Buyurun tekrardan ;)

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
asim3428
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Buyurun tekrardan ;)

Mesaj gönderen asim3428 »

Kaldırılması ile tekrar aynı konuyu açıyrum :) Benim ayağım çukura girmez Pcde kopyasını her zaman taşırım ;)

Uzun zamandır bu Sherex ile ilgili konularda kendisi benden foto isteyip durduğu için bende fazla hasret kalmasın fotolara diye paylaşmak istedim ;)

Bu 4 fotoda ise oyun dışı yani Face ortamında Şenol'un bana soru sorması ile başlayan muhabbettir. Konuşma tarihine de bakar iseniz 18 Nisan 2011 yani bu konulardan sonra uydurma olarak konuşulmuş bir konu değildir ;)
Resim

Resim

Resim

Resim

Bu 2 resimde şu bahsi geçen çarın çalınmasından sonra, çarı geri alınmadan önce konuşuldu ;)
Resim
Resim
Yani daha net konuşmak gerekirse xDeMoNLoRDx zaten ubeyd de idi veya ubeyde abi diyen bir yakınındaydı ;)

Kod: Tümünü seç

KarargahxParazit 19 Nis 2011 18:37

Yenisahralı beni herkes çok iyi tanır ve güvendikleri içinde karakterlerini bana verdiler sen benim bu işlen bir alakam varmış gibi konuşuyorsun ben böyle birşey yapsam bunu sende ve herkesde bilirki arkamda iz bırakmam ama ben senin attıgın bir paçavrayada cevap vermem herkesin kendi özel meselesi kendisini ilgilendirir.Sizlere burda söylenen o karakterler ile alışveriş yapmayın size bu olaya karışma gibi bir hak verilmemişdir.Şimdi Yenisahralı o 3 gram aklınıda benim adımı kirletmeye kullanma 3 gram aklında boğarım seni bu sana ilk ve son ikazımdır.

sHarex

KarargahxParazit 19 Nis 2011 19:46

Yenisahları çok şey biliyormussun gibi tantana yapıyorsunda fakat hiçbirşey bilmiyorsun evet Yenisahralı hırsızım? Ne yapabileceksin elinden ne gelicek senin gibi adam olmuyanları soyuyorum bu oyunu sizin gibilerlen eğlenmek için oynadığımıda bilirsin ha bu arada şehrini vermissin Yenisahları ben kimseye benzemem yolum düşer oraya görüşürüz düşmez birşey söylemem önünde bir klavye var tuşların arasında 1 cm yok baban almış yazıyorsun ama boş yazıyorsun buraya arkadaslar gibi kanıt koy senin o aklın varya aklın benim adımı hırsıza cıkartmaya degil bana selam vermeye bile yetmez bacaksız

KarargahxParazit 19 Nis 2011 20:02

Yenisahları epinimi soruyorsun arkına sattığımı anlatayım.Ben o isim epini satacakdım fakat alamadık o sırada zena satıyordu zenaya söyledim alacak bu zenadan alıp epini ona verdim ve sonra aralarında halletiler zaten ve sen bana diyorsunki bana suana kadar kimse hırsız söylemedi bana kim söylediki beni abdullah ekmen ile karıştırma abdullahın zamanı çoktan kapandı ayrıca gecen günlerden degil suan simdi yasadıgımız saatden tarihden bir seyler koy gecen günlere ağlamam ben,ve senin oyununun yöneticileri öyle bir sahsiyetki bu konu tartışma haline geldi kilit atmıyorlar nerde bu oyunun adaleti sayın gmler adalet dedğiniz şahsi mesele için blok atmak değil ortada kanıtsız olarak atılan iftiraları düzeltin.

KarargahxParazit 19 Nis 2011 20:26

Yenisahralı sadece eski günlerde yaşanmış olan olaylarlan karalamaya çalışırsın sen  Abdullah soydu ubeyd soydu sharex hırsız diyorsunuz ama ya nedense ben ortada ne somut nede soyut kanıt görüyorum siz bizim oyundaki gücümüzü çekemiyen cocuklardan birisiniz ben bunu sizin çocukluğunuza veriyorum ve bu konuyu burda kapatıyorum.Çok konuşmayıda sevmem sende sukunetini koru derim eline birsey geçerse paylaş bende göreyim herkesde görsün senin 3-5 lafınlan adımın hırsıza çıkacagıda yok bu arada neden bu kadar istanbula gelmemi istiyorsun 3-5 kişi toplayıp üstümemi geleceksin  Ben senin için istanbula gelmeyi gerekli bulmuyorum biz elazığlıyız adamlığımız ile biliniriz sizin gibilere papuç bırakmayız bu sana son cevabımdır artık birşeylerlen karşıma çık sayın YENİSAHRALI palavra atmayı boşver 
Son 2 konuşmada '' hırsızlığımı göster sana ne istersen vereyim şu ikv oyununda'' demişdin. Benim hırsız + uğursuzdan alıcak bişiyim yok ;) Sadece şu Şenol adlı kardeşimizin çarından arakladıklarını çocuğa geri ver. Çoluk çocuğun emeklerine göz dikme.

