:ugeek: *.*.*.SAYIN OYUN YÖNETİCİLERİ.*.*.* :ugeek:
Biz İkv oyuncuları günlerdir bir çalkantının içindeyiz..Ortalıkta ikvnin geleceği hakkında çeşitli haberler dolaşıyor.. Yöneticiler Bizi bu söylentiler hakkında aydınlatmanızı istiyoruz... :!: :!: :!: Söylentiler şunlar;
1-İstanbul Kıyamet Vaktine Mayıs-Nisan aylarında LONCA SİSTEMİ aktive edilecek
2-Yine aynı günler içerisinde Yeni Gözlükler Gelicek
3-Yeni yerler gelicek Er meydanı gibi
4-Seviye artışı olcak seviye limiti 59 olacak
5-Şifacıya Büyücüye Zırh gelecek(internette fotorafları da var)
Oyunun %90 ı diyorduki Migrat ve Sıgınaklar gelecek Hidra konusu geçtimi ise ohoo 1 yıla anca gelir gelmez belki diyorlardı ee noldu ?? Hidra geldi yeni bölümler gelmedi..Yönetim sag gösteriyor sol vuruyor genel bi açıklama yapılmadıktan sonra kimse ne derse desin inanmaya gerek yoq..Şimdiden bekleyip görcez belki yeni bölümlerden önce lvl gelecek yada gözlük yada yada yada.. :lol:
TheOkqn yazdı:Oyunun %90 ı diyorduki Migrat ve Sıgınaklar gelecek Hidra konusu geçtimi ise ohoo 1 yıla anca gelir gelmez belki diyorlardı ee noldu ?? Hidra geldi yeni bölümler gelmedi..Yönetim sag gösteriyor sol vuruyor genel bi açıklama yapılmadıktan sonra kimse ne derse desin inanmaya gerek yoq..Şimdiden bekleyip görcez belki yeni bölümlerden önce lvl gelecek yada gözlük yada yada yada.. :lol:
:arrow: cevap için teşekürler arkadaşımm..
Bende ikv dergisinde şunları gördüm (anotolia loncasının mı ne bişeyin dergisiydi k.bakmasınlar)
Gm captain=lwl artmıcak diyordu
başka bir yöneticide =lwl artıcak diyordu
Büyücü yhe Zırh gelirse çok iyi olur.Çünkü Büyünün Zırha ihtiyacı var.Şifaya gelmese de olur.Çünkü Şifa da Savunma ve Zırh ı da fazla. Gelse de iyi olur
TheOkqn yazdı:Oyunun %90 ı diyorduki Migrat ve Sıgınaklar gelecek Hidra konusu geçtimi ise ohoo 1 yıla anca gelir gelmez belki diyorlardı ee noldu ?? Hidra geldi yeni bölümler gelmedi..Yönetim sag gösteriyor sol vuruyor genel bi açıklama yapılmadıktan sonra kimse ne derse desin inanmaya gerek yoq..Şimdiden bekleyip görcez belki yeni bölümlerden önce lvl gelecek yada gözlük yada yada yada.. :lol: