisi var mı aramızda :?:
İşin aslı contrium adlı cok degerli bir madenin olmasından kaynaklanıyor. bu tamamiyle dış mihrakların ülkemiz üzerinde oynadıgı oyunlardan birisi.
Contrium madeni istanbul boğazının derinlikerinden çıkan rengi erguvan agaçlarının rengi ile aynı olan bir madendir,
İşin aslı cok derinleri inmekte, bunu buraya yazmaya kelimeler yetmez..Bu değerli madeni bizlerden saklamak için pc lerde ''con'' isimli klasör açılmıyor microsoft tarafından...
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
GulfeM yazdı:IIxDRaCuLaxII yazdı:Arkadaşlar bilgisayarda con adında klasör'ün neden açılmadığını bilen birisi var mı aramızda :?:
İşin aslı contrium adlı cok degerli bir madenin olmasından kaynaklanıyor. bu tamamiyle dış mihrakların ülkemiz üzerinde oynadıgı oyunlardan birisi.
Contrium madeni istanbul boğazının derinlikerinden çıkan rengi erguvan agaçlarının rengi ile aynı olan bir madendir,
İşin aslı cok derinleri inmekte, bunu buraya yazmaya kelimeler yetmez..Bu değerli madeni bizlerden saklamak için pc lerde ''con'' isimli klasör açılmıyor microsoft tarafından...
Con’un asıl açılımı console dur. Consol komut dosyası olduğu için con ismini kullanabilseydik işletim sistemi komut dosyası çalışmayacağından çökücekti. Bir başka neden ise belgeler veya xp’de belgelerim klasörünün uzantısı .con olmasıdır. Belgelerim’in ismini con olarak değiştirebiliriz;)Senin dediğin uydurma bir şey..
http://www.youtube.com/watch?v=pQTIjxff7ngturkoxHAMSTER yazdı:GulfeM yazdı:IIxDRaCuLaxII yazdı:Arkadaşlar bilgisayarda con adında klasör'ün neden açılmadığını bilen birisi var mı aramızda :?:
Con’un asıl açılımı console dur. Consol komut dosyası olduğu için con ismini kullanabilseydik işletim sistemi komut dosyası çalışmayacağından çökücekti. Bir başka neden ise belgeler veya xp’de belgelerim klasörünün uzantısı .con olmasıdır. Belgelerim’in ismini con olarak değiştirebiliriz;)Senin dediğin uydurma bir şey..
linki deki videoyu izlemeni tavsiye ederim..
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
İzledim ve bakın:
1. si bir elementin kütlesinin küsüratlı çıkmasının sebebi o elementin izotoplarının (yani aynı element ama nötron sayıları farklı) doğada farklı sayıda bulunmasındandır.Yani eğer bir element doğada 3 türlü bulunuyorsa (100-101-102 şeklinde) bunların doğada bulunma oranları ile çarpılıp toplam katsayıya bölünmesiyle kütlesi bulunur.Yani bakarsanız oksijen normalde 16 olmasına rağmen periyodik tabloda 16,... küsür diye geçer.
2. si Madem sadece boğazlarda var ve çıkarılmadı nasıl oluyorda diğer devletler bunu kullanıyor?
3. sü araştırdım ve Bill Gates 'in öyle bir haberini bulamadım yani con dosyasının açılmama sebebi (con,com2 vb.. komut dosyaları) olmasındandır.
Hatalıysam kusura bakmayın kendi kanaatim.
1. si bir elementin kütlesinin küsüratlı çıkmasının sebebi o elementin izotoplarının (yani aynı element ama nötron sayıları farklı) doğada farklı sayıda bulunmasındandır.Yani eğer bir element doğada 3 türlü bulunuyorsa (100-101-102 şeklinde) bunların doğada bulunma oranları ile çarpılıp toplam katsayıya bölünmesiyle kütlesi bulunur.Yani bakarsanız oksijen normalde 16 olmasına rağmen periyodik tabloda 16,... küsür diye geçer.
2. si Madem sadece boğazlarda var ve çıkarılmadı nasıl oluyorda diğer devletler bunu kullanıyor?
3. sü araştırdım ve Bill Gates 'in öyle bir haberini bulamadım yani con dosyasının açılmama sebebi (con,com2 vb.. komut dosyaları) olmasındandır.
Hatalıysam kusura bakmayın kendi kanaatim.
Selam,
Windows'ta, con, prn, aux, nul, com1 den com9'a kadar ve lpt1 den lpt9'a kadar olan dosya isimlerini açamazsınız. Bunun nedeni ise sistem dosyalarının bu dosya isimlerinde tutulması veya bunlara driverler'in port bilgilerinin yazılmasıdır.
Windows'ta, con, prn, aux, nul, com1 den com9'a kadar ve lpt1 den lpt9'a kadar olan dosya isimlerini açamazsınız. Bunun nedeni ise sistem dosyalarının bu dosya isimlerinde tutulması veya bunlara driverler'in port bilgilerinin yazılmasıdır.
2009-2013
- Kronik35
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Revenge Of Nobility
Sadece İstanbul boğazında bulunan contorium denen element hem araştırılması yasaklanmıştır,hemde bunu dile getirmeye çalışan insanlara ciddi zararlar verilmiştir.Örneğin Microsoft bundan zarar gördü .
Ve bu element yararlı radyasyon yayarak toprağı ve bulunduğu alanı iyi izole eder.Ayrıca canlılar üzerinde önemli bir mutasyona uğratır.Ve Türkiye bunu açığa çıkarırsa süpergüç haline gelir.O yüzden tüm dünyanın gözü TÜRKİYE'de.
Ve bu element yararlı radyasyon yayarak toprağı ve bulunduğu alanı iyi izole eder.Ayrıca canlılar üzerinde önemli bir mutasyona uğratır.Ve Türkiye bunu açığa çıkarırsa süpergüç haline gelir.O yüzden tüm dünyanın gözü TÜRKİYE'de.
Revenge of Nobility
KRoNıcK
''Öyle kolay bir sınavdayız ki,kitap açıp bakmak bile serbest''