KarargahxParazit 21 Nis 2011 08:39

Arkın gelelim senin konuna;
Ben sana evet epini sattım zenadan alıp bunu sana açıkladım zaten zenada hatta söyledi kendisinin sattğını ama sen yok ubeyd çalmıştır dedin desteğe mail attık cevabını msneden yolladım ama yok halen inanmıyorsan sende şuano sahte sahte dediğin kod varsa zenadan kodu alırken aldığım fotoğrafı atarım.Yenisahralı sana gelince benim bu EteRNaLLoVe ve xDeMoNLoRDx adlı karakterleri çaldığımı söylüyorsun bu işlen benim alakam olan bir resim koy buraya ben sana en çok sevdiğin ikvde oyunda göremediğin kadar zenginlikler sana vadedeyim ama kanıt bulamazsan,senden birşey istemiyorum sana ihtiyacım yok nede yapacağına sadece çamur atmakan başka birşey yapamazsınız  Bir arkadaşda gözlük dolandırıcılığı yapmışım söylemiş evet yaptım buyrun ben yaptım  ne yapabileceksiniz elinizden ne gelicek gelip beni vurucaksanız yerim yurdum belli buyrun gelin ama yok sadece lafda kalıcaksanız kesin sesinizi eglencenize bakın

KarargahxParazit 21 Nis 2011 12:28

Simdi kimse cıkıp kendi arkadasını kendi adamını kötülemez bende öyle birsey yapmam  Yenisahralı bacaksız senin canını ne zaman yaktım aklıma gelmiyor  koy görelim bende merak ediyorum nedense 3 4 defa yorum yapmıssın resim koyucam diye ben sana neyi vadettiğimi söyledim ama sen halen resim var söylüyorsun bunlar yalandan ibaret sienfeamlar sizin melek arkadasınızı ben yanıma almadım kendisi geldi grub istedi bende bir iylik yaptım grub attım zaten ben pek yüz göz olmam kimseyle yani benim ona iftira atmam olanaksız birşey 
[/b]
YENİSAHRA
Asım Küçük
Kullanıcı avatarı
Mertkinqx
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Tılsım

Re: Buyurun tekrardan ;)

Mesaj gönderen Mertkinqx »

diğer konuya ne oldu ?
KEMALİZM

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]
asim3428
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mertkinqx yazdı: diğer konuya ne oldu ?
Sayın forum ekibi bir açıklama yapmadan kaldırdı.
YENİSAHRA
Asım Küçük
Kullanıcı avatarı
IIxVaHDeTxII
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen IIxVaHDeTxII »

Yürü be Asım , kim tutar seni paşam :)
Kullanıcı avatarı
MrxiLLEGAL
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen MrxiLLEGAL »

asim3428 yazdı:
Mertkinqx yazdı: diğer konuya ne oldu ?
Sayın forum ekibi bir açıklama yapmadan kaldırdı.

Banada aynısı oLdu Hiçbir sebep yoLLamadan böyLe bir konumu KaLdırdıLar forumdan.
Resim

Aşırıdoz

IIxİLLEGALxII

Expendables

█▄█ █ █▀█ █▄█ █▀█ █▀█
█▀█ █ █▀▀ █▀█ █▄█ █▀▀
asim3428
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Destek ekibine mail yolu ile sordum

Merhaba,

Bir kişiyi veya grubun adının illegal yollarla dile getirilmesi yasaktır. Gerekli görüldüğünde konuyu açan kullanıcıların ceza alması gündeme gelebilir.
Kişi isimleri var ise kaldırılıyo benim anladığım :)
[/color][/b]
YENİSAHRA
Asım Küçük
asim3428
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Resim

Afedersiniz bu foto eksik kalmış :) diğer konu silinince unutmuşum bunu koymayı :)
YENİSAHRA
Asım Küçük

“Genel Sohbet” sayfasına dön