Mazeretlerimi maddelim;
1-) Grupta 5 kişi sığınak artırıcı aldık . Dışardan eksik kalan adamımızı alıp sığınağa girdik . Kenandan o adam alternator kolye cıktı. Ayrıcen eksik kalan adamlara fundi yüzük 2 kere değişik şahsiyetlere ve niceleri (saycam aklıma gelmiyor)...
2-) 12 gündür 35-38 madalya oldu. Bir tane item düşmedi.(Kenandan...en kötüsü bile) 399 madalya var ve alternator item yok.( Valla yalan değil ) TMFearles-Teşkilat gir carıma bak . Merak ettiysen
Bakın grupta 5 kişiyiz. Allah belamı versin o grubtan 2 kişiye sadece nucleus kolye x2 tane gördüm. 12 gündür 30-35 kere attık. Bu kadar da pes. Bakın bir otomatik diye tutturmuşsunuz. Otomatik sistem yanılıyor.Biraz oyuncu haklarını ve oyuncuyu düşünün . Bizim mi sanssımız yok , ikv nin sistemi mi saçma ???
Yağma artırıcı saçma mı ?
- Fearles
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Yağma artırıcı saçma mı ?
Ffearles
TMFear
TMFearles
Kacanlar
Ne istersen iste , Hayat hakettiğini verir.
TMFear
TMFearles
Kacanlar
Ne istersen iste , Hayat hakettiğini verir.
- angelona
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Jön Türkler
Re: Yağma artırıcı saçma mı ?
Bir gün içinde alternetör zırh düşürdüm 3. girişimdi sanırım yağma artırıcımda yoktu
bence sende şans yok ve ondan sonra daha migrattan iksir bile çok zor düşmeye başladı bana
hele sıgınak bi alternetör yüzük düştü kolye hayal oldu artık benim için
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
ikv bu şans faktörü olayını değiştirmeli bence.olasılık sistemi daha adil gibi.yada en azından şaheser aktarma işini yapsalar herşey hallolacak.
Hayat tek başına mücadele sanatıdır.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
Yağma arttırıcı sadece şansını arttıracak sana item düşürme garantisini vermiyor.Ben Funditorres takı setini plus ve arttırıcı yokken düşürdüm tek kutuda.
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
şans işi yanlış bence yani şimdi biz paramızla şansmı satın alıyoruz
tabi o şansı veriyorlarsa alıyoruz yoksa hikaye
ikvnin şans dedikleri şey olmuyor yani adil olmakla alakası yok para veriyorsun çıkmıyor bişey para vermiyorsun çıkıyor.
arkadaşlar ben para verceksem karşılıgını almam lazım demi.şimdi yönetim kimin hesabında ne kadar item düşmüş yada düşmemiş bunu biliyorlardır eminim hesapları kontrol edip ona göre bu adam para vermiş o zaman buna şu kadar item düşmesi lazım demesi lazım misal şu kadar sayıda sıgınaklara girirse şu kadar yüzde şansı veriyorum dese milleti bilgilendirse vs vs işte.
şimdi bide şu sorun var aynı itemler defalarca aynı adama düşüyor:D ne yapcak bu adam bu itemleri
olcak şeymi bu bi şekilde adil sisteme geçiş olması lazım bence.millet bir alcak iki alcak sonra ne olcak sıkılcak paranla rezil oluyorsun biz ikvye destek oluyorsak onunda bizi görmesi lazım gibime geliyor daha çok şey varda yazılcak neyse anlayan anlamıştır artık kalın sağlıcakla
ikvnin şans dedikleri şey olmuyor yani adil olmakla alakası yok para veriyorsun çıkmıyor bişey para vermiyorsun çıkıyor.
arkadaşlar ben para verceksem karşılıgını almam lazım demi.şimdi yönetim kimin hesabında ne kadar item düşmüş yada düşmemiş bunu biliyorlardır eminim hesapları kontrol edip ona göre bu adam para vermiş o zaman buna şu kadar item düşmesi lazım demesi lazım misal şu kadar sayıda sıgınaklara girirse şu kadar yüzde şansı veriyorum dese milleti bilgilendirse vs vs işte.
şimdi bide şu sorun var aynı itemler defalarca aynı adama düşüyor:D ne yapcak bu adam bu itemleri
Arkadaşlar gb'lerden hiç item düşmüyor 150 küsür madalya oldu diye sızlanırken bir gün lonca olarak migrata girelim dedik.Hesabımda 210 akçe vardı atsan atılmıyo satsan satılmıyo 1 günlük yüzde 30 yağma alayımmı işe yararmı dedim yaramaz ama al yinede dediler , aldım.
Migrata girdik ve Nuc. zırh düştü hesabımda plus'da bitmişti , şansın elbetteki değeri var ama inanıyorumki yağmanında geçerliliği var .
Migrata girdik ve Nuc. zırh düştü hesabımda plus'da bitmişti , şansın elbetteki değeri var ama inanıyorumki yağmanında geçerliliği var .
KraL'ına yoL VermiŞim , SoytaRısıyLamı UğraŞayım...
Rowxayarsız / Ceho
Rowxayarsız / Ceho
ceho55 yazdı:Arkadaşlar gb'lerden hiç item düşmüyor 150 küsür madalya oldu diye sızlanırken bir gün lonca olarak migrata girelim dedik.Hesabımda 210 akçe vardı atsan atılmıyo satsan satılmıyo 1 günlük yüzde 30 yağma alayımmı işe yararmı dedim yaramaz ama al yinede dediler , aldım.
Migrata girdik ve Nuc. zırh düştü hesabımda plus'da bitmişti , şansın elbetteki değeri var ama inanıyorumki yağmanında geçerliliğiDE var .
KraL'ına yoL VermiŞim , SoytaRısıyLamı UğraŞayım...
Rowxayarsız / Ceho
Rowxayarsız / Ceho