GM LER COK ACIL BAKIN SUNUCU AKTARIMI ILE ILGILI ACİLLLLL
- sequencerr
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Cihanı Hükümran
GM LER COK ACIL BAKIN SUNUCU AKTARIMI ILE ILGILI ACİLLLLL
SIMDI BENIM ANKADA ÇARIM VAR VE BIRAZ MADEN VAR EMIN INUNDEDE CARIM VAR EJDERIM FILAN WAR . PEKİ SİMDİ BEN BU ANKADAKI ÇARIMI AKTARIRSAM MADEN VAR DİE BAN MI YERİM ? ACIL YARDIM ACIL CEVAP VERİN.
xAnaRChYx - diyarr
- sequencerr
- Sahaf Yardımcısı

Re: GM LER COK ACIL BAKIN SUNUCU AKTARIMI ILE ILGILI ACİLLLLL
hadi bişi söleyın artık .
xAnaRChYx - diyarr
Merhaba,
Hayır,Banlanmaz Sunucular Arası Karakter transferi ile ankada bulunan karakterinizi buraya taşıyabilirsiniz.Sadece tek hesap içinde hareket etmektedir.Örneğin xxx hesabınızın anka sunucusu ile xxx hesabızınızın Eminönü sunucusu arasında transfer edebilirsiniz.(sunucuları sizin sorunuz için yazdım istediğiniz sunucuya geçebilirsiniz
)
Hayır,Banlanmaz Sunucular Arası Karakter transferi ile ankada bulunan karakterinizi buraya taşıyabilirsiniz.Sadece tek hesap içinde hareket etmektedir.Örneğin xxx hesabınızın anka sunucusu ile xxx hesabızınızın Eminönü sunucusu arasında transfer edebilirsiniz.(sunucuları sizin sorunuz için yazdım istediğiniz sunucuya geçebilirsiniz
- sequencerr
- Sahaf Yardımcısı

diyelim ankadakı hesabım asdf hesabı e.ö ye aktarırken asdf hesabına mı aktarcam yoksa başka bı hesabada aktarbılır mıyım ?
xAnaRChYx - diyarr
- Fuerte
- Loxosceles Reclusa

- Sunucu: Eminönü
Eğer öyle istiyorsan 295 akçe sanırım karakter aktarma yeni bir hesap açıp maden carını ankadan bir baska hesaba aktarırsın sonra ordan eminönüne aktarırsın.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
- HAMMERHEADD
- İskele Babası

- Sunucu: Eminönü
GM gayet açık şekilde '' Tek hesap içinde hareket etmektedir.'' demiş zaten.Bunun anlamı başka hesaba aktaramayacaksın demektir.
hear me now! all crimes should be treasured if they bring thee pleasure somehow