İsim paketi hakkında artık İlgilenin şununla !!!
İsim paketi hakkında artık İlgilenin şununla !!!
Kaçıncı konu açışım bu bilmiyorum ama artık şu konuyla bi ilgilenin basit bi önerim ama bizim için önemli.. İsim paketlerinin satışı mobil ödeme yada akçe ile alımı olmasını istiyoruz
All rights reserved. This nickname can not be used in any way without my written permission. Blank ®
Blank © 2012.
-Oyun Bitti. Artık Sadece Forum
Blank © 2012.
- EmRReX
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İsim paketi hakkında artık İlgilenin şununla !!!
3-4 kere actıgını gordum bu konuyu bende actım sımdı
Valla kardeşim artık gelsin bu ne ya aynı isimle ne zamandır dolaşıyorum bi ROWx olmak nasip olmadı :?
All rights reserved. This nickname can not be used in any way without my written permission. Blank ®
Blank © 2012.
Blank © 2012.
- EmRReX
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
hıc sorma gelsın ya oyunda artık kım guvenılır kım guvenılmez anlasılmıyo isim paketi alamıom zonguldaktada 3 ayda bı gelıyo magazaya gıder gıtmez bıtıyo hemde stoklara kadar bıtıyo hersey yonetıcıler bos ıslere bakıyo bari bunada baksalar
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
İlgileriniz için çok teşekkürler. Diğer ürünler bu güne kadar pek tutulmadı. İsim paketi çok farklı olacaktır. Çok iyi bir girişim artık oyuncular yasak olan oyundan alma işlemine başvurmayacaktır. Tebrikler İyi Forumlar..
Blank © 2012.
Blank © 2012.